Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Haberler

Başlatan muzzy, Eylül 09, 2006, 02:23:14 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Tansu bak ilk sayfada ki postunu aynen kopyalıyorum :D

"walla bende gercekcılık olursa o oyuna ole bı sıktır cekerımkı nurunu şaşar ne lan o ole kodumun fıfasında ben topu almak ıcın anam aglıo adam 10 metre uzaktan ınsanustu bı kuvvetle top alıo cıx bıde most wanted war dunya oyun pıyasası tarıhının gelmıs gecmıs en berbat araba yarısı oyunu dıebılırım nfs2 bıle solda 0 bırakır onu
age of empıres we her turlu fps gerısı yalan (fm we cm serılerı dısında karsıma cıkanı oyarım ha "

Bu arada Nazlı da çok iyi bi noktaya değinmiş =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

tome3.mpq

ııde ben gercekcılık ıstıorum demedımkı :mrgreen:

lan lafları nası okuonuz aq monıtoru tersmı cevırıonuz okurken :mrgreen:

sız gercekcı gercekcı dıosunuz bende gercekcı olmadıgını soluorum (:

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

E tamam işte gerçekçi olmadığını söyleyerek bi yandan da gerçekçiliği savunuyorsun.. ilk postunda "O oyunda gerçekcilik varsa oyuna miktir çekerim diyosun" sonraki postunda ise "Ben NFS de kesik atamıyorum nerde gerçekçilik ulan.. saçma bi oyun" diyosun..

Hala bi cevabın varsa tamam pes ediyorum ben :D

tome3.mpq

ben sızın dedıklerınızın yanlıs oldugunu soluorum yahu o oyun gercekcı dııl gercekcının ne oldugunu bılıoz mesela call of duty gercekcıdır :D

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Requiem

Tamam abi hiçbir şey demiyorum :D Konuya devam..

lewen_th

yaw kardeşim grafik olmadan gerçekçilik olur mu hiç..napıon sen..grafik gerçekçilikteki en önemli unsur bence...ondan sonra gelir oyundaki hareketler.
underground 2 ve mw ye bi baksana ne kadar fark var.resmen çizgifilm gibi bişey undrgrnd 2

ZongiR

nereye yazayim bilemedim sonunda buraya yazmaya karar verdim

yakinda turkce web (veb) adresi kullanabilecekmisiz.Duyrulur!!!!
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

Littleches

Evet bende öle birşeyler duydum nedir hocam olay.?
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Sumween

tam anlamadım bende yani lpfantürkiye (ü) gibi mi olucak?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Kozy_mac

öle yaf türkçe karakterlerde olcak  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Sumween

anaa ne güzel lan :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

sevdim bu işi :D

ZongiR

TIA Nedir?   

Dünya genelinde çeşitli toplumlar, kültürler tarafından kullanılan pek çok dil bulunmaktadır. Ana Dilde İnternet Adresi sistemi, dünyada kullanılan herhangi bir dilde internet adresi alınabilmesine olanak sağlamaktadır. İnternette çok farklı diller kullanılarak arama yapılmasına olanak tanıyan bu sistemle kullanıcılar, kendi ana dillerini kullanarak internette dolaşabilmektedirler. Böylelikle, internette İngilizce’nin hakim dil olmasından kaynaklanan zorluklar ortadan kalkmaktadır. İnternet adreslerinde İngiliz alfabesi dışındaki harflerin kullanılamayışı, alan adlarında deformasyon yapma gereğini doğurmaktadır. İçinde Türk alfabesine özel ç, ı, ş, ö, ü, ğ gibi harflerin bulunduğu kelimeler c, i, s, o, u, g ile yazılmaya çalışıldığında, ortaya farklı anlamalara gelebilecek kelimeler çıkabildiği gibi İngilizce bilmeyen ya da internet teknolojilerine aşina olmayan kullanıcılar için de internette bilgiye ulaşmak zor bir hal alabilmektedir.

