Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

makina

Başlatan ugur-acikgoz, Aralık 10, 2006, 01:33:01 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Abi gül gül öldüm ya konuklara baksan iğrençler genelde yani hepsi. Aralarından bana hitap eden bi Can Kan bi de Funky C vardı :D
Ama okan öyle bi topluyo ki bi de ekibi war ya müthiş ya ekibi gebertti beni bugün ya mükemmeldi ya kahkalarımdan alttaki ya da üstteki uyanmış olabilir yani :D ya bi de programın başlarında pek bi halt yok ilerde çok coşuyolar ya :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

KuMsAL

adam grcekten çok zeki konusmaları fln yerinde ve doğru konusuo sdc programında deil her katıldığı yerde bence programıda çok güsel eğlenceli hiç deilse ama kimseyi umursamaz kendini bennmiş bi tavrı var...

Sumween

Quote from: KuMsAL on Mart 23, 2007, 04:54:10 PM
adam grcekten çok zeki konusmaları fln yerinde ve doğru konusuo sdc programında deil her katıldığı yerde bence programıda çok güsel eğlenceli hiç deilse ama kimseyi umursamaz kendini bennmiş bi tavrı var...
heh aferin kız..işte benden biri.. adamın bu tavrını sevmiyorum işte ''ben oldum'' modu. kessinlikle hayatın her alanında mütevazilikten vazgeçilmemesinden yanayım

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

geçen sene çok daha iyiydi ama bu senede idare eder işte güldürüyor sonuçta 5 e kdr izlemeye değer  :)

D-Wade

Geçen sene daha eğlendiriciydi ama bikaç ağır eleştiri gelmiş galiba ondan sonra program daha monotonlaşmaya başladı.Yinede izlenmeye değer bikaç talk showdan biri makina

selinkinpark

dun qeceki proqram cok sIkIcIydI sahsen ben ve caqdas bayIl bayIl bayIldIk:P

Mr. MeTaLkiSS

Eet aynen öyle oldu direk kapatık zıbardık dimi :D Aptal saptal konuklar getirmeye başladı gıcık etti bak yeter düzgün konuk pls :D
Limp Bizkit forever...

mustapha

okanım bayülgenimmm ya be bu adamın yaptıgı her programı seviom yaaa ama uzun süredeir makinayı izliyemiom ama olsun inşallah bi zaman izlerimmm

Mr. MeTaLkiSS

Son programları çok güzeldi ya sonuna kadar izledim de 29 nisana katılsın herkes diye erken kapattı..
Limp Bizkit forever...

hermione

yaa ekibi muhteşem. o gürgen öz çok tatlı bir adam ya :D

Mr. MeTaLkiSS

Daa sık çıksa muhteşem olcak ya bu hafta çok sıkıcıydı
Limp Bizkit forever...

ebru_91

hiç bi zaman tamamını izleyemedim bi zamandan sonra sıkılıyorum tabii buna uyku faktörününde katkısa var:)
cursedprincess

anaconda

evet ama ben nası olduysa bu haftaki programı sabaha kdr izledm halbuki cok sessiz geçti...ben de genlde uyuyup kalrdm :D

Sumween

antimakinacı hallerim devam ediyo.. özellikle ikidebir sağdan soldan fırtleyen o saplar yok mu,ouu uyuzötesi! huh

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

anaconda

saplar derken kimlerden bahsettiğini anlayamadım tm olarak:S