Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

milliyetçilik

Başlatan ewrimcan, Şubat 04, 2007, 02:44:57 PM

Previous topic - Next topic

sizce milliyetçilik nedir?

türk oğlu türk'ü her şekilde korumak
6 (14.3%)
türk oğlu türk'ü insani değerler içinde korumak
5 (11.9%)
bu ülke ve türki cumhuriyetlerin vatandaşlarını her şekilde korumak
12 (28.6%)
vatandaşları insani değerler içinde korumak
14 (33.3%)
milliyetçilik sadece emperyalist bir oyundur
5 (11.9%)

Total Members Voted: 42

blind_clown

önemli olan evrensel düşünebilmek bence..hiç kimseyi aynı ülkede doğduğum için üstün tutamam ben..şu an ülkedeki milliyetçileri hiç sevmiyorum zaten..milliyetçiliği solculara karşı savaşmak olarak görüyorlar ve esas tehlikenin dışarıdan gelen emperyalist güçlerin olduğunun farkında oldukları halde ona karşı güç birliği yapmaktan çekiniyorlar..ve büyük çoğunluğu ülkesini sevdiği bahanesiyle dolaşarak egolarını tatmin etme yoluna gidiyorlar..adam döverek ülke savunulmaz..milletin görüşlerine ve görünüşüne laf ederek bir şeyler yaptığını sanan insanların oluşturdğu gruptan öte bir şey ddeğiller benim gözümde..düşünce tarzları da yaşam şekilleri de o kadar basit ki dizideki bir karaktere tapabilecek kadar zavallılar..
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

gokhan

Quote from: blind_clown on Mayıs 08, 2007, 02:12:58 PM
önemli olan evrensel düşünebilmek bence..hiç kimseyi aynı ülkede doğduğum için üstün tutamam ben..şu an ülkedeki milliyetçileri hiç sevmiyorum zaten..milliyetçiliği solculara karşı savaşmak olarak görüyorlar ve esas tehlikenin dışarıdan gelen emperyalist güçlerin olduğunun farkında oldukları halde ona karşı güç birliği yapmaktan çekiniyorlar..ve büyük çoğunluğu ülkesini sevdiği bahanesiyle dolaşarak egolarını tatmin etme yoluna gidiyorlar..adam döverek ülke savunulmaz..milletin görüşlerine ve görünüşüne laf ederek bir şeyler yaptığını sanan insanların oluşturdğu gruptan öte bir şey ddeğiller benim gözümde..düşünce tarzları da yaşam şekilleri de o kadar basit ki dizideki bir karaktere tapabilecek kadar zavallılar..
manyak konustun yaw :D

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 03, 2007, 09:09:27 AM
milliyetçillikle ilgili sunları soyliim bn bari

türkiye türklerindir
muhtac oldugun kudert damarlarındaki asil kanda mevcutdur

m.kemal ATATÜRK...

bişey daha şimdi bu sözleri atatürk deilde bn soyleseydim faşistlikden dolayı içerdeydim atatürk dünyanın en büyük dewrimini yapan kişidir dısardan bi dewrimcinin fotolarını filan cantalarına asmayın ki atatürk komünizime karsıydı bize karsı komünizmi savunanlar bna gore vatan hayinidir dünya üzerinde 2 koyu milliyetçi ülke oluşmustur 1 2.dünya savaşı almanların nasyonel sosyalist lideri sayın ADOLF HİTLER
2.si ise ulu önder ATATÜRK  bnm milliyetçilik anlayısım bu iki liderim arasındadır yuzde olarak 80 atamız 20 hitler.. saygılar millet.
hitler mi? Hitler dünyanın başına gelen en katil adamlardan birisidir. Gerçi sen yahudileri sewmiyosun ya ondan hoşuna gitmiştir onların katledilmesi bu sebeple sewiyosundur Hitler'i. Yaptığı şeyler korkunç bir sürü masum insan rezil şeyler yaşadı, katledildi sewdiin kişileri en azından biraz araştır. Araştırıp da böyle düşünüyosan o ayrı. Ben pek sanmıyorum hitleri doru düzgün araştırdıını gerçi
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

คг๔คг๔ค

sadece kavgamı okumadım herlade araştırdım ama yanlı yahudi kaynaklarını değil sizin bildikleriniz yahudilerin size gosterdikleri (şu andaki türk medyası gibi) bilemem anlatabiyormuyum bugune kadar ss arşivlerine bakabildinizmi kaynaklara tabi berline girdiklerinde coğunu hitler yaktırmıstı hepsini.. tabi aralarından yakılmaya fırsat kalmayanlar oldu kasetler vs.. youtube dan izleyemezsiniz sonucta oda bi yahudi kurulusu ama felsefeyi anlamak için yahudi gibi bakmayın konuya kavgamı okuyun daha sonra o günün almanyasıyla günümüz türkiyeyi karşılaştırın sitede bu kadar politika yapmak istemem ama o adam hitler saf alamn ırkını olusturmaya calıstı bnmde hayalim saf olmasada kürt olmayan içinde bir anadoluda türk ırkını oluşturmak çindeki çinli bni bağlamıyo açıkcası neyse tanrı türkü korusun asil kanlar halen var....