TİA bunlara bir son veriyor
Türkçe İnternet Adresi(TİA) sistemi ile "www", ".com.tr", ".gov.tr", ve benzeri ekleri içeren karmaşık alan adları yerine, sadece gitmek istediğiniz yerin ismini yazarak istediğiniz internet sitesine ulaşabilir, internette dolaşabilirsiniz. Türkçe karakterler kullanabileceğiniz TİA'larda öneklere, soneklere gerek olmaksızın kurum/şirket isimleri, marka adları, servis/hizmet isimleri, sloganlar adres yerine geçebilmektedir. İnternet adresi olarak gerçek isimlerin kullanılabilmesi, müşterilerin firmalarının internet sitelerine kolayca erişimlerini sağlamaktadır. Yapılan araştırmalar, Dünyada Ana Dilde İnternet Adresi sistemi ile erişilebilen internet sitelerinin ziyaretçi sayılarının hızla yükselmeye başladığını göstermektedir.

İsmini Biliyorsanız Hemen Bağlanabilirsiniz
TİA sayesinde sanatçı, politikacı, sporcu gibi ünlülere ait isimler, firma isimleri, markalar birer internet adresine dönüşmektedir. Aradığınız kişinin gerçek ismini biliyorsanız internet adres çubuğunuza yazın ve ilgili internet sitesine hemen bağlanın.

Tümleşik Tanıtım
Kurum/şirket isimleri, marka adları, servis/hizmet isimleri, sloganlarınızın Türkçe harflerle gerçek halleriyle internet adresi olarak kullanılabilmesi pazarlama faaliyetlerinizi internet adresiniz ile özdeşleştirebilmenize olanak sunmaktadır. Hatırlanması güç İngilizce internet adresleri yerine tanıtımınızda kullanmakta olduğunuz sloganı, TİA ile internet dünyasına taşıyabilirsiniz.

TİA Hizmetini Yurtdışında da Kullanabilirsiniz
Yurtdışına çıktığınızda da TİA hizmetini kullanabilirsiniz. Basit TİA yardımcısını kullanarak her yerde, tüm bilgisayarlarda Türkçe arama yapabilirsiniz.

TIA Kullanimi icin 

Türkçe İnternet Adresi (TİA) ile Türkçemizdeki sözcükleri internet adresi olarak kullanabileceksiniz. Artık www, http://, com, org gibi ön ve son eklere veya noktalara da ihtiyacınız yok. Gitmek istediğiniz yerin gerçek ismini bilmeniz yeterli. Bu ismi adres satırına girip internet sitesine kolayca gidebilirsiniz.

TİA sayesinde sanatçı, politikacı, sporcu gibi ünlülere ait isimler, firma isimleri, markalar birer internet adresine dönüşmektedir. Aradığınız kişinin gerçek ismini biliyorsanız internet adres çubuğunuza yazın ve "Hangi alan adı?", "Nasıl ulaşılır?" karmaşası yaşamadan ilgili internet sitesine hemen bağlanın.

İnternete bağlandığınız İnternet Servis Sağlayıcınız Ana Dilde İnternet Adres sistemini destekliyorsa TİA hizmetimizden hemen yararlanabilirsiniz. Şayet Servis Sağlayıcınız henüz Ana Dilde İnternet Adres sistemini desteklemiyorsa, TİA hizmetinden yararlanabilmek için bilgisayarınıza, kullandığınız internet tarayıcı programı ile uyumlu TİA Yardımcısı programını yüklemeniz yeterli olacaktır.

TİA Başvurusu için yukarıdaki TİA arama çubuğuna istemiş olduğunuz TİA'yı yazıp arayarak başvuru işlemine başlayabilirsiniz.

TIA avantajlari   

TİA ile İnternet Sitenizin Trafiğini Arttırın
İnternet sitenizin hedef kitlesi kimlerden oluşuyor?
İnternet sitenizin ziyaretçilerinin adresinizi ezbere bildiklerinden emin misiniz?
Sadece birkaç kişi sitenize erişebilecekse dolu dolu içerik neye yarar?
Hedef kitlenizin size kolayca ulaşmalarını sağlayın. TİA ile sitenizin ziyaretçi sayısı gözle görülür şekilde arttığına tanık olun.

TİA ile Etkili Pazarlama İletişimi Yapın
Gerçek isminizi, kurumsal kimliğinizi, markanızı, ürün veya hizmetinizi ya da sloganınızı adres çubuğunda olduğu gibi koruyabilirsiniz. Müşterilerinizin bilmesi gereken bir sürü detay var. Onları anlamsız, karmaşık internet adresleri ile daha fazla uğraştırmanın anlamı yok. TİA ile pazarlama alanında yaşanan rekabette bir adım öne geçin.

TİA ile İnternet Sitenize Kişisellik Kazandırın
TİA, şifreyi andıran internet adreslerine oranla daha kolay anımsanabilir. TİA'nın gelecek nesil internet adresi sistemi olarak gösterilmesinin altında da bu neden yatıyor. İnternet sitenizi daha fazla kişinin ziyaret etmesini istiyorsanız seçiminiz TİA olmalıdır.

TİA ile İnternet Erişiminizde Kolaylığı Yaşayın
Bilgiye ulaşmak hepimizin hakkı. TİA ile İngilizce’nin ya da bir takım internet şablonlarının internete erişimi zorlaştırmasına son vererek hem bilgiye erişimi kolaylaştırabilir hem de bilgiye erişenlerin sayısını çoğaltabilirsiniz. İnternet üzerinden bilgiye ulaşım için ülkemizdeki insanların mutlaka İngilizce bilmesi ya da internet diline aşina olması gerekmemeli.

Ülkemizdeki internetten faydalanabilenlerle interneti tanımayanlar arasındaki "sayısal uçurum"un farkındalığı ile yola çıkan Netpia, internet ile bilgiye ulaşmanın bir ayrıcalık olmadığına ve belirli bir dil ya da kültürün parçası olmayı gerektirmediğine, bunun hepimizin hakkı olduğuna inanmaktadır

http://www.netpia.com.tr

tum bu turkce harf kullanilcak olayi TIA dan cikma.suan hangi asama da bilmiyorum ama TIA nin yaptigi pek bisi gormedim.zaten bu isi dunya uzerinde ICANN die bi orgut yonetiyor.yani oranin yonlendirilmesi gerekir.ICANN ninda herhangi bi faaliyette bulundugunu  duymadim.gecen sene ICANN baskani bole biseyi dusunmediklerini  aciklamisti.suan hangi asamaya gelinmis durumda pek bilgim yok yani..
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

selinkinpark

i nevi qooqle qibi yaz ismi adres çubuğuna çıkarsın sana :D :rolleyes:

immortal

EKŞİSÖZLÜK KAPANACAK!..
Adnan Oktar’ın, Ekşi Sözlük’te hakkında yer alan ifadelerle ilgili başvurması üzerine, Eyüp 3. Asliye Hukuk Mahkemesi “http://sozluk.sourtimes.org'' adresinden yayın yapan sitenin yayınının durdurulmasına karar verdi.

Karar sonrası Adnan Oktar ile ilgili başlıklar ve yazılar siteden kaldırıldı. Ekşisözlük avukatları karara itiraz edip, küfür ve hakaret içeren yazıların kaldırıldığını ifade etti ama kararı değiştiremedi.

Şimdi mahkeme kararının Türk Telekom'a ulaşmasıyla siteye erişim yasağı gelecek. Ve sözlüğün tüm adresleri kapanacak.

Ekşi Sözlük yazarları ise siteye erişimin teknik olarak engellenemeyeceğini proxy ya da mirror server'larla erişimin sağlanabileceğini belirtti. Ancak yasak kalkana kadar 'http://sozluk.sourtimes.org' adresini yazanlar siteye giremeyecek.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE