Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 20, 2007, 05:30:13 PM
Selin nası kötü deil ya freak on a leash'in normaliyle yan yana gelir mi allah aşkına
kıro adı üstünde akustik :D

Sumween

Quote from: selinkinpark on Mart 23, 2007, 09:02:38 PM
Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mart 20, 2007, 05:30:13 PM
Selin nası kötü deil ya freak on a leash'in normaliyle yan yana gelir mi allah aşkına
kıro adı üstünde akustik :D
puhahah güzel cevap :D yok ama iyi ya beğendim valla yine söyliyim.

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LP_GİRDABINDAYIM

heheha ;D
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Sumween

yasak post! gülen ,ağlayan ,s.çan vs postlar atmayın bakınız forum kuralları =) konuya devam (dürtücü güç sumween :D )

I choose hush...

LP_GİRDABINDAYIM

sewıorum senı durtucu güç nazlıııııı
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

muzzy

o nasıl bi imzadır öle yaw..nese konuya dewam..

black_ece

Quote from: Sumween on Mart 24, 2007, 04:37:57 PM
yasak post! gülen ,ağlayan ,s.çan vs postlar atmayın bakınız forum kuralları =) konuya devam (dürtücü güç sumween :D )
iki post öncesinde attığın yanıta bak da konuş hehaha iyi cevap bu ne lan büyü de gel =)

Sumween

Quote from: black_ece on Mart 24, 2007, 10:28:23 PM
iki post öncesinde attığın yanıta bak da konuş hehaha iyi cevap bu ne lan büyü de gel =)
ne diosn kızım sen :D postun içinde gülünebilir bu doğal,biz gülmeyin demiyoruz sadece gülme postu atmayın diyoruz... büyümeden gelme pls sende huhh :D

I choose hush...

black_ece

Quote from: Sumween on Mart 24, 2007, 10:31:33 PM
Quote from: black_ece on Mart 24, 2007, 10:28:23 PM
ne diosn kızım sen :D postun içinde gülünebilir bu doğal,biz gülmeyin demiyoruz sadece gülme postu atmayın diyoruz... büyümeden gelme pls sende huhh :D
bie sie nazlı sen de de yorum yok cevabı yorumluyosun teknik açıdan bişi olmasa bile pratikte yanlış bişey

Sumween

yorumumu yapmışım ben konuyla ilgili... görmüyosan ya da anlamıyosan senin problemin..

I choose hush...

DefToNeS

yapılan coverlar veya akustik versiyonlar veya herhangi bir parçaya yapılan başka bir versiyonu ilkiyle karşılaştırmak anlamsızdır..cover'ların amacı zaten şarkıyı yeniden kendince yorumlamaktır

eva nın thoughtless ini birçok kişi canlı performanstan veya gitar eksikliğinden beğenmese de gerçekte jonathan'ın sesinden daha iyi bir performans bekledikleri için şarkı ''içine etmiş'' imajı veriyor (ne cümle ama)
oysa the parça piyanoyla çok güzel bir sound'a yönelmiş..

freak on a leash zaten akustik versiyonu ve amynin sesiyle yumuşatılmış bir çalışma olmuş,korn dinleyenler elbette ''bı ne la'' tepkisini gösterirler..oysa korn dinlemeyen herhangi biri bunun orjinal versiyonu gibi başarılı olduğunu sezebilir..
basit bir kadın erkek geçişi var yalnız nakarat kısmı karmaşa halinde olmuş,yani orjinalini mi olsun yoksa verse kısımları gibi devam mı etsin karmaşası içinde kalmış..
uff yine çok yazdım  , iyi geceler
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

black_ece

Quote from: DefToNeS on Mart 24, 2007, 10:39:10 PM
yapılan coverlar veya akustik versiyonlar veya herhangi bir parçaya yapılan başka bir versiyonu ilkiyle karşılaştırmak anlamsızdır..cover'ların amacı zaten şarkıyı yeniden kendince yorumlamaktır

eva nın thoughtless ini birçok kişi canlı performanstan veya gitar eksikliğinden beğenmese de gerçekte jonathan'ın sesinden daha iyi bir performans bekledikleri için şarkı ''içine etmiş'' imajı veriyor (ne cümle ama)
oysa the parça piyanoyla çok güzel bir sound'a yönelmiş..

freak on a leash zaten akustik versiyonu ve amynin sesiyle yumuşatılmış bir çalışma olmuş,korn dinleyenler elbette ''bı ne la'' tepkisini gösterirler..oysa korn dinlemeyen herhangi biri bunun orjinal versiyonu gibi başarılı olduğunu sezebilir..
basit bir kadın erkek geçişi var yalnız nakarat kısmı karmaşa halinde olmuş,yani orjinalini mi olsun yoksa verse kısımları gibi devam mı etsin karmaşası içinde kalmış..
uff yine çok yazdım  , iyi geceler
sen yaz biz okuruz hehe
ben seviyorum böyle pianolu hafif böyle yumuşak şarkıları falan zaten amy ye de böyle söylemek yakışıyo

LP_GİRDABINDAYIM

yakısıo zaten cok tatlı bı sesı war ama ıste arada bı detone oluo gormesden gelelım bısde ınsanlık halı
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Mr. MeTaLkiSS

Yo ben orjinaliyle o anlamda karşılaştırmadım zaten böyle yapılcaksa jonathan'ın orda ne işi var o ilginç bırak amy kendi halinde yapsın :D benim kötü olmuş dememin sebebi o tarzdaki şarkılar arasında da kötü olarak nitelendirilebilcek kadar zayıf kalması bana göre..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

delilah

son klip çok vasat bence çok sıkıcı.. sweet sacrifice.. oysa şarkı güzel bence..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!