Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Tartışma amacıyla yazmıyorum tamamen bir Galatasaraylı olarak cevap hakkımı kullanıyorum =) Sen öyle diyorsan biz de;

Galatasaray 3-2 Real Madrid
Galatasaray 2-1 Barcelona
Galatasaray 2-1 Athletico Bilbao
Galatasaray 3-2 AC Milan
Galatasaray 2-1 Bologna
Galatasaray 2-0 B.Dortmund
Galatasaray 4-1 Real Mallorca
Galatasaray 2-1 Real Mallorca
Galatasaray 2-0 Leeds United
Galatasaray 3-2 Monaco

deriz..

Daha UEFA kupasını aldığımız Arsenal maçını veya Real Madrid gibi bi takımdan aldığımız süper kupa maçını da saymama gerek var mı? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne giden ilk Türk takımı olduğunu söylememe gerek var mı? İlle de GS-FB diyosanız ben de Galatasaray 7-0 Fenerbahçe maçı derim..

Kısacası; lütfen bize tarihten bahsetmeyin =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

Quote from: Requiem on Şubat 17, 2007, 08:21:28 PM
Tartışma amacıyla yazmıyorum tamamen bir Galatasaraylı olarak cevap hakkımı kullanıyorum =) Sen öyle diyorsan biz de;

Galatasaray 3-2 Real Madrid
Galatasaray 2-1 Barcelona
Galatasaray 2-1 Athletico Bilbao
Galatasaray 3-2 AC Milan
Galatasaray 2-1 Bologna
Galatasaray 2-0 B.Dortmund
Galatasaray 4-1 Real Mallorca
Galatasaray 2-1 Real Mallorca
Galatasaray 2-0 Leeds United
Galatasaray 3-2 Monaco

deriz..

Daha UEFA kupasını aldığımız Arsenal maçını veya Real Madrid gibi bi takımdan aldığımız süper kupa maçını da saymama gerek var mı? Galatasarayın Şampiyonlar Ligi ne giden ilk takım olduğunu söylememe gerek var mı? İlle de GS-FB diyosanız ben de Galatasaray 7-0 Fenerbahçe maçı derim..

Kısacası; lütfen bize tarihten bahsetmeyin =)
ama sana sunu soylıyım arkadasım oyle dersen bende ( gerceklerı tarıh yazar tarıhıde galatasaray ama gssarayıda fener yakar :))

Requiem

Şu kadar yazıdan bunu anladıysan daha ne diyim sana.. Bi önceki yazdığın mesajınla son cümlemi iyi oku..

gokhan

Quote from: Requiem on Şubat 17, 2007, 08:27:28 PM
Şu kadar yazıdan bunu anladıysan daha ne diyim sana.. Bi önceki yazdığın mesajınla son cümlemi iyi oku..
ya sende bıraz objektıf ol bence ya senın dedıgın sonuc taa kac yıl onceydı ama bız sızı ???

Requiem

Peki senin dediğin sonuç kaç yıl önceydi? Güldürme beni :D

gokhan

benım dedıgım sonuc 7 yıl onceydı ama sızınkı 40 sene onceydı ;)

Requiem

İşte ben de onu diyorum ikisi de tarihte kalmış maçlar.. Bu kadar lafından sonra benim yine ilk attığım posttaki son mesaja döndük.. "Bize tarihten lütfen bahsetmeyin"..

Herneyse Nazlı'nın haftanın üyesi başlığında ki 9.sayfaya attığı postu dikkate alarak son mesajımı atıyorum çünkü amacım tartışmak değil. Sen boşver.. fener herkese ona buna koyar zaten..

gokhan

Quote from: Requiem on Şubat 17, 2007, 08:40:57 PM
İşte ben de onu diyorum ikisi de tarihte kalmış maçlar.. Bu kadar lafından sonra benim yine ilk attığım posttaki son mesaja döndük.. "Bize tarihten lütfen bahsetmeyin"..

Herneyse Nazlı'nın haftanın üyesi başlığında ki 9.sayfaya attığı postu dikkate alarak son mesajımı atıyorum çünkü amacım tartışmak değil. Sen boşver.. fener herkese ona buna koyar zaten..
tamam ya sorun yok :) ben herkese saygılıyım ;)

muzzy

ulan bişi demeyim dedim ama dayanamıom..ne kadar ezik bi konuşma yapıon yaw..bi insan söledikleriyle bu kadar mı çelişir....nese kardeşim sana gereken cvbı her seferinde süper vermiş..bişi demiorum ben

Crazy_Chester

hLl requiem

muzzy

zor kurtardınız yine arkayı...gol de ofsaytan gelio zaten..hade bakalım hakemler yine güsel doyuruluyor belli oldu...dün cem piçi bugün bu..hade kolay gele size..

Crazy_Chester

aynen muzzy katılıorum yine öle böle aldılar :S

gokhan

Quote from: Crazy_Chester on Şubat 19, 2007, 12:00:27 PM
aynen muzzy katılıorum yine öle böle aldılar :S
sızde oyle boyle alsaydınız arkadasım..

muzzy

hakemlere yedircek kadar para yok bizde kusura bakmayın...

Crazy_Chester

muzzy görüosun gokhanda kabul edior yani