Mr. MeTaLkiSS

Önemli olan asil kan fln diildir ben kürt, ermeni olan ama aşırı derecede türk milliyetçisi olan asla ermeni soykırımını kabul etmeyen ya da yaşadıı şartlardan memnun olup büyük kürdistan projesini asla desteklemeyen tonla insan tanıyorum. E şimdi kürt ya da ermeni diye bu kadar vahşi bi genelleme yapıp o insanları dışlarsak bu insanlara yazık olmuycak mı?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

คг๔คг๔ค

o insanlar umrumdamı sence benim? neyse bu konuda bi kez daha cvp vermiorum bn forumda gerginlik olsmadan kapayalım

king90

ben bu siteye yeni üye oldum belki bana o kadar laf düşmez ama hitleri savunan bir zihniyetin olacağına inanmıodum ama varmış gerçekten ne diyelim herkesin kendi düşüncesi

gokhan

hıtler yuzunden hala almanya ıskence cekıyo we hala yahudılere tazmınat odemekte bunu sayesınde amerıka cok kazanmıs durumda....

คг๔คг๔ค

bakın bi yanlıs anlasılmayı düzeltiyim hitler ohh cok ii yapmıs iiki alayını doramıs demiyorum yuhudilere bm elimdede imkan olsa bnde aynısı bazı ırklara uygularım bu ülkede neyse amaın yaptıklarından cok dusunceleri daha onmli bnm için yapamadıkları ve ana düşünce esas bnm için idea yani

tome3.mpq

1- Hıcbır halk başında bulunan yonetıcılerın yaptıklarından meshul deıldır
2- Halka karşı yapılan her türlü zülm faşizmdir çünkü halk masumdur
3- Milliyetçilik vatan millet sevgisi yanında insan sevgisidir yani humanizm ve İnsanlar açlıktan ölürse ölsün savaş kaybedilirse umrumda bile olmaz milyonlar ölsün gene kılım kıpırdamaz gibi lafları halkına söyleyebilen bir insan asla lider olamaz
4- Yeryüzünde
a) Atatürk (tam bir devrimci idealist ileriyi görebilen)
b) Mahir Çayan (tam bir devrimci nam'ı değer ortadoğu Che'si eylem adamı gerektiğinde silahlı eylemden kaçınmayan)
c) Deniz Gezmiş (tam bir devrimci fikir adamı silahlı eylemden çok bilimsel eylem için yaşamış)
d) Ernesto Guevera De La Serna (tam bir eylem adamı örnek gerilla kurtuluş savaşçısı kendi ülkesi kendi insanları rahat durumdayken yardıma muhtaç ülkelere yol göstermiş savaşmış ÖZGÜRLÜĞÜ ATAMIZ GİBİ SAVAŞARAK KAZANMIŞ bir doktor)

bunlardan başka lider yokdur olamaz

peki ya hitlerin milliyetçiliği?

o insanlar senin umrunda değil ne bileceksinki sadece cahilsin
kimse beğenmez Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliğini ama çok az kişi bilir Atatürkümüzün Commrade Leninle olan mektuplaşmalarını ilişkilerini yada S.S.C.B nin Türkiyenin kurtuluşunda ÇOK ÖNEMLİ BİR PAYI nın olduğunu Türkiye Cumhuriyetinin tarihinde ilk defa faizsiz uzun vadede kredisini sovyetler vermiştir ayrıca gene oradan gelen binlerce ton silahda Milli Mücadelemizde kullanılmıştır

SENKİ CÜCE TÜRK GENCİ BİLMEZMİSİN SEN BURDA GÖTÜNÜ DEVİRE DEVİRE SADECE KONUŞASIN DİYE KÜRTLER KANLARINI MİLLİ MÜCADELEDE AKITMADI SEN HAYATINDA SAVAŞMI GÖRDÜN KAVGAMI GÖRDÜN ÖLÜMMÜ GÖRDÜN HA TÜRK GENCİ? SEN NASIL OLURDA BİR IRKA SADECE SİZİN ATTIĞINIZ BOKLAR YÜZÜNDEN İSTENMEYEN IRK İLAN EDEBİLİRSİN? büyük kürdistan projesi deniyo kim bu büyük kürdistan projesini yapan masum halk dimi ? ey gidi ey cüceler fesatlığa çalışır aklınız gerçeklere ASLA!!

milliyetçi geçinip götünden abd malları eksik olmayanlarsınız siz ne bilirsiniz ha ? izmirde istanbulda ankarada antalyada yaşayanlarsınız ne bilirsiniz pkk nin KÜRTLERE YAPTIĞI ZÜLMÜ? kaç gece uykunuzdan top sesiyle uyandırıldınız yada evinizi basan teröristler oldu? kaç defa gece huzursuz yattınız?

