Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Evanescence

Başlatan Phoenix, Eylül 08, 2006, 06:39:26 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Quote from: shimyhayır o bi grubun solistiydi daha düne kadar adınıda biliodumda unuttum
12 Stones grubunun vokali Paul McCoy
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

shimy

hah eet dooru saol requiem.. :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

Quote from: Requiem
Quote from: shimyhayır o bi grubun solistiydi daha düne kadar adınıda biliodumda unuttum
12 Stones grubunun vokali Paul McCoy
saol yaf bende kim ya bu kim buuu diip duruodm orj albümde yok o da o yüsden

shimy

ya tekrar soruorum biri beni aydınlatsın... origin albümdeki erkek vokal kim özellikle anywhere vede where will you go şarkılarındaki erkek vokaller.... :soru:  :soru:  :soru:  :soru:

DarKSpideR

Fantastik 4'lüye Anastacia & Ben Moody - Everytinhg Burns (böle bişi)
Daredevil'e  Eva & Paul McCoy (12 Stones) - Bring Me To Life

Her 2 şarkıda çok güzel... Ben Moody Eva'da back vokal tarzı bişey veya vokal yapsaydı Eva şu anki halinden daha iyi olurdu bence... Adamın harika sesi var... Yazık oldu... Eva zaten battı benim için...
GanTz... 4Ever...

black_ece

eski albümleri mükemmeldi bence ama yensini dinlemedim yani single çıktı ona bile bakamadım o yüzden yorum yapamayacağım ama ben moody den sonra soğuduğum doğru yani umarım yeni albümleri iyidir
amy yeni albüm içn benden daha kadınsı daha ağlak şarkılar bekleyenler hayalkırıklığına uğrayacak falan demiş my immortal gibi şarkıların olmadığını söylüyor

ölü gelin

ben moody gerekli oraya bence adama gıcık oluyodum falan ama evanescence i adam eden oymuş

paranoid

süper bi grup bence ben moody'nin olup olması o kadar önemli deil...yeni şarkılarını dinledim yine bi deişiklik yok ilk albümdeki gibi yine süperler...

b:shRa

tamamen katılıyorum .. amy tek başına olsa yine köşeyi döner :D

black_ece

yeni albüm yorumu yapılmış ve yoruma bakın ya inanamıyorum :D

Evanescence'in solisti Amy Lee, dünya gençliğinin Şebnem ablası (Ferah). Ses rengi ve şarkı sözlerindeki 'huzursuzluk'la Şebnem Ferah'ın hık demiş burnundan düşmüş. Sound olaraksa Linkin Park'a yakın. Linkin Park'ı düşünün üzerine duygusal ve 'mutsuz' bir kadın vokali ekleyin, oldu size Evanescence.

2003'te yayımladıkları 'Fallen' albümü için çekilen videolarda, damlardan/ bacalardan atlayarak intihar animasyonları yapan Amy Lee'nin yeni albümde imza attığı ilk parçanın ismi 'Sweet Sacrifice' (Tatlı Kurban). Bu şarkının adını görür görmez sizi yine ne tür depresif hallerin beklediğini anlıyorsunuz. Gençlik bunalımlarına derman oluyor tamam da bir yaştan sonra da çekilmiyor be kardeşim diyorsanız, boşverin.

Aynı zamanda piyanist olan solist Amy Lee, bu yeni albümde yine şık piyano introları ile göz dolduruyor, onu da söylemeden geçmeyelim.

ohaaaaa (kusura bakmayın ama ..) .. ne biçim yorum bu?!!

black_ece

işte onu diyorum ya inanamadım ne sallamışlar ya linkin park a benziyo diye şebnem miş aha ha derim sadece amy lee şebo nun eline su bilenem dökemez

katılmıyorum .. şebonun sesi güsel ama amyninki daha güçlü .. şebonunki daha tiz ..

shimy

şebo amy nin söylediği şarkıyı söyleyemez amy de şebo gibi mükemmel söyleyemez şahsen şeboyu bring me to life söylerken dinledim kulaklara zarar :D

Sumween

wala bnce ikisinin de sesleri birbirinden ii.. amy lee de çok güsel hatun yaff.. ayrıca yeni albmden call me when you sober şarkısı çok güsel klibi de ii yapılmş bence :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!