Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

genel seçimler

Başlatan sHiNoDa, Şubat 27, 2007, 02:54:07 PM

Previous topic - Next topic

immortal

canlarım aday tayyipten başka kim olursa olsun sonuçta anayasa deiştirilmesi ve tayyipin önünde hiçbi engel kalmadan cumhur olmasını sağlıycak o kişi.ya inanmıorum nası onlardn biri olucak ya abi amerikan emperyalizminin attığı en büyük kazığın ülkeyi istediği gibi yönetmesini eh olsun bari anlayışıyla nası kabul edebiliyosunuz.akp yada başkası beni sadece icraatleri ilgilendirir.iktidarları boyunca neler oldu bu ülke nelerini kaybetti off anlamıyomusunuz bunalr olduğu sürece de kaybetmeye ve yok olmaya devam edicek.akp önemli deil bunu kim yapsa ben ona karşı çıkarım siyasi görüşü önemli deil.o kadar derin şeler var ki anlat anlat bitmez içinden çıkamazsın...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ShapeshifteR

Quote from: Darkshines on Nisan 23, 2007, 10:38:50 PM
Akpsinde veya herhangi bi partisinde değilim.Fakat davranışları konuşmaları duruşu ile Bülent Arınç'ı keşke çıkarsalar derim.Erdoğan zaten olamaz sabıkası falan var sanmıyorum..

Arkadaşım Bülent Arınçın kim olduunu bilio musn bilmiosan eer benje cok şaşrıcaksn..
23 aralık 1930 yer menemen,
Şehit öğretmen kubilay ın başı girit adasında yunan ve ingiliz subayları tarafından eitilen
bedrani tarikatının başı olan derviş mehmet tarafından kör bir bıçakla kesilior...
işte bülent arınç derviş mehmetin öz ve öz torunu...
bu konularla alakalı birkaç slayt var elimde isteyen olursa paylaşabilirim..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Darkshines

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 24, 2007, 03:14:49 AM
Quote from: Darkshines on Nisan 23, 2007, 10:38:50 PM
Akpsinde veya herhangi bi partisinde değilim.Fakat davranışları konuşmaları duruşu ile Bülent Arınç'ı keşke çıkarsalar derim.Erdoğan zaten olamaz sabıkası falan var sanmıyorum..

Arkadaşım Bülent Arınçın kim olduunu bilio musn bilmiosan eer benje cok şaşrıcaksn..
23 aralık 1930 yer menemen,
Şehit öğretmen kubilay ın başı girit adasında yunan ve ingiliz subayları tarafından eitilen
bedrani tarikatının başı olan derviş mehmet tarafından kör bir bıçakla kesilior...
işte bülent arınç derviş mehmetin öz ve öz torunu...
bu konularla alakalı birkaç slayt var elimde isteyen olursa paylaşabilirim..

Ne saçmalıyon ? Banane kimin torunu olduğundan ben şimdi gördüklerim açısından öyle söyledim.Hem zaten onunla bir olacak diye bi kaide yok bu devirde de öylesine adam kesilmez

immortal

tayyip açıklıo off dolandırıp duruyo lafı adayı abdullah gül büyük ihtimal.sanki onun tayyipten bir farkı varya....

ve abdullah gül...yeni cumhur adayı offf
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ShapeshifteR

Ben onu sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım ne diye polemik çıakrmaya çalışıorsun ki..
Hem gelecekte aponun torunlarının  dtp den meclise girdiini düşün osaman da abunları söleyebilecek misin ??
Ayrıca onlar saçmalık deil gerçek

gokhan

we erdogan sow basladı..cunhurbaskanlıgındakı senaryoyu cok ıyı yazmıs...

§ïяĝαиα

abdullah gül kardeşimiz dedi adam...hayırlı olsun diyim ...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

nerde okuduumu hatrlamıorum ama 3.turda olay bitermiş..
bide ilginizi çekeblir  ;

http://www.milliyet.com.tr/1997/05/15/haber/mehmet.html

matrax_zalim

bende şey duydum.eğer çoğunluk sağlanmazsa chp anayasa mahkemesine başvurcakmış.o zaman hükümet düşüp,tekrar seçim yapılacakmış.o arada heralde tbmm başkanı yani arınç geçici cumhurbaşkanı olcakmış
D R A U G A R

ShapeshifteR

deniz baykal dava açcam dio reco 1982 anayasasına göre mantıksız dio hangisi dooru hangisi yanlış

http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=1&newsId=64636

black_ece

oh oh valla iyi oynadılar billa iyi oynadılar chp sinden tutun akp sine kadar siviline kadar yandaşına kadar ...
çevirdiler gözümüzü çankaya ya
diğer sorunları unuttuk ...
yeni cumhurbaşkanı da belli oldu bence abdullah gülü seçicekler gibi 

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: ShapeshifteR on Nisan 26, 2007, 11:19:50 AM
http://www.skyturk.tv/news.jsp?c=1&newsId=64636
dayı adamın dediini okudun mu ailem istemedi diye cumhurbaşkanlıına aday olmadım diye bu kadar yüzsüzlük olur ya türkiyenin yarısından fazlası istemiyo adamı ve akpyi adamın söyledii lafa bak emine istemedi hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim olurdum da hadi ailem istemedi neyse fln demeye getiriyo şimdi ağzıma ne geliyosa sayıcam zor tutuyorum kendimi
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

arkadaşlar kimseye bir cevap,bir karşılık olsun die yazmadım bunu sadece içimdekileri yazdım,düşüncelerimi yazdım mutlaka bu düşüncelerimde yanlışlıklar eksiklikler olacaktır ama ben yazdığım herşeyde bir doğruluk payının olduğuna inanıyorum.
siyaset bu dibi olmayan kuyu gibidir ortak noktanın bulunamayacı tek şey
konudan konuya atlamalar oldu mazur görün artık.

en dooru adam abdullah gül kimilerinin zoruna gidecek ama gerçekten de bööle
solcu arkadaşlarımız için söylüorum bu devletin başına ne geldiyse hep sol yönetim tarafından geldi,şu an yönetim gayet iii belki dengesizlikleri war ama ii yönetiyolar,ekonomi ; geçen gün borsa rekor gelişme gösterdi,
kriz kelimesi geçmişte kaldı artık,paramızdan 6 sıfır attık, bir sürü yeni baraj,tünel vs açıldı bunların hepsi göz boyama için olamaz.
üniversiteleri bile çoaltıoduk(+10 küsür) cum. başkanımıss ve yök ümüs saolsun onu da yapamadık
türkiye artık kendisini laik ama dinini de unutmayan kişilerin yönetmesini istio göreceksiniz gelecek seçimde de ak parti seçilecek.
çünkü türkiyede ki çoğunluk bunu istiyo demokrasi ya işte çoğunluğun dediği oluo.
ben şuna inanıorum ki yarın bi sol yönetim gelse başa önceezan sesi kısılı soora türban yasaklanır. nie çünkü avrupadaki nin hoşuna gitmio ya demek müslümanların hepsi böle dio çünkü o (arkadastan alıntı yapim dedim adını hatırlamıorum),
onane ya benim eşimin,annemin,kardeşimin taktığı başörtüden türbandan inancımın gereğimi yapıorum kardeşim diyemeyecek kadar aciz miyiz.. hem ben takmıorum ki başbakan cum.başkanı olan benim diyemeyecek miyiz ?..
bazı zengin kesimlerin hoşua gitmio imam hatipten başbakan çıkması nie çünkü kendi çoçukları bilmem ne kolejine gidio,bi ton para harcanıo ,kendileri bilmem ne lisesi mesunu...soorada insan hakları, eşitlik meşitlik bir sürü zırvalıolar
türkiyenin yapamayacağı en önemli şeylerin başında gelio imam  hatipleri kaldırmak bu zararlı olsaydı zaten atatürk kurmazdı..
şu an dönen her dolap dbykalın kullandıı bütün zırvalılar laikliin yanlış yorumlanmasıdır ve bunu kendi çıkarları doğrultusunda halka aşılamasdr.
avukat deilmi  her türlü yalan dolan onlarda...
yarın senin başına gelse bi avukat(yalan usmanı) sana hep dooruları mı söölicek?
sana hep anlattııı gibi mi yönetecek seni?
bütün vaaddlerinin arkasında duracak mı?

Mr. MeTaLkiSS

1-Zaten kimsenin türbanın normal ortamda takılmasına karıştıı yok ama o giyeceğin dini şeyler içerdiini kimse inkar edemez bu durumda siyasi ortamda kullanılması laiklik ilkesine aykırıdır.
2-Göreceksiniz akp seçilecek fln demişsin bana sorarsan ben de öyle düşünüyorum ama türkiye laiğim diye dini unutmayanları istiyo diye bişi yok akp maksimum yüzde yirmilik bi oy alır ve yüzde 20si eşit deildir türkiyenin tamamı ki (yüzde 80in de 70i akpden nefret ediyordur)
3-Sen şu anda borsanın geliştiini düşünüyosun ama sadece kendince hükümetler gittikten sonra ortaya çıkar ne bok yedikleri onlar varken diil bi tane ekonomistle konuştun mu acaba bu göze perdeyi kabul ederken benim amcam ekonomist seçimlerden sonra ekonomide ne gibi aksaklıklar olacağını tahmin edemessin.
4-Üniversiteleri bile çoaltıyoduk demişsin burdan akpli olduun anlaşılıyo eywallah saygım war ama herşeye çok yüzeysel bakıyosun çünkü akp yerinde başka bi parti olsa zaten bunların 5 katını yapardı gerçi ben bişi yaptıına inanmıyorum. 6 sıfır atmanın bu arada marifetlik yönü ne onu da anlamış deilim bu çok zor mu bişey sanıyosun sen.
5-Kimsenin imam hatipe bilmemneye karıştıı ya da kıskandıı yok tanrı aşkına bunları nerden uyduruyosunuz neymiş zenginler karışıyomuş bilmemneymiş.
6-Madem başbakan cumhurbaşkanı o ozaman karısının işi ne yanında ya da çok işi varsa kafasındaki şeyi çıkarsın siyasi ortamda ne işi var dini amaçlı şeyin..
7-Burdan zaten herhangi birisi hakkında vaatlerini yerine getirir demek yanlış olur. Avukat fln diye tamamen yalan söyliycei anlamına gelceini düşünmek cidden çok yobazca kusra bakmassın umarım..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ShapeshifteR

karısı siyaset yapmıo benje takmasında sakınja yok laiklikle de alaka kurulması yannış
akp taraftarı %20 olursa bence kararsıslar %60 lık kesimi oluşturur sevmeyenler ise % 20

ben biz derken akp yi kastetmedim tüm türk vatndaşlarını kastettim bu üniler sadece benim için yapılmiicaktı

seçimlerden sonraki akasaklıları hep berbaer görcess ekonomistlerin yaptıkları tahmin deil mi
6 sıfırın da zararı dokunur demişlerdi...

dier partileri de gördükk neler yaptılar bi geriye bak istersen çok uzağa deil son 15-20 yıl içine..

ben orda sadece 6 sıfırdan bahsetmedim...

benim bu konuda söööliceem son söz türkiye için hayırlı olan olsun kimin daha çok faydası dokunacaksa o veya onlar gelsin

avukat olayına gelince o meclise ilk defa girmedi daha önceleri de gördükk tanıoss yani..