Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

bugün okula gitmedim nihahahay :D okumak konusunda içimdeki ateşi körükleyen nambır van kankam Çataş'a burdan öpcükler yolluyorum :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

Quote from: black_ece on Mart 23, 2007, 05:25:38 PM
Quote from: linkinfan92 on Mart 23, 2007, 04:33:38 PM
öğleden sora okuldan kaçtım ark.la sahil yaptık sora film izledik bunun üstüne bizim disiplin kurulundan aileniz arancak die msj geldi hehe iyikide anneme midem bulanıo okuldan kaçıp eve gittim demişim ayrıca mat yazılısından 30 alcam rekorrrr hiç daha yükseğini almamıştım rahatladım yaa anneme sölemek için sabırsızlanıom
abi anlamıyorum ben sizi ya hadi okuldan kaçmak falan değil de 30 aldım huuh rekor nedir ya (genel söylüuyorum) gitmeyin o zaman okula falan çok kasıyosa ...
ece isyankar qördüm seni :D

Sumween

kız haklı la Selin ben bile yazılılara eskiden ''Allah'ın 90'dan aşaa olmasın'' diye girerken şimdi ''nan nolur bi 45 aliyim bir gelmesin'' diyorum.. yazık valla hiç de gurulu değilim bu halimden ama elimde olan bişi değilmiş hastaymışım o zamanlar puhaha bugün doktora gittim oo depreşikmişim ben! :D

I choose hush...

selinkinpark

haklı ya ben sakasına sey ettim(=
cidden ya simdi 45 icin kıcımızı yırtıoruz :D

black_ece

lan bi de sosyal okuyosun puh sana
ben mat ve geometriden 3 ve üzeri not alıp almancayı beş ingilizceyi 4,5 gibi bişey geitirerek ortalamamın 4.50 den yüksek olmasını sağlamaya çalışıyorum nitekim sağlıyorum da
hem de nerde
hüseyin avni sözende
bir çoğunuz bilmeyebilir ama bu hocaların acımasız(sorular konusunda)olduğunu değiştirmiyo ...

makinacı

lise sonum mutluyum not kaygım yok!
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Sumween

lise sonum, mutsuzum ...dün elime lise 1 karnem geçti. 4.62 ortalama ve sınıf birinciliği... ağlamak üzereydim... şimdi sonuncu sayılırım ama nedeni varmış nan iki senedir depresyondaymışım! (bahane)

I choose hush...

LP_GİRDABINDAYIM

matematık sonucları daha okunmadı ama 70 garantı werdım nefret edıorum yaaa deneme deneme deneme hayatımı yedı bıtırdı bu yıl ankaraya gıdemessem ben bıtcem ama offf offffffffffffffffff :'(
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

§ïяĝαиα

nazlı sen şu depresif depresyon olayına nası girdin ayrıntılı bilgi ver bana bide anti-depresif haplarını almayı unutma bugün fizikçimle karşılaştım nie kaçtın dedi anam da yanımdaydı paçayı zor sıyırdım walla
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Quote from: linkinfan92 on Mart 24, 2007, 11:10:29 PM
nazlı sen şu depresif depresyon olayına nası girdin ayrıntılı bilgi ver bana bide anti-depresif haplarını almayı unutma bugün fizikçimle karşılaştım nie kaçtın dedi anam da yanımdaydı paçayı zor sıyırdım walla
unuturmuyum hiç ya Selectra'mı? :D ''depresif depresyon olayı''na da isteyerek girilmiyo, tasvip de etmiyorum zaten =)

I choose hush...

LP_GİRDABINDAYIM

hiç bırsey ınsanın elınde deıl toplumun yozlasmasından kaynaklanıo psıkolojınınde a.q hersey bırbırıne gırı bendede war bıseylerde adını bılmıom saclamakta ustume yok benım
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

§ïяĝαиα

tabi yaa ah Selectraaa yarama merhem olsanaaaa :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

LP_GİRDABINDAYIM

bısey dıemıorum okl hakknda ama bende bu aralaf bı laf sokma huyu basladı aman aman ama sadece sınıfa we okldakı hocalara ozel cewreye yapamıorum
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

black_ece

Quote from: LLPP_GİRDABINDAYIZ on Mart 24, 2007, 11:30:13 PM
hiç bırsey ınsanın elınde deıl toplumun yozlasmasından kaynaklanıo psıkolojınınde a.q hersey bırbırıne gırı bendede war bıseylerde adını bılmıom saclamakta ustume yok benım
herşey insanın elinde aslında
toplumun yozlaşması falan diyosunuz da eğitilmeye karşı bi direnç sezinliyorum kendi jenerasyonum arasında

muzzy

Quote from: lpfan659 on Mart 24, 2007, 02:44:29 PM
lise sonum mutluyum not kaygım yok!

abi bizde nie var yaw..lanet hocaların hepsi de nası kötü not alsak die uraşıor yaw..mesela yarın felsefe yazlısı var..adam kazık gibi sorcak yine..kıçımız çıkıor lise son olduumuz halde beaa..adalet mi nan bu..