Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

kitap önerileri...

Başlatan Sumween, Ocak 17, 2007, 02:09:01 PM

Previous topic - Next topic

delilah

evet tarihçi.. temmuz 2005 te çıktı ve film yapılacağı söyleniyordu bayağı bir reklam yapmışlardı kitap hakkında.. kitap da vinci drakula karışımı bişi
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

immortal

ali tayyar önder in ''türkiye'nin etnik yapısı-halkımızın kökenleri ve gerçekler'' adlı kitabını bence herkes okumalı.5 yıllık bir araştırmanın sonucu oluşmuş.türkiye hakkındaki gerçekleri ve batının türkiye üzerindeki oyunlarını öğrenmek istiyorsanız okuyun derim.her türk okumalı bence.bi kaç yazarın kitap hakkındaki yorumunu da yazayım daha açıklayıcı olsun.
"a. tayyar önder'in 5 yıllık araştırması hemen tüm malzemeyi önümüze koyuyor.farklı ülkelerden ünlü araştırmacıların savları incelenmiş.bulgular sergilenmiş...araştırmadaki bazı önemli noktaları okurlarımla paylaşmak istiyorum.çünkü bunlar her bilinçli yurttaşın bilmesi ve üzerinde düşünmesi gereken şeyler."                                       prof.dr.ahmet taner kışlalı

"böyle bir bilim adamı(ali tayyar önder) bölünme tehlikesi içinde olan başka bir ülkede yaşıyor olsa idi,ayağı yere değmezdi.hergün bir ekranda halkı aydınlatırken görürdük onu."                         necdet sevinç
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

§ïяĝαиα

agatha christie serisini okuyun derim ama bizim hojanın başımıza kakaladığı bi kitap var sürekli ondan bahsedio adı da iki dirhem bi çekirdek mi neymiş...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

KuMsAL

genellikle piskoloji ve felsefe kitapları okuduum için çok benilen bi kitap öneremem ama okumak isteyenler için
  küçük diyaloglar>eflatun  çok güsel bi felsefe kitabı..:)

king90

dan brown bi klasik bişe söylemeye gerek yok sanırım da ben size soner yalçının kitaplarını önereceğim çoğunu okudum ve çok beğendim türk yakın tarihiyle ilgilenenlerin hoşuna gideceğini düşünüorum  bide böyle yakın tarihimizi anlatan beğendiği kitaplar olan arkadaşların tavsiyelerini bekliorum

black_ece

harry potter serisi =)
cidden

ShapeshifteR

harun yahya okuyun kitap ismi farketmes genelde kitapları dini oluo ama ataturk ansiklopedisi de yasmış eleman, darwinle ilgili bir sürü kitabı war meraklısınının hoşuna gider
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

serra_lpfan

sekizinci renk de güzel bi kitap yazarı gülten dayıoğlumuydu neydi
NABER LAN:D

Mr. MeTaLkiSS

Kesinlikle unutulmuş diyarlar serisinin karaelf ve avatar üçlemelerini okuyun muhteşem özellikle de fantasy dünyasına girmek isteyenler..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

shimy

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 10, 2007, 11:22:07 PM
Kesinlikle unutulmuş diyarlar serisinin karaelf ve avatar üçlemelerini okuyun muhteşem özellikle de fantasy dünyasına girmek isteyenler..
ufff ilk kitabı bitirdim hala bir şey anlamadım çağdaş nasıl bir kitap o ya :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

birolq

tarih sevenler icin uzun beyaz bulut; gelibolu buket uzener yazmıs cok quzel gercekten
ve lotr serısının kıtapları fılmlerı kadar surukluyo ve sımyacı tavsıye ederım

black_ece

feyza hepçilingirler
dedim ah =)

Sumween

''Ufak Şeyleri Dert Etmeyin'' - Yazarın Adını Unuttum! :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

emre kongar-21. yy da türkiye

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: shimy on Mayıs 11, 2007, 02:25:36 PM
ufff ilk kitabı bitirdim hala bir şey anlamadım çağdaş nasıl bir kitap o ya :D
lan sen bölüm bölüm okumuyon fln ondan bişi anlamadın 2. ve 3.yü oku da bi ondan sonra konuşak =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!