Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

site hakkında yorumunuz

Başlatan shimy, Eylül 08, 2006, 05:19:27 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

süper hersey hiç bir eksik yok bence yapanın emeği geçenin ellerine sağlık....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

ben çok sevdim bu siteyi ya... forumu da ayrı güzel zaten emeği geçenin ellerine sağlık  :)

elif_lp

hakkaten buranın ayrı bi sıcaklığı var. ben bi zamanlar başka bi lpfn sitesine üyeydim. orası da fena değildi. bi de adminleri sevmiyodu millet. sonra da meçhul biri tarafından çökertildi :D bi kaç kez açma girişimlerine rağmen eski tadı olmadığı için bi süre sonra tamamen kapandı.
ama burası gerçekten bi ayrı :Dadminin den en son üyesine kadar... keşke daha önceden gelseydim.. ama olsun 'Zararın neresinden dönsem kardır' :D
I Love You LPFT ;)

..tell me what the fuck is wrong??

gokhan

bu sıtenın sıcaklıgını almıssanınz cok guzel.. :) her sıteye gırdıgımızde reklamları tıklayalım...bu sıtenın sulanmaya ıhtıyacı war.. :D

Sumween

Bakın burdan da duyuru yapayım =)
yeni bi '' LPFT Efsanesi '' vidyosu yapıyorum efsaneye dahil olduğunuzu göstermek istiyosanız bana pmle veya msnden fotoğrafınızı atın (adam gibi olsun pls meşur olcaksınız :P :D ) sonra ''ben eksik kalmışım ama'' demeyin ,foto atın koyucam elimdeki herkesi.. Efsaneye dahil olun! ( :) )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 18, 2007, 10:09:24 PM
Bakın burdan da duyuru yapayım =)
yeni bi '' LPFT Efsanesi '' vidyosu yapıyorum efsaneye dahil olduğunuzu göstermek istiyosanız bana pmle veya msnden fotoğrafınızı atın (adam gibi olsun pls meşur olcaksınız :P :D ) sonra ''ben eksik kalmışım ama'' demeyin ,foto atın koyucam elimdeki herkesi.. Efsaneye dahil olun! ( :) )
ne zaman yapıcagına baglı???

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: elif_lp on Nisan 18, 2007, 04:36:05 PM
hakkaten buranın ayrı bi sıcaklığı var. ben bi zamanlar başka bi lpfn sitesine üyeydim. orası da fena değildi. bi de adminleri sevmiyodu millet. sonra da meçhul biri tarafından çökertildi :D bi kaç kez açma girişimlerine rağmen eski tadı olmadığı için bi süre sonra tamamen kapandı.
ama burası gerçekten bi ayrı :Dadminin den en son üyesine kadar... keşke daha önceden gelseydim.. ama olsun 'Zararın neresinden dönsem kardır' :D
I Love You LPFT ;)
Eheh genel konuşuyorum ama en azından ben hiç bi kötü davranışını fln görmediimden herkes öyle düşünür diye söylüyorum biz de seni sewdik :D eet keşke daa önce bulsaymışın :P biz biraz iiyizdir hele hele son üyemiz bitirir yani :D herkes adına teşekkür ederim :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

ya sen yollamasan da olur bak o imzandaki resimden kesiyim ben vesikalık boyutunda :D

off ciddi konuşiyim =) zaman konusunda güzel saçmaladın ya bak sen at işte ben yapmaya başlıyorum yarın, öbür gün ..rahat davranmayın böcüklerim resimleriniz elimde olsun ben sabırlı değilim yapar yapmaz koyuyorum hemen youtube'a.. bak yetişemezsiniz üzülmeyin sonra :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ya nazlı sen o ımzadakı fotoyu koy en ıyısı gokhan-cagdas dersın olur bıter. :D

shimy

höh tamam kesin yeri burası değil özel bir başlık açın orda resimleri alın ok mi canlarım dağılın şimdi :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

ßncede harika bi site üyeler falan da iyi herkesle konuşabiliosn daha ne olsn bazı forıum siteleri war hiç diğer üyelerle konuşmuosn bile paylaşım için saol diosn bitio uzun yıllar dewam eder bu site inş :)

ShapeshifteR

başka bi sitede fall out boy a punk dedim die bi admin den küfür yediğim de oldu :D

ne diyeyim ki
burda hiçbir eksik yok herşey süper
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

ousan

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 28, 2007, 10:13:32 PM
fall out boy a punk dedim die bi admin den küfür yediğim de oldu :D ne diyeyim ki
burda hiçbir eksik yok...
ben mi küfür etmişim?

ShapeshifteR

yok yaa başka bi sitede reklam olmasın die adını yazmadım..
admin küfür etcek ve üye hala üeliiine dewam etcek olmas öle şey yaa...
ben herkesten çok memnunum.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

makinacı

ousan tek admindir. o da küfretmez...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...