Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TakıntıLılar?..

Başlatan Sumween, Şubat 10, 2007, 07:07:57 PM

Previous topic - Next topic

delilah

öhövvühü selinnn haklısınn bizim odadaki kızların ikisi öyle çiğniyorlar onlarla birlikte yaşıyorum... bütün gün sakız çiğniyorlar böyle senin dediğin gibi.. bi de o çıkan ses yok mu...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

ben; sonradan gorme ınsanlara cok kıl olurum cok takarım

black_ece

defter tutmam genellikle ama yazdığım defterin de mükemmel olması gerekir yoksa sayfaya bakarken sinirlerim geriliyo
nedense ...

gokhan

ben bazen kendı kendıme yarısırım nasıl oluyosa..

LpNumB

ben de hani böle defter kaplarından kabanlardan böle qarip tiğ bi ses qelir ona takıntılıyım ıyy düşündükçe içim qidio :)

delilah

hıı benim abim de kadifeye sürtününce çıkan sesten nefret eder onun gibi bişi sanırım
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

LpNumB

Heh kadife brawo  :) aklıma qelmedi ismi  :mrgreen:

selinkinpark

ben qenelde tahtaya flan tırnaklarıyla cizenler yada tebeşirden cıkan o çırt sesi qibi cıkan seslerden nefret ederimm cıkaranın ta içine küfürü basarım :D

shimy

bu bir fobi ama söyleyim otobüs fobim var ayağımı içeri atsam midem bulanmaya başlar geçen günde otobüsün içine kustum zaten  :S
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

Ooow kötü olmuş olmalı

selinkinpark

ıyy irençç yesim öğğğğ niye biniyosun minibüse bin olum :D

Sumween

insanlarla gözgöze gelme takıntım var... minibüs, otobüs ,sağda ,solda çok fazla gözgöze geliyorum. gözlerinin içine bakıyorum bazen dik dik psikopat mıyım neyim ?

eskiden daha beterdi şimdi o kadar değil, bıraktım :) bi gıcıklık yaparsa pis pis bakıp rahatsız ederim, zewkli oluyo :D onun dışnda izlemiyorum artık =)

bi de üste çıkışım vardır ki sormayın :''-ya bakma rahatsız oluyorum korkuyorum be!satanist midir nedir Allahım!! :S  -susmazsan ortama götürür ayine sokarım görürsün satanisti! '' unutmicam bu dialogu hiç ya :D :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Şubat 19, 2007, 07:56:17 PM
insanlarla gözgöze gelme takıntım var... minibüs, otobüs ,sağda ,solda çok fazla gözgöze geliyorum. gözlerinin içine bakıyorum bazen dik dik psikopat mıyım neyim ?

eskiden daha beterdi şimdi o kadar değil, bıraktım :) bi gıcıklık yaparsa pis pis bakıp rahatsız ederim, zewkli oluyo :D onun dışnda izlemiyorum artık =)

bi de üste çıkışım vardır ki sormayın :''-ya bakma rahatsız oluyorum korkuyorum be!satanist midir nedir Allahım!! :S  -susmazsan ortama götürür ayine sokarım görürsün satanisti! '' unutmicam bu dialogu hiç ya :D :D
sana satanıst mı dedı way  :evil: neyse ama gecmıstekı bazı kendını bılmez arkadasların mıllet uzerınde bırakmıs oldugu etkı bu hale getırdı..

black_ece

bir şey içime sinmediyse devam etmem zoraki etsem bile kendimi kötü hissederim...

folligue

Quote from: selinkinpark on Şubat 18, 2007, 10:00:35 PM
ben qenelde tahtaya flan tırnaklarıyla cizenler yada tebeşirden cıkan o çırt sesi qibi cıkan seslerden nefret ederimm cıkaranın ta içine küfürü basarım :D

kahretsin  :mrgreen:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...