Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

uNReLiEveD

ben de müfettiş hikayemi anlatçam :)
2 ay önce bizim okula müfettiş gelde tam da bizim teyyare fencinin( ;D) dersine girdi...
neyse fenci dersi anlatıyo müfettiş biz dinliyoz...mfettiş bi süre sonra gitti...Fenci de ne laf varsa söyledi arkasından'' ulan ne diye koyuyolar şu müfettişi ne işe yarıyo''diye ikidebir söyleniyo adamcağız ;D
Ehe bizim fenci de ne iyi adamdır :P :P :P Yazılıdan 85 aldım(en yüksek ben almışım) Hatalarıma bakmak için sınav kağıdımı istedim adam vermiyo ''yok sınav kağıdı mağıdı fazladan not veriom zaten allaın teyyareleri'' diyo  ;D ;D ;D

ShapeshifteR

benim hiç müfettiş hikayem olmadı :'( :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

selinkinpark

buqün okulu bastılar haha bizim can var sınıfta onun dayısı toplamıs ameleleri kapıdan bi qirdiler ömürlere daldılar pat küt sora müdüre :S :D sora ömürler fikirtepelileri topladılar fln  sora qittiler(=
amk acıbademdeki bi okuldan ne beklersinki hahahaha
bkz bi devlet okulu(=

€roS

bisimde lisedeyken okulu tinerciler kfayı bulmuşlardı okulu basmışlardı örenciler bi daldı hımhışır olmuşları ayyaşlar hem içmişerdi hem çekip gelmişlerdi derslerini alıp gittiler sonra ama dvlet okulu zevli ya çümbüş vallaaa ;D

Roswegas

4 haftadır gitmiyorum , malum öss,  hiç özlememişim :D

Sumween

Bugün sınıfın ortasında dersten kaçasım geldi,üç-beş kişi hocayla amele muhabbetlere dalmıştı eğile büküle kapıya ulaştım,fırladım adam görüyomuş halbuki :D
son günler de sıkıcı geçiyo aslında ya en fazla 5 kişi oluyo sınıfta..
bizim İlker de gitarı getirdi bugün okula, eheh nothing alse mattersın ilk bi kaç tıngırtısını yapabiliyorum! :D ne yetenek!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

uNReLiEveD

bugün vatandaşlık sınavı oldukk...çok güzel geçti 100 bekliyorum...
Matematik sınavından 80 almışım çok mutluyum yaff ;D Yarın da dinden sınav var çalışmadım bildiklerimle gircem.

lp_ken_an

bizim okuldamı hic olmuor benmi görmuorum bilmıorum..arada nadiren 2 okul arkadasın kavgası oluor,baskada olay cıkmıor gözünü sevidigimin okulunda harbiden bu cok ii bişey..mevki olarakda bagımsız biyerde o yüzden rahatız öle baskın filn olmuor..bgn tarih yazılısı olduk 33 soru testti 33 soruyuda kopyayla yaptım 3 yanlısım filan cıkıor..nasıl oldu die sormıyın gizli kalması gerekıor!!

beanlie

bngn  hiç bir derse girmedm 6. derse kdr yok yazılmadım ama son derste yok yazdı şerefsiz hoca boşu boşuna yarım gün gitti ;D

lp_ken_an

Quote from: beanlie on Mayıs 23, 2007, 08:03:46 PM
bngn  hiç bir derse girmedm 6. derse kdr yok yazılmadım ama son derste yok yazdı şerefsiz hoca boşu boşuna yarım gün gitti ;D
ben öyle 2 kere ögleden sonra var yazıldım kactıgım halde cok sanslı adamım yuppi :)

§ïяĝαиα

ben nete geri döndüüm gibi okula da geri döndüm biyoloji yazılısı berbat geçi üstelik test olup kopyanın anasını ağlatmama rağmen...naapalım kader...ama bugün hayatımın grafittisini çizdim nöbetçiydim ya ondan :) photo bölümüne koycam manyak oldular neyse...19 mayıs bittii için yazılılar fora...allahtan sivil gidiyoz bikaç haftadır :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

€roS

lanet olasıca üniversiteyi seviorm ; hoca geldi arkadaşlar bi saat ders yapalım dedi sonra gidelim dedi derste linkin park dinledim paso hiç karışan görüşen yok yeterki dersin husurunu bozma  bide müjde benim kankaammmm shnll 29 haziranda fulll herşey bitio geliom istanbula yıkalım ortalııı kızlar bisimmmmmmm ;D paso gescem valla ailemide özledim kızlarıda özledim lan finaller kolay olcakmış hocalarla anlaştık 15 puan garanti eklicekler süper iş ya ;)

ShapeshifteR

yarın iki tane sınavım var tarih & dinamik, dinamikte sayın yrd.doç umuz ülkemizin saygın kişilerindendir kendisi daha vizemizi bile okumadı ve biz finale gircess..girdiği dier bir derste mukavemet, sınıfın ortalaması da 14 (herkese 5 puan ilaveli hali yoksa 9 olcak :D)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_ken_an

ulan sınırda kalmak ne zor bişey ya bu hafta hep hocaların basında not yalanacam bgn yaptıgım gibi..

black_ece

ya bu okul da öff
hasalfest i tam 18-19 unda yapıyoalr ya
lan tatile gidicem ben iki hafta sizi mi beklicem başlarım hasalfestine =)
yazılılarım da 12 sinde bitiyo zaten pişicem