Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Merhaba diyin

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:59:09 PM

Previous topic - Next topic

rock_mania

öhö öhö..slm arkadaslar. herhalde en yenilerinden biri de benim.ben Antep'ten rock mania.
bana sınıf arkadaslarım ve ögretmenlerim genelde rukiye diyo. Bazıları da raki.yas 18.
ben de öss magdurlarındanım. :(((

ha muzzy'e ve 6:sra'ya da selam. Lp yi ve lp'ci arkadaslarımı seviyorum. :

forum kuralları 10 "ard arda mesajlar göndermeyin" bkz. üst tarafta değiştir diye bir alternatif var onu kullanın

u_fuck_linkin

slm bn ufaklık,18 yşındaym tüm linkncilere merhabaaaa

scarecrow

oaaaaaawww aranızda Slipknot dinleen warmıııı!!! Bu arada ben Hürcan İstanbul'danım!!! ;)//
Slipknot
[/font][/b]

linkin07

Quote from: shimy on Nisan 11, 2007, 03:42:49 PM
e bi isim yaş mekan verseydin annem be :D hoşgeldin :)
senimi kırıcam 21,ankara,isime gerek yok :P
A pLAcE 4 my hEAd

seytansuart

ousan sanada mrb janem shimy sana canım bakınnnnnnnnnnnnnnnn gozumden kacdıdı sanmayın herkese mrb demişinis bi bana yokkkkkkkkkkk ama nieeeeeeee ? hüühhhhh :'(
siz benim kim oldumu bilmiyonussssssssss demi ben varya ben robert hatemonun tiyzesının kısıyımmmmmmmmmm yaeeeee  :P (allah korusun  ;D ;D)
ayrıca ajdarlada cook sıkıyım salarım üzerinize size naneyi söyler çikita muzu söyler görürsünüz.........

shimy

tanışıyor muyuz canım benim ? neyse hoşgeldin :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

sliping

slm ben alanya dan sizler gibi bi lp fanıyım..lp yi gerrrçççekten çok fazla seviyorum..ii çocuklar yaa  :)

YaramazBok

merhaba arkadaşlar bende yeniyim ben ekin ..yaş 13 ist.. :D ..

shimy

hoşgeldiniz arkadaşlar :)

özkan

slm ben özkan biraz geiksever bi lq hayranıyım umarım bu ortam dierlerine bensemiodur :)...

ousan

Quote from: özkan on Mayıs 07, 2007, 06:33:00 PM
slm ben özkan biraz geiksever bi lq hayranıyım umarım bu ortam dierlerine bensemiodur :)...
geyik seversen.. bilemiyorum... sıkılabilirsin buradan :D

B.M.G

ben İzmir'den B.M.G herkese slm :)

shimy

hoşgeldin B.M.G :)

king90

slm arkiler ben kdz ereğliden serkan    kenan kankamın tavsiyesiyle üye oldum  buraya fazla giremem ama yinede takılmaya çalışırım   şimdiden hoşbulduk .:D :D

utkuemma

slm ben utku gögen 13 yaşındayım.genelde soyadım göğen die telaffuz edilir nese :( lp fanatiğiyim.odam kendi yaptığım(çok iyi olmasada) lp çizimleriyle dolu.8. sınıf öğrencisiyim oks ye  :( :( :( hazırlanıyorum. (linkin park dinleyerek ne kadar hazırlanılıyorsa o kadar..) ;D

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu