Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Manga

Başlatan ousan, Eylül 13, 2006, 10:32:26 PM

Previous topic - Next topic

b:shRa

amaaan anlıyın işte .. demek istediğim :: artık türkiyeyi sallayan TÜRK bi grup var yani .. hiç fena diller bnce ..

black_ece

biz de diyoruz ki batırmayalım tamam ama o kadar da iyi değiller tamam özenmişler başlamışlar ama tecrübe lazıım ve de daha az otistik turntable melodileri işte ne deniyosa onlara

ya tamam ben de böle diyorum :: ne kadar acemi olurlarsa olsunlar ;; türkiye'den de eninde sonunda böle bi grup çkması lazımdı ve iyi de yaptılar .. dinlemesem de ülkemiz müzik piyasasının böyle bi şeye ihtiyacı vardı ..

ölü gelin

türkiyeyimi sallıyolar valla ben hiç sallanamdım sabit bi şekilde duruyorum

bn de ama sallanan çooook var :D

black_ece

abartma o kadar ya :D

ne yaa siz abartmayıın .. bn de peq beenmem ama bu tür başka grup gösterin ülkemizden ??

black_ece

deja vuuuu :D :D :D :D ki deja vu hayli hayli basar :D

ölü gelin

ece haklı deja vu deja vu veeee deja vu yeterlimi mangadan daha çok sallandık

ayy ii bn sustum pekii .. ama yine de meNga lazımdı ve iiki de geldii .. dinlemesem de sempatik çocuklar ,, verdikleri cvplardan öle anlaşılıyo .. müzikleri de acemi ama tatlı ..

shimy

oha lan deja vudan başka grup mu var bu ülkede o bitanedir vede mangayı 4 e katlayıp 5 ile çarpar :P :d
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Mr. MeTaLkiSS

eskiden pentagramımız vardı lan o da dejavuyu 4e katlayıp 5 ile çarpar ama artık onlar da yok aaaahhh ahhh eski vakitler...
Manga konusunda ise hiç sewmiom dinlemem ama olsun türk müziine katkıları var ya böle böle gelişçek işte ya yazık deil mi ya ne ezionuz büşraya katılıyorum lan ben  :lol: :mrgreen:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

eet taktir etmek lazım ama sevmek zorundada değiliz :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

işte bnm dediim de bu yaa :D sewmeyin ,, bn de sewmiyorum ama bi yararları oluyo ,, takdir ediyorum :D

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Ekim 05, 2006, 02:24:21 AM
eskiden pentagramımız vardı lan o da dejavuyu 4e katlayıp 5 ile çarpar ama artık onlar da yok aaaahhh ahhh eski vakitler...
Manga konusunda ise hiç sewmiom dinlemem ama olsun türk müziine katkıları var ya böle böle gelişçek işte ya yazık deil mi ya ne ezionuz büşraya katılıyorum lan ben  :lol: :mrgreen:
4 e katlar 5 e mi çarpar ahh ahh daha fazlasını yapardı o pentagram hala dinleyip dinleyip üzülüyorum böyle niye dağıldılar diye haklısın tabi o konuda
bu arada Türk müziğine katkıları yok da demiyoruz ama daha iyileri var abartılmasın yani :D