Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

avril lavigne

Başlatan lp_rockgirl, Eylül 09, 2006, 04:13:00 PM

Previous topic - Next topic

shimy

hayır canım nie siliyim bu bi müzik içerikli forum kalsın ama kız pop rock yapıo benim kanımca bilmiorum ne derece dooru...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

lafımız sana diildi yaf alınma avril için konuşuyoruz buna rock dio ya müzik otoriteleri fln yani öle diyenler var snrsm yani rock diil onu demek istiorz eennnnnn fazla pop rock tır yani
gotik dienlere ayrı kılım bunun neresi gotik ya ben bile daha gotiğimdir bundan

shimy

Quote from: black_ecelafımız sana diildi yaf alınma avril için konuşuyoruz buna rock dio ya müzik otoriteleri fln yani öle diyenler var snrsm yani rock diil onu demek istiorz eennnnnn fazla pop rock tır yani
gotik dienlere ayrı kılım bunun neresi gotik ya ben bile daha gotiğimdir bundan
muhahahah şuhalimle ben daha gothiğim  :mrgreen:  :mrgreen:

bukızada gothic dien mi varmış :mrgreen:

lp_rockgirl

tmmm ya aloinmadim saten ama  beni bu kadar sewdiinisi bilmiyodm hiii bisi daaa sölim ben demistim ya 18 doldurur soldurmas ewlendi die öle lafin gelsi  söledim yani 22 sinde ewlendi dedin aaya shimycim yani kisma yani :redface:  :rolleyes: nessse bide en nefret ettim seyise bu kisin  gidip britneyin elinden ben justini alirim tripleri wardi ya oydu aldimi ba ri :shock:  :soru:  :mrgreen:  :)

black_ece

Quote from: lp_rockgirltmmm ya aloinmadim saten ama  beni bu kadar sewdiinisi bilmiyodm hiii bisi daaa sölim ben demistim ya 18 doldurur soldurmas ewlendi die öle lafin gelsi  söledim yani 22 sinde ewlendi dedin aaya shimycim yani kisma yani :redface:  :rolleyes: nessse bide en nefret ettim seyise bu kisin  gidip britneyin elinden ben justini alirim tripleri wardi ya oydu aldimi ba ri :shock:  :soru:  :mrgreen:  :)
cameron diaz varken justini o mu alabilirmiş muhaha

shimy

justin kim la :S ben tanımıomda nese amaaan onun yolu belli anacım avril kimmiş ya benim sesim daha güzel :D:D:D:D

lp_rockgirl

bunu piysaya çiakaranin elinden geçmistir saten bakin yine sölüyorum ewlenince müsiide birakti ühüüüüüüüü nasil üsüldüm  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Kozy_mac

ya kızlar bende sevmem fazla bu kızı ama siz öldürceksiniz nerdeyse bu kızı :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

b:shRa

bıraq ölsün  :twisted:   :cool:   bi işe yaRadıı yoq zaten ..

Littleches

ben daha çok punk/rock gibi görüyorum yaptığı müziği .. sevmem dinlemem de , dinleyene saygım var fakat nasıL dinliyodur onuda sormadan edemem (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

ilk çıktığında sevmiştim.. sonra baydı...

shimy

salaak bi kız bence :evil: hatta dallama desem ayıp edermiyim bilmiorum :evil:

Sumween

Quote from: ousanilk çıktığında sevmiştim.. sonra baydı...
eet bende

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

ıykk öyyk pööyk irenc cidden yaptıı müziii rock sanıp dinleenler var acıyorum onnara :S

Aperion

hiç hiç hiç sewmem