Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

www.lpfanturkiye.com WALLPAPERs

Başlatan Littleches, Aralık 22, 2006, 05:55:35 PM

Previous topic - Next topic

€roS

Arkadaşlar finaller başlamadan bi tane daha yapim dedim benim hoşuma gitti inş beenirsinis :D

http://img99.imageshack.us/img99/6135/fanwallpapercb9.jpg

sceptical

elelrin dert görmesin yaaa süper olmuş bence
Ölüm Bir Gündür O Günde Bu Gündür...

ShapeshifteR

kardeşiiiiiiiim yine kopmuşsunnn helal ya süper olmuşş..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

güzel olmuş güzel :)  ama ben derim ki lpft yazısı az daha gölgeli olsaydı neyse yapmışın ya önemli olan o :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

lpfanturkiye nin rengi ne öyle =)

€roS

Kadı kızlarındada kusur var dimi ece sende hemen gidioon en ince ayrıntıya takıon bi yorum yap ya şöle iyi böle güsel die sonra aşağıla ya :D ;)

black_ece

birincisi aşağılamadım ikincisi hata gibi olmuş orası ne diyim 

muzzy

güzel..

§ïяĝαиα

eceye katılıyom yaa....ben ilk başta lpft yazısını göremediim için yorumumu şöle yazcaktım "bu ne biçim lpft wallp "u hani bunun yazısı felan dicektim"sora ulan hemen yorum atmiim dedim kontrastı açtım eccik öle gördüm yani yoksa paso görüntü sıfır :D 'dı' !
edit: afferim bee...bu çok daa güzel olmuş :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

muzzy

ne yaptım bende annamadım saçma sapan bişi oldu..nese uraştıım için koyuyom sırf yorum filan yapmayın :S

black_ece

güzel olmuş manyax seninki de şimdi iyi

€roS

saol ece ama adımı sölesen o sadece nick yani :P lp yi ne derece sevdiimi belirtmek için öle nick yaptım ama adım eren :D

beanlie

bendn bir adet daha :D

€roS

güsel kardeşim süper olmuş ;) lp üyeleri sanki cam kırıklarına bakıolar gibi ama renk uyumu hoş olmuş emeğe saygı diorm ve seni alnından öpüorm ;D

muzzy

sol üstteki linkin park yazısını biraz daha kaynaştırırsan mükemmel olmuş..fikir çok ii..eline sağlık..