Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

EksikLer

Başlatan Littleches, Aralık 05, 2006, 08:23:28 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Live in texas'ta kendi bileğini kırıyodu yine :) A place for my head böle bi parça işte Lanet olsun :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

elif_lp

lp den tek isteğim rap işini artk kaldrsnlar ya..
olmuo işte metal ve rap çok ayrı kutuplar birleştirmesnler bnce. hatta bazen baya abartıolar rap mi dinliom metal mi anlamıorm  :S

..tell me what the fuck is wrong??

Littleches

Quote from: elif_lp on Şubat 01, 2007, 11:31:22 PM
olmuo işte metal ve rap çok ayrı kutuplar birleştirmesnler bnce. hatta bazen baya abartıolar rap mi dinliom metal mi anlamıorm  :S

Metal ve Rap değil arkadaşlar Rock ve Rap.. Tekrar söylüyorum metal istiyorsanız önereceğim çok grup var :) Lp'nin rap dışında kalan kısmı metal müzik değil alakası da yok ..

LP.soldier

e dinleme o zaman kardeşim zorlayan yok seni..biz lp'ı böyle sevioruz.nedir bu rap'e olan karşı tavrınız hiç anlamam lütfen ya lp'ın tarzı zaten ortada biz böyle seviorus bu adamları o yuzden laf sokusturmaya gerek yok!!bence herşeyleri kusursuz özgün müzik yapmaya devam etsinler..

lpstreetsoldier
lpcrew

black_ece

bi şeyler saçmalıyolar artık numetalle alakamız yok diye falan ama hadi hayırlısı hatta kerrang röportajında da göreceğiniz üzere:)(reklam=))

RÖPORTAJ

elif_lp

Quote from: Littleches on Şubat 06, 2007, 02:53:18 AM
Quote from: elif_lp on Şubat 01, 2007, 11:31:22 PM

Metal ve Rap değil arkadaşlar Rock ve Rap.. Tekrar söylüyorum metal istiyorsanız önereceğim çok grup var :) Lp'nin rap dışında kalan kısmı metal müzik değil alakası da yok ..

nu-rock desinler o zmn... metal değilse.. metal çeşidi işte(sonradan türetilenlerden)
metalin bi çok çeşidi var. bn heavy metalle rap demedim ztn,yada black metal ve rap demedim  :wink:

..tell me what the fuck is wrong??

Littleches

Metal çeşidi olduğu metal olduğu anlamına gelmiyor maalesef :) Nu-rock diye birşey yok rock başlı başına bir tür zaten mantıklı düşün biraz :) Sadece nu-metal adı altında geçiyorlar Linkin park'ın kendi müziğine verdiği ad , Hybrid Theory'dir :wink:

makinacı

yemişim türünü be abi...hoşuma giden müzik yapsınlar isterse arabeskmetal olsun...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

mezar kabul

ya bikere eskiler gibi o arada giren gereksiz müzikleri yok bu harika üstelik chez ön plana çıksın diyosunuz ama mike olmazsa inanın bukadar dinlenemez bu grup. mike sakin sakin zemin hazırlıyo chez koparıyo olay budur. bide ranimatiyon gibi saçmasapalak remix işine hiç girmesinler yaww
daha nekadar sana yalvaracam be pislik kadınmı sandın sen kendini bilmeden

คг๔คг๔ค

1-rap rtimlerinin abartıya kaçmaması gerikiyor
2-umarım tekrar jay-z gibi bi adamla düet albüm filan yapmazlar
3-daha sert olsunlar demicem lp tam kıvamında suan  bu kadar ya kusursuz grup ama dawul rtimleri on planda olmalı biraz daha bn dawulcuyum bu sarkının dawulu cok iyi abi diye bi dawul calamıyorum lp den

denizlp

Sumweene tamamen katılıyorum..gerçektende her şarkı neredeyse aynı ama yinede dinletiyorlar kendilerini :D
.(....\............../....)
. \....\........... /..../
...\....\........../..../
....\..../´¯.I.¯`\./
..../... I....I..(¯¯¯`\
...I.....I....I...¯¯.\...\
...I.....I´¯.I´¯.I..\...)
...\.....` ¯..¯ ´.......'
....\________.·´
.....l-_-_-_-_-_-l
.....l-_-_-_-_-_-l

utkuemma

mesela Chester Given Up ta upuzunnn bağırıyo.ama ondan sonra sesi azda olsa gidiyo.sesinin yüksek bağırışlardan sonra kesilmesi.birazcık daha sertleşmeleri lazım.minutes to midnightde çok yavaşlamışlar genel olarak.bide gene MTM için sölüyorum arada joe girip hiç bişi yapmamaış şarkılar öle kurukuruyo gitmiyoki.

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

lp.blackangel.lp

bazen eğlenmek amacı ile mike ile chazy yerleri değiştiriyormuş...mike bağıra çağıra şarkı sölüyomuş chazy rap yapıyomuş ben çok merak ettim keşke bikereline yapsalar...

Roswegas

hadi yaa :D

valla yapsınlar merak ettim

lp_fm

bncede mike ın sesi gayet gzl..crawling in sonunda sölüodu da mike başka bi şarkıda sölüo muydu şuan aklıma gelmio..ama gerçekten çk gsl sölüodu yani
.........miKe sHinODa........