Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milliyetçilik

Başlatan ewrimcan, Şubat 04, 2007, 02:44:57 PM

Previous topic - Next topic

sizce milliyetçilik nedir?

türk oğlu türk'ü her şekilde korumak
6 (14.3%)
türk oğlu türk'ü insani değerler içinde korumak
5 (11.9%)
bu ülke ve türki cumhuriyetlerin vatandaşlarını her şekilde korumak
12 (28.6%)
vatandaşları insani değerler içinde korumak
14 (33.3%)
milliyetçilik sadece emperyalist bir oyundur
5 (11.9%)

Total Members Voted: 42

ewrimcan

Quote from: gokhan on Şubat 20, 2007, 10:38:43 PM
sende bıze destek wer o zaman dandık basına hayır...:D

imzam yapıyorm hemen  :D

işine geleni basan basına basalım

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 01, 2007, 06:20:36 PM
Quote from: gokhan on Şubat 20, 2007, 10:38:43 PM
sende bıze destek wer o zaman dandık basına hayır...:D

imzam yapıyorm hemen  :D
mukemmel olmus yaaa  :D :D :D

§ïяĝαиα

kurtlar vadisinden alıntı:derdi olana derman olurum dert açanın başına dert olurum millet bööle olmalı arkadaş :ünlem:
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

hermione

atatürk ilkelerinin hiçbiri hiç bir partinin tekelinde olmamalı bence..
tabi dinde öle..
yani partiler çıkarları için bu hassas değerlere bulaşmamalı >:(

gokhan

Quote from: hermione on Mart 31, 2007, 10:29:39 PM
atatürk ilkelerinin hiçbiri hiç bir partinin tekelinde olmamalı bence..
tabi dinde öle..
yani partiler çıkarları için bu hassas değerlere bulaşmamalı >:(
tekel olayına kesınlıkle katılıyorum.. ;)

Metalwrath

Şimdiki dilde milliyetçilik emperyalizmin oyunudur..
Horse , Woman , Weapon..

neverforgivenangel

Atatürk milliyetçiliği ile günümüz milliyetçiliği arasında dağlar kadar fark var. günümüz de milliyetçiyim diyen tiplere bi bakın..dediklerine konuştuklarına.....bir de öyle bir durum var ki onlar milliyetçi biz değiliz gibi bir durum çıkartıyorlar....

hermione

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 02, 2007, 03:55:27 PM
Atatürk milliyetçiliği ile günümüz milliyetçiliği arasında dağlar kadar fark var. günümüz de milliyetçiyim diyen tiplere bi bakın..dediklerine konuştuklarına.....bir de öyle bir durum var ki onlar milliyetçi biz değiliz gibi bir durum çıkartıyorlar....

evet vatan millet onlardan sorulur hale geldi, takım elbiseli, tesbihli kırocuklarrr

ewrimcan

Quote from: hermione on Nisan 02, 2007, 10:10:07 PM

evet vatan millet onlardan sorulur hale geldi, takım elbiseli, tesbihli kırocuklarrr

canınızı seviyim. adamların bana yaptıklarını bi bilseniz. çayır köpekleri işte. düşüncelere saygılıyım, bana saygı duyuldukça..

gokhan

cok ııı soyledın doruk bunu dusunmen benı de sewındırdı :D
Quote from: Metalwrath on Nisan 02, 2007, 03:10:11 PM
Şimdiki dilde milliyetçilik emperyalizmin oyunudur..
budur ıste...

Metalwrath

Fransız ihtilalinin yaydığı milliyetçilikle şimdiki milliyetçilik arasındaki farkı benim söylememe gerek yok zaten bilmeyende eğlensin kendi halinde  =)
Horse , Woman , Weapon..

özgür69

ilk 3 şık bence çok saçma, çünki "milliyetçilik" Türkiye Cumhuriyetine has bi kelime değil tüm dünya devletlerinde kullanılan bi kelimeir diye düşünüyorum
.                                      

ewrimcan

Quote from: özgür69 on Nisan 14, 2007, 02:38:57 AM
ilk 3 şık bence çok saçma, çünki "milliyetçilik" Türkiye Cumhuriyetine has bi kelime değil tüm dünya devletlerinde kullanılan bi kelimeir diye düşünüyorum

o zaman türk milliyetçiliği sizce nedir diyelim. olur mu?

§ïяĝαиα

milliyetçilik emperyalistlerin oyunu haline gelmiş parmaklarında evirip çeviriolar...sorada biz milliyetçiyiz die ortada dolaşıyolar Büyükanıt 'dan bi alıntı:Atatürk ilkelerine sözde deil özde bağlılık"işte bunu yapan ve vatanı için gözünü kırpmadan can verebilecek biri milliyetçidir bence...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

คг๔คг๔ค

milliyetçillikle ilgili sunları soyliim bn bari

türkiye türklerindir
muhtac oldugun kudert damarlarındaki asil kanda mevcutdur

m.kemal ATATÜRK...

bişey daha şimdi bu sözleri atatürk deilde bn soyleseydim faşistlikden dolayı içerdeydim atatürk dünyanın en büyük dewrimini yapan kişidir dısardan bi dewrimcinin fotolarını filan cantalarına asmayın ki atatürk komünizime karsıydı bize karsı komünizmi savunanlar bna gore vatan hayinidir dünya üzerinde 2 koyu milliyetçi ülke oluşmustur 1 2.dünya savaşı almanların nasyonel sosyalist lideri sayın ADOLF HİTLER
2.si ise ulu önder ATATÜRK  bnm milliyetçilik anlayısım bu iki liderim arasındadır yuzde olarak 80 atamız 20 hitler.. saygılar millet.