Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Crazy_Chester

dün fenerbahçenin en ii leri tuncay - tümer özellikle tuncay çok istekliydi

Mr. MeTaLkiSS

daa kendi ewlerinde yenilmekten zor kurtuluyolar dandik takıma ne işleri var avrupada fln
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Crazy_Chester

katılıorum ewet fener bu kadroyla daha az alkmaarı yenemiorsa yarı final fln hayal 

muzzy

abi orda kıçlarını çıkarsalar yenemezler yaw..hırslılarmış neye yaradı sadece beraberliği kurtarmaya yaradı..onada yırtıldılar resmen :D...bide şe demişinis 3-3 neye yaradı die...abi deplasmanda ne kadar çok gol o kadar ii..beraberlik de olsa.. :)

bide bişi dikkatimi çekti..bizim taraftarımız şöle böle diyenler...nerde taraftarınız..bu mu taraftarlık...55 bin kişinin en az 40 bini uyumaya ya da sinemaya gelmiş...walla güsel taraftar yaw helal olsun..dewam dewam...bööle siz 100.ılınızda çok şeler yaparsınız daha..hakedionuz cnm :D

bide dün gece gfb ile esenler kendi arasında çatışmış..gfb de 3 yaralı var :D :D :D :D...komedi yaw

muzzy

işte gerçek taraftar.... :twisted: :twisted:

gokhan

bunu kendı topicinde yaz bence bu fenerın topici arkadasım...;)

muzzy

no9ldu cvp bulamaınca böle oluo tabi...ayrıca bunu bi fenerliden duymak ne şeref..bizim topiğin o kadar sayfaya ulaşmasında sizin sataşmaların %30 payı var en az beaa..görün istedik... :twisted: :twisted:

gokhan

ya tansunun seyı sonucta ama tansu yok su sıralar haberın olsun tarısma cıkmasın yıne ;)

Crazy_Chester

muzzy seni sewdim kardeş harbi cimbomlu yauww hLL olsun beaa!

gokhan

yaa demek sewdın muhabetı baska yerde yapın cmn :))

muzzy

nese doru dion burda fazla uzatmaya gerek yok..ozman farkımız kalmas :twisted:...anladın sen onu :wink:

gokhan

yohh anlamadım ben onu merak etme :))

ölü gelin

dün akşam beyaz fenerbahçe hakkında çok güzel bişiy söyledi "şu zamana kadar fenerbahçe bize kaç kere tamam bu maçı kesin alacağız dedirtti kaç kere keyifle izleyebildik" dedi valla haklı çaykur rize spor bile aldı ifadesini :D :D :D  saygılar  :mrgreen: muahaha

muzzy

walla ha süper dedi yaw..hanginiz kazanacaz die rahat bi maç izlionuz dedi...bi GS bjk kadar takım oyunu var mı dedi... :twisted:

gokhan

yanı yalan yok bızde hıc huzurlu bı mac alamadık dogru ama bı hatırladıgım ıkı mac war rahat kazandıgımız ıkısıde gs macıydı
6-0
4-0