Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Weenie Roast Downloads

Başlatan [lp]_endLeSs, Mayıs 20, 2007, 10:30:53 PM

Previous topic - Next topic

[lp]_endLeSs

Dün gece Linkin Park, KROQ's Weenie Roast taydı..

Burdan konser fotolarına, burdan da sahne arkasında çekilen fotolara bakabilirsiniz..

Burdan konserin audio sunu indirebilirsiniz..

Bunlarda rapidshare linkleri:

Video: Bölüm1 Bölüm2 Bölüm3

Audio: RS

Parça Listesi

01.Soundcheck      mp3
02.Intro      mp3
03.One Step Closer     mp3 | wmv
04.Lying From You      mp3 | wmv
05.Somewhere I Belong     mp3 | wmv
06.No More Sorrow     mp3 | wmv
07.Given Up     mp3 | wmv
08.Papercut     mp3 | wmv
09.Points Of Authority     mp3 |wmv
10.Don't Stay     mp3 | wmv
11.From The Inside     mp3 | wmv
12.Numb     mp3 | wmv
13.Pushing Me Away    mp3   
14.Breaking The Habbit     mp3 | wmv
15.What I've Done      mp3 | wmv
16.Crawling      mp3 | wmv
17.In The End       mp3 | wmv
18.Bleed It Out     mp3 | wmv
19.Faint     mp3 | wmv

NOT: Parça listesindeki mp3 ve wmv linklerini LPProject e üye olmayanların bir gün içinde sadece 5 tanesini indirme hakkı var..

JNudda ve Hahninator e tesekkurler..

[bunun paylaşımı yasak diil sanırım..neyse yasaksa silerm..]

muzzy

saolasın..da görüntü filan iimi..ona göre indirelim

black_ece

abi WMV den ne bekliyosun bi de 215 mb yani
kaliteli bişi istiyosan avi formatında falan aricaksın o da kotayı yer bitirir.

muzzy

yer çok da ondan..doldurmaya çalışıom :D

Littleches

Ben indirdim sağolasın. Görüntü iyi bence çok kaliteli değil tabi wmv olduğundan ama yinede izlenmeye değer bi görüntüsü var. Tekrar sağol.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

[lp]_endLeSs

önemli diil :)
bu da sahne arkasından 6sn lik kısa bi video :)

http://www.4shared.com/file/16421485/18d71799/LPTimes_KROQ_WeenieRoast_backstage.html

muzzy

yeni indirebildim..görüntü ses bayaa ii..given up da chaz resmen yırtılmış.. senin avatradaki resim de burdanmış :)...tekrar saol..

[lp]_endLeSs

Quote from: muzzy on Mayıs 22, 2007, 05:07:06 PM
yeni indirebildim..görüntü ses bayaa ii..given up da chaz resmen yırtılmış.. senin avatradaki resim de burdanmış :)...tekrar saol..

önmli diil...evet avatardaki resim ordan :)
bide ben mike'ın gitarına bayıldım :P ..bende istiorum  :P :P

Sumween

haha gitar çok şeker evet :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

bide şey dikkatimi çekti..bunnar bleed it out u söylemeyi çok sewiyolar heralde..baya bi istekli ve mikemmel sölemişler burdada..en sewdiim o oldu..

[lp]_endLeSs

bencede cok iyiydi 'bleed it out' ...zaten bi yerde (nerde gördüm hatırlamıyorum) Mike albümdeki en sevdiği parçalardan birinin 'bleed it out' olduğunu söylemişti yanılmıyosam..:)
________

*Chesterchaz87 nin youtube profilinde konserdeki bütün videolar var..
Burdan bakabilirsiniz..
http://www.youtube.com/profile_videos?user=Chesterchaz87&p=r

lp_ken_an

sagol.ya bu kadarmı güzel sölenir uykum vardı uykumu actı gece gece o nasıl scream dir öle
hem given up hem no more sorrow..

Littleches

Ya ben hepsini indirdim part 1'i izledim görüntü ve ses çok iyi fakat part 2 ve part 3'ü extract yapmak istediğim zaman hata veriyo hiç bişi anlamadım bunun full'u yok mu yahu direk hepsini indirebileceğim varsa yardımcı olun sevinirim lptimes'da bi link var ama ölü eğer bana biriniz upload ederseniz ful bir şekilde çok sevinirim. Yada 2 part halinde.

ShapeshifteR

full u o zaten part lardan birini indirmezsen hiç extract yapamazsın...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Littleches

Winrar'ın eski bir sürümünü kullanıyorsun sanırım (: Yeni winrar öle değil extract yapabiliyorsun dosyaları birbirine uzantılı bir şekilde yapsalar dahi.

Neyse ben hallettim zaten sağolun (: Konser pekte iyi bir konser değil kanımca. Daha doğrusu insanların coşkusu gayet iyi her parçaya eşlik ediyorlar felan ama Linkin Park performansı'da diyemicem chester'ın sergilediği performans birazda değil baya kötü ilk defa bu kadar detone olurken gördüm chester'ı muhtemelen bi rahatsızlığı vardı.! Ve artık scream vokalleri unutun derim çünkü chester hakkaten zorlanıyor sonu [bkz: Corey Taylor] misali olsun hiç istemeyiz corey artık bir scream vokal değil hep clean söylüyor işte bu yüzden chester akustik sesini kullanıyor. Kendide istemiyor belli bu tarz vokal yapmayı belli ki bu konserden anladığım kadarı ile LP baya bir olgunlaşmış. Bir umursamamazlık gördüm ben gayet açık bir şekilde. Umarım chester bir daha bu tarz vokaller yapmaz çünkü bir kere zor döndü bu sefer kurtulacağını sanmıyorum.! Dani Filth gibi bir manyaklık yapmassa tabi (: İşte bu albümde eski LP'yi bulmamanın sebebide bu olsa gerek diye düşünüyorum. Breaking the habit'de gözlerimden yaş geldi , chester son nakarat biterken samantha için yaptırdğı dövme [ evlilik yüzüğü ] nü gösterip bağırıyor. Ve diz çöküp bir anda olsa gözyaşı döktüğüne eminim terden belli olmuyo ama mikrofona bir hıçkırma sesi misali bir ses duydum. Neyse dediğim gibi konser çok iç açıcı değil ama LP işte öyle veya böyle köpek gibi seviyorum grubu sevicemde.