Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mor ve Ötesi

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:43:42 PM

Previous topic - Next topic

delilah

bence biz yorumları mvö hayranlarına bırakalım onlar kıyaslamayı dünya yalan söylüyor ile yapmazlar herhalde sadece.. önceki albümler hakkında da bilgi sahibiler..ben bizim öyle olduğumuza inanmıyorum..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

delılah sana kesnlıkle katılıyorum  :) yanı yorumlar o derecede olmalı ztan toeman topıcınde aynı seyı soyledım genel olarak  :S

black_ece

neden ki ben dünya yalan söylüyor dinlerken mvö fanı gibi bişeydim yeni albümlerini hiç beğenmedim ve iki albümü karşılaştırarak dünya yalan söylüyor daha güzeldi diyorum
yani birini eleştirmek için illaaa böyle büyük bi fan olmak gerekmiyo ben kıyaslamamı böyle yapıyorum kimsede bişey diyemez
ki şahsi görüşümdür kimseyi de ilgilendirmez...

yazy

bnim haykodan sonra en sevdiim türk grup
punk

gokhan

ececım ben bu lpfan sitesinde kesınlıkle her zmn genel konusurum :) kendı fıkrım
okey ben kımseyı hedef almadan gorus bıldırım okey :wink:

black_ece

iyi de benim entry de seni hedef almıyodu ki ...
yani tamam laf anlatmaya çalışıyosun da benim yazdığım cevap sana değildi....

Sumween

ece entry değil o post !

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

son klip cok kötü cok basit ve kolpa duruyo(:
mvö hic yakısmamıs bir klip basitten öte bir sey yani :redface:

wape

eft ya bencede çok saçma bi klip olmuş
diğer grup üyelerinin hakkıda yenilmiş hatta
bence şarkı ayıp olmazmı şarkısından sonra en iyi şarkısıydı son albümünde ama klip çok kötü

metallic

sarkı ck gzelde klip sarkıyı batırmis bi klp olsnda ne olrsa olsn tarzında bsey yapmisler
BİR ŞEYLER VAR HALA
BOŞA NEFES ALMAYA ZORLAYAN
KENDİMİ BULDUM BEN
ZAMAN BENİ YORUNCA
BİL Kİ HİÇ KİMSEYİZ
SAVULURKEN BİR DÜŞTEYİZ
SÖYLE,DÖNER MİSİN?
BİR GÜN UYANSAK
RÜYADAN...
BİR ANDA SENİ GÖRDÜM VE
BİR ANDA SENİ UNUTTUM!!!...

LPinox

ben bi tek süper bi gurup olduklarını söliebilirim  yani genelde klipleri son derece anlamlı oluo.azten konserleri de süper oluo...EN SEVDİĞİM TÜRK GURUPLARINDAN Bİ TANESİ... :rolleyes:

delilah

sevgili ececik benim demek istediğim yorum yapmak için illa da büyük hayranları olması gerekiyor falan değildi.. sadece mvö hayranları-- hani şu en eski albümleri dinleyenler ve o yüzden mvö fanı olan arkadaşların son albüm hakkındaki yorumları ya da kıyaslamaları hakkındaydı.. ki kendileri dünya yalan söylüyor albümünün piyasa olması ve bu yüzden ortaya birden çıkıveren yeni mvö hayranları yüzünden gruba küsen şahsiyetlerdir. ben sadece bir şarkı ya da sadece bir albüm ile o grubun hayranı olup o grup hakkında doğru yanlış bir yorum yapmak istemem.. biz lp fanları olarak lp nin sadece meteora sını mı biliyoruz? hayır... en azından bu adamlar en başında şuydu şöyle bir şarkıları vardı şimdi de bunu yapıyorlar diye kıyaslama yapacak kadar bilgi sahibiyiz değil mi??

bir grubun sadece son on şarkısını dinleyip nasıl bir kıyaslama yapacağız eğer grubun 50   den fazla şarkısı varsa..olay buydu..umarım doğru anlaşılmışımdır şimdi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

küçük sevgilim şarkısının klibiyle ilgili şu yorumu yapmazsam ölürüm: şarkının bi yerinde etkileyici,alçak seste,güzel bi tonda ''haaaaaa'' diye hafif bi bağırış duyuyoruz...
    ama sevgili Harun ve yanındaki mahmuur, yerine göre black yerine göre white angel olan hatun scream atar gibi görünüyorlar! hatta bi yerde Harun'un suratı oldukça salak bir hal alıyor... sevgili MVÖ fanları hararetlenip kızmayın ama çok dikkatimi çekti bu ''soft scream'' halleri... :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

=) ya biraz havlandı bunlar galiba yeni albüm berbat ben yine dünya yalan söylüyor şarkısına döniyim .)

Crazy_Chester

sewiorum bu grup u hele bir derdimm war yoq mu bitirio bni