Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

küresel ısınma

Başlatan makinacı, Şubat 05, 2007, 04:06:09 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: ewrimcan on Nisan 20, 2007, 05:56:24 PM
Quote from: lpfan659 on Nisan 16, 2007, 01:14:10 AM
ben bir çevre müendsi olcam
sen de karar ver paşam :D 

yaw antakya 82 derece olursa ben klaçarım, kaça kaça d.bakıra kaçarım, orası 100 olmuş olur, erir ölürüm, siz de baryam edersiniz :D

çok şükür bu 3 gündr yağmur yağıyor.
kuresel ısınmamın tuhaflıkları basladı, nısan ayında kar.. :S

delilah

nisan ayında kar yeni bir olay değil ki bundan dört yıl önce de olmuştu sadece ankara veya istanbul gibi büyük şehirlerde olmadığı için dikkatinizi çekmemiş. bütün dünya böyle işte bundan dört yıl önce de bunu yaşadı türkiye ama isanbul veya ankaradakilerin nisanda bi tarafları donduğu için gündeme geliyor..saçmalık tek kelimeyle saçmalık..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 21, 2007, 05:56:13 PM
nisan ayında kar yeni bir olay değil ki bundan dört yıl önce de olmuştu sadece ankara veya istanbul gibi büyük şehirlerde olmadığı için dikkatinizi çekmemiş. bütün dünya böyle işte bundan dört yıl önce de bunu yaşadı türkiye ama isanbul veya ankaradakilerin nisanda bi tarafları donduğu için gündeme geliyor..saçmalık tek kelimeyle saçmalık..
gundem; bu olayı medya yapıyo malesef dah oncekı mesajlarımda da belırtmıstım...medya ıcın ıst we ankara war...

delilah

ve nasıl bi medya ki ne kadar etkili ki sizin bile beyninize bu empoze edilmiş..küresel ısınmanın tuhaflıklarının yeni başladığını düşünüyorsunuz..sözüm medyaya değildi..

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 21, 2007, 06:52:03 PM
ve nasıl bi medya ki ne kadar etkili ki sizin bile beyninize bu empoze edilmiş..küresel ısınmanın tuhaflıklarının yeni başladığını düşünüyorsunuz..sözüm medyaya değildi..
hayır dılaracım ben kendı beyın kontrolumu kesınlıkle baskasına kullandırtmam :) benım demek ıstedıgım bundan dort sene once baslayn bı surec dııl kuresel ısınma ama suan kısı yasamayıp bahar ayında kar goruyosak bu kuresel ısınmanın bı tuhaflıgı dıye dusunuyorum...saygılar.. :)

delilah

Quote from: gokhan on Nisan 21, 2007, 05:53:26 PM
birincisi benim adım diları değil ikincisi ben uydurmadım küresel ısınmanın tuhaflıklarının "başladığını" söyleyen sözleri..

LinkinBerk

Duyduğuma göre buzullar erirse Türkiye nin sular altnda kalma riski yokmuş bizim için en büyük problem kuraklık

BU arada küresel ısınmayı en çok arttıran ülke Amerika imiş atmosfere bırakılan co2 nin yarısını abd üretiyomuş

"Bu arada" yazıp 8 tuşa basacağınıza "değiştir" seçeneğine tıklayarak daha kısa bir sürede mesajınızı güncelleyebilirsiniz.. Kısacası lütfen mesajlarınzı editleyin!!

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 21, 2007, 08:03:52 PM
Quote from: gokhan on Nisan 21, 2007, 05:53:26 PM
birincisi benim adım diları değil ikincisi ben uydurmadım küresel ısınmanın tuhaflıklarının "başladığını" söyleyen sözleri..
tekara yazıyım o zmn ;) kıs olyının yasanmayıp bahar olayında kıs wakalarının yasanması tuhaf....

black_ece

ya dünya ısınıyo
o kadr hayvan ölücek ya
hadi bu bizim suçumuz su basıcak falan
haketmiyo değiliz
diğer canlılara yazık
başka bi dünya yok
resmen mına koyduk gezegenin
bi de hala anlamayanlar var
bana ne diyolar çok feci sinirleniyorum
arkadaşlar dikkat edin doğaya ne yaptığınıza lütfen

gokhan

dunyayı kuresel ısınmadan kurtaracak onemler acıklandı..
1.dunya nufusu 6 mılyardan 1 mılyara ınıcek...
2.tamamen ılkel yasama donulucek (yanı hersey tmm dogal olucak)

Sumween

Bence bu saydıkların dünyayı kurtaracak şeyler değil,küresel ısınmadan sonra başımıza gelicek şeylerdir..! Senin dediğine göre küresel ısınma olayından sıyrılmamız için 5 milyar insanı öldürmemiz lazım! (diye anlaşılıyo)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

hermione

Quote from: gokhan on Haziran 03, 2007, 06:16:08 PM
dunyayı kuresel ısınmadan kurtaracak onemler acıklandı..
1.dunya nufusu 6 mılyardan 1 mılyara ınıcek...
2.tamamen ılkel yasama donulucek (yanı hersey tmm dogal olucak)

nasıl yapcaklarmış bunu???bu önlemleri alanların bi kere olayı ciddiye almadığı belli...en basitinden Avustralya kyotoyu imzalamıyo ama kullanılan ampüllerde değişiklik yapcaklarmış, ne kadar inandırıcı....

gokhan

cııdı dııl mı gercek bu ınanman senın dusuncen tabı ama bu gercek...

NEVERlandLP

Quote from: delilah on Nisan 21, 2007, 06:52:03 PM
bu dediğine bi durumda katılıyorum biz insanların en büyük alışkanlığıdır bir şeyi kaybettikten sonra tedbir almak ne zaman tuhaflıklar başladı o zaman önlem alınmaya başlandı halbuki küresel ısınma hiçde yeni bir olay değil 2 3 sene önce buna daha çok önem verilseydi tvler vb yayın araçları bunun için önlem alın deselerdi bu tuhaflıklar yaşanmazdı küresel ısınma da olmazdı ayrıca kimileri bu yazın başına kadar hala daha kuraklık yok olmayacak diyordu onları da gördük şimdi yazın ist.te su kalmayabilir diyorlar.benim de sözüm medyaya deil bu arada sözüm insanları bu alışkanlığına..

shimy

o kadar eylem düzenledik siklenmedik bile aq. :L yine otobüs durduracam böyle giderse :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...