HİÇBİRZAMAN BUNLARI YAŞAMADINIZ VE YAŞAMAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ KÜÇÜMSEDİĞİNİZ KÜRTLER BU YÜZDEN KURTULUŞ SAVAŞINDA KANLARINI DÖKTÜ !!!

1-Mahmut Esat Bozkurt 19 Eylül 1930 TC Adalet Bakanı sıfatıyla "Türk bu ülkenin yegane efendisi,sahibidir, saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette bir tek hakları vardır hizmetçi köle olma hakkı.
2-Nihal Atsız 4 Mayis 1941"Ermeniler,Kürtler,Çerkezler,Abazalar,Boşnaklar,Arnavutl ar,Pomaklar,Lazlar,Gürcüler, içerdeki düşmanlarımızdır."
3-Genelkurmay Başkanlığı 27 Nisan 2007 Muhtırası:"Ne mutlu Türküm demeyen herkes düşman olarak görülecektir"

İşte sizin milliyetçiliğiniz

ulan arda kendi soyuna laf ediliyo milliyetçiler laf ediyo lazları kürtleri boşnakları vatan haini ilan ediyo kim yapıyo MİLLİYETÇİ GEÇİNENLER

Atamız devrimci değidi dimi doğru

Bursa nutkunun ilk kısmı:

TÜRK GENCİ CUMHURİYETİN VE DEVRİMLERİN BEKCİSİDİR

"türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin POLİSİ vardır, JANDARMASI vardır, ORDUSU vardır, (üstüne basa basa)ADALET örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.''

Atamın istediği türk genci burada yatıyo SİZ MİLLİYETÇİLER ATAMIN YAZDIĞI BU NUTKA BİLE BUNU ATATÜRK YAZMADI ÇOK İYİ UYDURULMUŞ BİR KURGU DİYECEK KADAR KARAKTERSİZSİNİZ

ve şuanda sizin yüzünüzden ülkedeki

TEK YOL DEVRİM !!!

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

คг๔คг๔ค

kh reklam yapıyosun farkındamısın ??
d) Ernesto Guevera De La Serna diyosun ama MUSTAFA KEMAL ATATÜRK demiyosun bn sana baska bişey demiyorum al dewrim yap bu ülkede ok

Requiem

Quote from: คг๔คг๔ค on Mayıs 09, 2007, 11:51:53 PM
bakın bi yanlıs anlasılmayı düzeltiyim hitler ohh cok ii yapmıs iiki alayını doramıs demiyorum yuhudilere bm elimdede imkan olsa bnde aynısı bazı ırklara uygularım bu ülkede neyse amaın yaptıklarından cok dusunceleri daha onmli bnm için yapamadıkları ve ana düşünce esas bnm için idea yani

Dünya'ya bir Müslüman olarak değil de Yahudi olarak geldiğini düşün.. 1940'larda.. O zaman da ben olsam ben de aynısını yapardım diyebilecek miydin? Her insanın olduğu gibi onların da yaşama hakkı vardı..

Ha ama diyosan "Bence yaşama hakları yok!" O zaman sen ırkçılık la milliyetçiliği karıştırıyorsun..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

gokhan

tansu yanı ne dıyım bılmıyorum ama grcekten bısey bılıyosun ama bunları buraya sıkıstırman olagan ustu...tebrıkler...we de artık bısey bılıyorum kı bızım gıbı dusunen ınsanlar cok we daha da cogalacak...YASASIN TAM BAGIMSIZ TÜRKİYE...

tome3.mpq

Che Ernestoya verilen bi lakapdır ispanyolcada hey sen anlamına gelir
ama Atatürk lakap değildir

arda demiyosun zaten bana bişey diyemessinde yapacam tabi devrimimide bu ülkeyi yavrukurtlara bırakıcak halim yok Atamızın yanında dedelerimiz ninelerimiz savaşmış kanlarını dökmüş 2 3 çapulcu vatanı satacak ha çzgürlüğün nedemek olduğunu zindandakiler anlar arda sen deil ( ;D :) :D ;) bak hangisiyle güleceğimi şaşırmış bi vaziyetteyim )  aklın warsa daha yorum yapma bu milliyetçilik konusunda

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

คг๔คг๔ค

senle girdiğim her polemikde son sözü soyuledim bilmem farkındamısın tansu ! forum kuralları içinde bişeyler yazmak isterdim ama bu kuralları çiğniyceğimi biliyorum yorum yapmıorum ..