Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

özgür69

evet aslında bi düşüncem var, piercing küpe falan takmam söylediklerimde şakasına ama belki yazın sol bacağıma dövme yaptırabilirim. kuzen bu işle uğraşıyo bedava yapar  ;D
.                                      

4LinKiN

piercing sevmem ama vücüdumun 9 yerinde dövme var Ve BundaN HiÇ UtAnMaM SAKiNMaM SaKLaMaKsa AKlimdan gecmedi .(....\............../....)
. \....\........... /..../
...\....\........../..../
....\..../´¯.I.¯`\./
..../... I....I..(¯¯¯`\
...I.....I....I...¯¯.\...\
...I.....I´¯.I´¯.I..\...)
...\.....` ¯..¯ ´.......'
....\________.·´
.....l-_-_-_-_-_-l
.....l-_-_-_-_-_-
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

lp_ken_an

sen aşmısın abi ben vücudumda 9 tane yer cıkaramıorum sayınca sen dövme dıosun..neyse saka biyana yakısıorsa begenıorsan tabiki saklamıcan zaten herseyi göze almısındır yapmadan

4LinKiN

Zaten piercing yaptirmiştim cokta hosuma gitmedi kasimi deldirmiştim 3 tane yanyana ama cok sinir bozucuydu sonra dovme yaptirdim kaniyor felan ama yinede deger zaten Batarist ci oluunca kimse takmiyor herkez begeniyor =)

yeter artık okuyun şu forum kurallarını....black_ece
PiYasAya BaqLi DövMe Boyutuna her tanesi 50 60 70 80 arasi 9 tane dövme var ama herkez bundan hoslaniyor
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

lp_ken_an

ya hos güselde forum kurallarını okusan..peşpeşe msj atmamaya dikkat et..helal olsun ben cok sevsem bile o kadar abartılı yapamam bişeyleri..

4LinKiN

biliyorum onu şimdi gördüm herkezden özür dilerim arkadaslar görmedim sinirlerinizi bozduysam ozur dilerim
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Mr. MeTaLkiSS

madem farkettin değiştir şeysine basıp sağ üstteki düzeltebilirsin demi onları.. Dövme, piercing, vs.. konusuna deam edelim arkadaşlar...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

sceptical

arkadaşlar eğer elinizde güzel ve değişik dövme resimleri varsa buraya yapıştırın yaa ben 2. bir dövme yaptırmayı düşünüyorum ve güzel bir dövme arıyorum
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

delilah

Quote from: shimy on Mayıs 24, 2007, 06:10:49 PM
Quote from: delilah on Mayıs 23, 2007, 08:55:23 PM
ben bugün sol kaşımı deldirdim.. emin olun kulağımı deldirirken daha fazla acımıştı hiiiç acımadı.. da salak kız koca bişi taktı iki gün sonra değişecekmiş adam gibi bişi takacakmış şu an koca bişi var kıza bağırdım bu ne laaaaaaaan diye ilk gördüğümde.. kız korktu benden beğenmezsen bi daha delerim dedi bedava :D bilmem iyi gibi daha ben alışamadım gerçi :D
inanmıyorum dilara sende kazıklanmışsın :S abi bundan sonra bi tarafınızı deldirirken beni çağırın normalde deldiğinde pirsingide takması gerekiyor :S

dedim ki kzıa emin misin bunu mu takacan ben küçük takmanı istiyorum bunu çıkar. çıkarırsam kapanır dedi yine de çıkar dedim.. dedi ki risk alamam şişer bişi olur zart zurt.. ama değiştirdiğim zaman yenisinden para almadı ve eskisinin toplarını da bana bıraktı..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

shimy

iyi bari gizemden bi de herif pearcing için ayrı para alıyordu höyyyt dedim ona para veremessin dedim benim eski pearcing i verdim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

sanırım dövme yaptırcam
yıldız acayip hoşuma qidiyor(= hemde bedava yaptırcam:)

sceptical

ya bende bir dövme şekli arıyorum ama hal kafama yatan bir şekil bulamadım gitti fıtık olacağım yaaa şöyle hiç sıkılmayacağım bir dövme bulmam lazım
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

selinkinpark

DA da cok qüzel dövmeler buldum ehaeyy süperler!(=

Kozy_mac

hadi ya selin adresini alaıyım bi ara senden yaza geçici yaptırcam bi tane=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

4LinKiN

spectical google da dövme yaz binlerce resim cikiyor
:-X
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever