Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Piyasadaki en iyi davulcular kimlerdir sizce?

Başlatan makinacı, Aralık 05, 2006, 08:13:13 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

bence en iyi 3 davulcu

slipknot - joey jordison
sepultura - igor cavalera
dream theatre - Mike Portnoy
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Littleches

Lamb of god - chris adLer
slipknot - joey jordison
dream theatre - mike portnoy

Lamb of god davulcusu chris adLer , her türlü ritmi yapabilen doğaçlamalarında bile ilginç değişik sekmeler yapabilen bir davulcudur .! Altta hayvan gibi twin giderken zillerLe taş.k geçen bir davulcudur... En hızLı cross kullanan davulcudur..

Slipknot davulcusu joey jordison , inanılmaz hızLı  davul çalabilen ama doğaçlamalarında gösteri olsun diye kendini bağlayan ve sürekLi aynı ritmLeri yapan bir davulcudur.. Joey gerçekten harika bir davulcu , dünyanın en hızLı bilekten çalan davulcusudur...

Dream theatre davulcusu mike portnoy , bu adam'a tapıyorum ben .! En sert davul çalan adam sanki metalcore müzik yapar gibi deli gibi vuruyo trampetLere aynı anda seken zile 8-9 kere vurabilen bir insan , ama bu adamın tek bir kötü yanı var davulcu dediğin davulu bilekten çalar bu adam koldan çalıyor ve bu işi bozuyor ..! O'na rağmen mükkemmel birdavulcu 6 sene dünyanın en iyi davulcusu kalmayı başaran davulcudur.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

hımm hepsi iyi hoş ve teknik açıdan da söylemiyorum ama lars ın yeri ayrı bende ya

makinacı

joey jordison un bir artısı var ama hatta 2 artısı(perküsyoncular)
adama ekstradan atak  imkanı sağlıyo bu perküsyoncular...ama perküsyon olmasa da amcam harbiden şovunu yapabilio(bkz. metalika enter sandman ı çalmıştı bi kere lars ın yerine nieyse)

Requiem

Lars biraz işin kolayına kaçmış biri gibi geliyor bana her ne kadar ilklerin adamı olsada.. Hi-hat açıp kapamaz ve Ride kullanmaz kendisi.. Benim için de Mike Portnoy'un bambaşka bir yeri vardır =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Lars ride kullanıyor koray fakat çok sık değil .. Zaten Lars'ta koldan çalan bir davulcu bu yüzden hızLı hareket edemiyor ama yinede iyi bir davulcu.!

Dediğin gibi Mike hakkaten bir dahi :)

Requiem

Abi ona bakarsan Hi-hat de açıp kapıyor ama çok sık değil.. =) Demek istediğim cazır cuzur hi hat kullandığı ve ride ı da pek önemsemediği..

Littleches

Eyvallah o zaman :)

makinacı

cahilliğime verin bişi sorcam piyasada slipknottan başka perküsyon kullanan grup warmı(bateristten başka)

Littleches

Bide ILL NINO var ..

makinacı

kimdir bilmiorum ama alien ant farm grubunun smooth criminal şarkısındaki bateri ritmleri de baya zor gibi geldi bana açıkçası çalması d.şşak isteyen riffler wardı içinde(tabi bence...başkasına göre gayet kolay olabilir)

Requiem

Evet dediğin gibi o parçadaki ritimler ve geçişler gayet güzel..

Darkshines

Jack Irons - Pearl Jam sevdiğimden .)

makinacı

dream theatre sololarını takip edin...adamın soundchecki bile bitirio beni yaa

selinkinpark

dream theatre - mike portnoy ki bu adama tapıyorum(:
slipknot - joey jordison ki bunu da cok severim(: