Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

nu metal'e giriş

Başlatan black_ece, Ocak 27, 2007, 07:54:54 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

Kozy_mac

baya güzel bi yazı ama altındaki yorumlarda direk bi çatışma ortamı olmuş her zaman ki numetale bakılan yargı gibi =)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

black_ece

okumadım bile yorumları :D:D

Sumween

ben çoook önceden okumuştum ya bu yazı bayağı eski :D altta bir yorumda ''bi kere tanışma fırsatım oldu hepsi çok iyi insanlar'' filan yazmış biri, o ne ya ? :)

ya bir de bizim takımın şu ezik hallerine sinir oluyorum ya ,zavallıcık gibi davranıyolar... ''heavy metalciler bizi dışlıyo'' yazmış yine aynı kişi... e kendini dışlanmış hissediyosun sen,sorun sende! ben niye takmıyorum? (gerçi ben neyi takıyorum ki...) yani kıvrılıp solucanlaşmak yerine dinlediklerini bi savunsalar...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Littleches

Burda slipknot , spultura adı geçiyor da bunLar nu-metal grupları değiller anlamadım ben konu nu-metal insanlar nu-metal'den başka herşeyi konuşmuş .. Sepultura bir american death'dir , slipknot ise hardcore aq öğrenin artık şunLarı :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

selinkinpark

ufuk abi kızdı :redface:
öğrenirler abisi daha önlerinde cok yıllar var :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tanrım deliriyorum :bonus:

Kozy_mac

kozalak:hayır yapma selin sana ihtiyacımız var=)(bu arada yukarıdan bises kozy'ye geyik yaptığını söler)
ses:burda geyik kokusu alıorum
kozalak:arkadaşlar nese biz gene geyiğe daldık.ama saygı herşeyden önce gelir dimi(ne alaka)=)devam
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

selinkinpark

mustafa tamam yeter.... :rolleyes:

bradddd

walla numetal bence içinde illede rap ile turn table olan bir müzik türü değildir değişik sound lar içeren gruplardır...

LP.soldier

aynen katılıyorum sana deişik soundlar içeren gruplardır.En başta hip hop ve heavy metal elbette. Ancak hardcore, punk, emo, emo-core, metal-core, industrial, rapcore, hepsi numetalin içinde yer alabiliyor. Belki de numetal onların içinde yer alabiliyor. Bulunan "New Metal" terimi, zamanla "nu metal" haline geldi. Bugün Nu metal yerine bitişik "numetal" yazılması tercih ediliyor. Size çok ters geldiyse alternatif metal deyin.numetal alternatifdir..

lpstreetsoldier
lpcrew

folligue

Evet bencede hatta onu bırakın artık rapcore vokallerden kurtulmus tam alternatif metal'e dönmüş olan cesitleride var:Grindcore Nu-Metal öncüleri:Adema-Sevendust-Static-x-Coal Chamber falan filan...

Makalede süper ha hos olmus...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Anders_Fridén

Elektro gitarın yanına başka materyallerin karıştırılması benim hic hoşuma gitmiyor şahsen..Elektro gitara saygısızlıktır bence..Nu-metal den nefret edilincede hep aynı sey söylüyor nu-metalciler '' Ön Yargı ''..

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

folligue

Evet tamamiyle ön yargı abicim bi adema dinlermisin sen bak onda ne turn table var ne klavye var...Onu bırak bi deftones dinle olmadı papa roach dinle... :cool:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Anders_Fridén

Bakarız...

I wanna Chaos for FREEDOM !

Born to Rock , Drink and Fuck !

shimy

güvenin adresi shimy nakliyat eshefle bu başlığı müzik sohbete taşıdı :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...