Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

siteye girenler zaten 16-20 yaş arası insanlar...sınıra gerek warsa sınır bu olmalı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

wape

bugün en fazla online rekoru kırıldı 21 oldu :lol:

black_ece

evet böyle bi sevindirik oldum :)

ewrimcan

azönce siteye girerken "LPFT youtube grup rastgele vidyo" gibi bişi yazan 2şer 2şer kareler geldi. sonra grup'a girdim, çıktığımda yoktu. onlar ne? bilen varsa açıklar mı?  şimdi sadece en altta var.
site nie ikide bir kayıyor? sağda çok boşluk oluştu. problem benim pc de mi?

işine geleni basan basına basalım

ousan

o problem geçti....

Requiem

Bir de şöyle bir problem var.. Bilmiyorum sadece bende mi oluyor.. Mouse ikonu ile yazıların üzerinden geçerek seçemiyorum yani bir kaç satırı kopyalayıp yapıştıramıyorum.. Bu sadece bizim sitede geçerli.. Sizde de var mı böyle bir problem?
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

makinacı

ewat :D hatta ben onun bilgi çalınmasın die yapılan bişi olduunu falan düşünüodum :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Requiem

Doğru ya ondandır =) Ondan değilse düzeltiver ousan şunu :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

black_ece

o internet explorer da oluyo mozilla da gayette kopi peystleme yapabiliyorum ben
zaten sırf bunun için mozilla yükledim :)

ousan

firefoxda öle bişey olmuyor.. explorerda var.. ama olmasıda işime geliyo.. çalınması zorlaşıyor haberlerin ve yazıların :D

gokhan

ya arkadaslar haberınız olsun belkı de haberınız wardır tabı mujdem war LINKIN PARK ALBUMU 25 MARTTA CIKACAKMIS BUYUK OLASILKILA HABERINIZ OLSUN :D :D :wink: :wink:

ousan

Quote from: gokhan on Ocak 30, 2007, 09:59:23 PM
ya arkadaslar haberınız olsun belkı de haberınız wardır tabı mujdem war LINKIN PARK ALBUMU 25 MARTTA CIKACAKMIS BUYUK OLASILKILA HABERINIZ OLSUN :D :D :wink: :wink:

bunu niye buraya yazdın?

gokhan

ya nereye yazıcagımı sasırdım ousan ya yanlıs olduysa kusura bakmayın kardesım  :)

black_ece

lp haber de bas bas bağırdığım çeviriler var albüm tarihleriyle ilgili oraya yazıcaktın :D
neyse devammm...

gokhan

tamam tamam yazdım oraya :)