Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

MetaL Müzik-Satanizm Bağdaştırması

Başlatan b:shRa, Ekim 27, 2006, 11:53:57 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

ewet dogru dıosun abıcım hakkatten demek ıstedıgımı anlamıosunuzda bana cıkısıosunuz

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

elif_lp

senin dediğin satanist müziği black metal arkadaş. diğer türlerin gruplarına bakarsan şarkı sözleri inançlı kişiler olduklarını gösterir :wink:

..tell me what the fuck is wrong??

selinkinpark

satanist müziği black metal(:
bunun anlamı dinleyene de satanist damqası vurmaktır ama...

elif_lp

Quote from: selinkinpark on Şubat 07, 2007, 02:52:43 PM
satanist müziği black metal(:
bunun anlamı dinleyene de satanist damqası vurmaktır ama...

istisnalar kaideyi bozmaz.  :wink:
satanistler ayinlerinde black metal dinlerler .  snde mi black dinliyosun ?

selinkinpark

evet ama satanist değilim neyin ne olduğunu qayet iyi bilen biriyim(:
satanist olucak kadar mal değilim(:

elif_lp

Quote from: selinkinpark on Şubat 07, 2007, 02:56:24 PM
evet ama satanist değilim neyin ne olduğunu qayet iyi bilen biriyim(:
satanist olucak kadar mal değilim(:

gayet iyi biliyosan şarkı sözlerini de okuyosundur. Black metalde genellikle şarkıların temaları satanizm ve paganizm üzerine yoğunluktadır. bunu da biliyosundur. sen bi müziği dinlerken o müziğin kültüründn de etkilenirsin. tabi laf olsun diye dinlemiyosan..

selinkinpark

evet sarkı sözlerini de biliyorum,söylüyorum ama ben hala aynı benim(:
laf olsun,hani adı sadece metal dinliyor olsun diye dinlemiyorum qercekten icimden qelerek dinliyorum ki kalkıpta ben sadece black metalciyim demiyorum,diyemem...cünkü cok sınırlı qruplar dinliyorum..hani qenelde bilindik black metal qruplarını dinliyorum.ama black metal dinliyorum diye icimden hic bir zaman satanist olucam,olmalıyım diye bir şey qecmedi asla qecmez :wink:

makinacı

şarkı sözlerini bilince allaha olan inancı nie deişio
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

elif_lp

Quote from: lpfan659 on Şubat 08, 2007, 07:18:19 PM
şarkı sözlerini bilince allaha olan inancı nie deişio

ya bi düşünsene şeytana tapan onu öven sözleri var ve sen bunu seve seve söylüyosun.. bu büyük bi günahtır islam inancında... ama düşüncelere saygım sonsuz,siz ilgisi yok bn yine dinlerim diyosanız beni ilgilendirmez tabi. ama istisnalar kaideyi bozmaz, dimi ?  :wink:

makinacı

ya sen dinnemiceksen dinneme tabi kimse karışamaz.dinneyenede karışamaz ama kimse...
------------------------------------
bu arada yerli şarkılardaki bazı sözleri eğer metal şarkılarda duysak direk satanzm piskopatlık falan die nitelendirirz. ama yerli şarkı olunca off damar çok duygusal vs. deriz. bunun sebebi ne ?

elif_lp

Quote from: lpfan659 on Şubat 08, 2007, 10:31:39 PM
ya sen dinnemiceksen dinneme tabi kimse karışamaz.dinneyenede karışamaz ama kimse...
------------------------------------
bu arada yerli şarkılardaki bazı sözleri eğer metal şarkılarda duysak direk satanzm piskopatlık falan die nitelendirirz. ama yerli şarkı olunca off damar çok duygusal vs. deriz. bunun sebebi ne ?

bunu ilk kez sende duydum... :S
satnzm piskopatlk dedğimz şeyler,şeytanla ilgii ya da asmak kesmek vs gibi laflar olunca diyoruz.. türkçe şarkılarda rastlamadım pek ama... :rolleyes:   ha eğer 'bu akşam ölürüm beni kimseeee tutamazz' gibi bişi kasteddiyosan bu da piskopatlık zatn  :D

makinacı

ben bu gece ölümüne içeriiiiim aşkımdan asarım keseriiiim bileklerimde akann kan sana feda olsun bu tanrı bu canımı alsııın senin olmayacaksaaa tarzı

Sumween

ya saçmalığa bak... nihayetinde inanç önemli, şöyle bi örnek vereyim: nasıl içten,isteyerek dua etmezseniz kabul olmaz,sevabı olmaz diye düşünülüyorsa , o satanik+psikopik sözlü şarkıları dinlerken hatta sözlerini söylerken içinizden şeytana bi saygı,sevgi,şefkat duymuyorsanız da sorun olmaz günah filan olur denmesi de saçmalık bana göre... zannımca çok da güzel açıkladım :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

delilah

katılıyorum çok iyi açıklaşmışsın :)  aradaki farkı sınırı bilmeyen metal dinlerken (blek) zatanist olur. ama bizim arabeskçilerin ya da lpfan659 un dediği gibi şarkı sözü yazan insanların da müthiş inançlı insanlar olduğu söylenemez :) bi de ben müslüm baba dinlerken jiletle bileklerini kesenleri blek metal dinleyen selinden daha tehlikeli buluyorum..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Cherander

cok cektim hep cekcem sanırım bu meseleden