Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

ZAKKUM (exRaindog)

Başlatan ousan, Ocak 21, 2007, 08:49:41 PM

Previous topic - Next topic

LP_GİRDABINDAYIM

yaa ııler yaa walla kendılerı gıbı bısey baskasına ozenme falan goremıom ben
METAL HANÇER GİBİ GİRER BEDENE
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

DefToNeS

Quote from: black_ece on Mart 24, 2007, 10:11:50 PM
e ne bekliyosunuz ki adamların örnek alacağı Türk grup gösterin ???
çok doğru...

grup zaten yok türkiyede vokallik dışında müzik kalitesi ÇOK DÜŞÜK..ama kendi tarzlarını oturtmuş birkaç kişi var...Şu an aklıma 2 kişi geliyor(beynimi yormak istemiorum :))..Cem Karaca (üstad) , Teoman...
hala da cem karaca'nın sesteki ezgilerindeki karizmasının bir örneğini daha görmedim..ama işte müziğimiz kalitesiz :(
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

LP_GİRDABINDAYIM

cem karaca eskılerındı ruhu saad olsunda ama teoman ıcın yuzde yuz katılırım cok iiler yaaa
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

DefToNeS

bak girdapçıım şimdi sana tek bişey diicem cem karacanın ''tamirci çırağı'' şarkısını dinle ve müziklerini lp nin yaptığını düşün..;)
bir de özenme filan göremiyorum demişsin ya sen belki de cure'un sadece birkaç klibiyle dinleme fırsatı bulmuşsundur aynı şekilde placebo'yu da..ama ben hemen hemen bütün albümlerini dinlediğim için bilerek söylüyorum Zakkum placebo+cure dan esinleniyor ve biraz da özeniyor..iyi mi kötü mü orasını bilemem ama bana kalsa kendi müziğini yap derim

LP_GİRDABINDAYIM

Quote from: DefToNeS on Mart 24, 2007, 10:43:27 PM
bak girdapçıım şimdi sana tek bişey diicem cem karacanın ''tamirci çırağı'' şarkısını dinle ve müziklerini lp nin yaptığını düşün..;)
bir de özenme filan göremiyorum demişsin ya sen belki de cure'un sadece birkaç klibiyle dinleme fırsatı bulmuşsundur aynı şekilde placebo'yu da..ama ben hemen hemen bütün albümlerini dinlediğim için bilerek söylüyorum Zakkum placebo+cure dan esinleniyor ve biraz da özeniyor..iyi mi kötü mü orasını bilemem ama bana kalsa kendi müziğini yap derim
ide sözüm sana deıldı ki benım yanlıs anlamıssın benii kötü bı amaclada demdım sadece fıkrımdı bu
SAPLANIR KALIR DAMARDA
AKAR GİDER KARANLIGA
SİYAH KANINLA...

Mr. MeTaLkiSS

Adam da sana fikrini açıkça belirtmeden önce çewredeki özenilme potansiyeli olan grupları bi dinle bi izle demiş nesi yannış ki bunun? Gayet ben de placebo-the cure karışımını olduunu düşünüyorum ve katılıyorum yani.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ousan

ahaha..güldürün beni..
bakın özenmek kelimesinden nefret eder oldum..
buna özenmek denmez.. abi sanki placebo bişeylerden esinlenmedi.. o müzik tarzını ve o görünüme sahip olan ilk placebo değildi..müzik olarak glam pek olmasada placebo görünüş olarka bir glam örneği...
bakınız glam rock ya... bi bok bilmeden konuşayın pls...
sinirlendim...
özenti özenti diyip duruyonuz...

DefToNeS

sence biz bir ... bilmeden mi konuştuk,yakışmadı admin..esinlenmek ve özenmek farklıdır ve biraz ile çok arasında fark vardır..ifadelere dikkat ediniz..başarılar dilerim

ousan

ahah o zaman özenti demiceksin...
ama bende özür dilerim.. snirlendim.. tip tip msj attım...

black_ece

geleneksel bişi artık bu ousan :P
bi de yavaş yavaş ya daha ilk şarkıda adamlardan tamamen özgün bişey beklemek de yanlış oluyo
özenmişler işte öff
kötü bişi de diil ki o kadar yadırgamayın

blind_clown

Quote from: shimy on Mart 05, 2007, 03:05:56 PM
sanki her cinsi belli olanı dinliyosunuz bkz. placebo :mrgreen: siz destek vermedikçe türk rock naaaahhh ilerler :mrgreen:

off placebo fan ı oldugumu sölememe gerek yok heralde yazdıgım seyden sonra bu bir şakadır demeyim...placebo dinleyen birinin böle düşünmesini beklemion heralde ayrıca emin ol zakkumu en az senin kadar seviyorum..ousan ne demek istediğimi anlamıstır burda zaten o tiplere karsı bir iğnelemeydi bu söz :-\
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ousan

alın zakkuma özenti diyenler okuyun :)

http://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=2273.0

ölü gelin

Quote from: blind_clown on Mart 30, 2007, 10:08:04 PM
Quote from: shimy on Mart 05, 2007, 03:05:56 PM
sanki her cinsi belli olanı dinliyosunuz bkz. placebo :mrgreen: siz destek vermedikçe türk rock naaaahhh ilerler :mrgreen:

off placebo fan ı oldugumu sölememe gerek yok heralde yazdıgım seyden sonra bu bir şakadır demeyim...placebo dinleyen birinin böle düşünmesini beklemion heralde ayrıca emin ol zakkumu en az senin kadar seviyorum..ousan ne demek istediğimi anlamıstır burda zaten o tiplere karsı bir iğnelemeydi bu söz :-\
hoca siz yine mi atışıyonuz ya sakin olun sevmeyen sevmez :D ben seviyom ama muahaha

delilah

zakkumu imza gününe giden var mı? bi arkadaş gitmiş toplasan otuz kişi vardı diyo üzülmüş o kadar az olmasına.. bi de resimlerine baktım hepsi takım elbise giymişti...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

iki dirhem bi çekirdek haha ...güzel yaa ben özenti deilde esinlenmek derim abi...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...