Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Fenerbahçe

Başlatan tome3.mpq, Eylül 08, 2006, 04:48:46 PM

Previous topic - Next topic

tome3.mpq

sdfdfsdfs sız bızımle ugrasacagınıza sızın elınızden salakca kacırdıgınız rıbery bayerne 25 mılyon euroya gıttı ona yanın ha bızım paramız war basarız parayı ronaldoyuda alırız sorun deıl parasını wer anasını bıle alırsın tabı paran warsa alırsın yoksa babayı alırsın dedımde bu bana 6s yı hatırlattı ee bızı bırakın bız dunyaca tanınmıs adamı aldıkmı aldık sızde gıdıp buna karsı himalayalardan M.ö çiftsıfırlı yıllardan kalma donmus futbolcu fosılı alıp takıma getırmeyın vallaha ayıp edersınız auhauahauahauaha

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

damnedsouL

abii koptmmmmm daha ne diimmki yorum yokkk..... :D:D:d
alsınLar bırak antika futbolcumuz war cok degerLi derler... :P :D
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

Mr. MeTaLkiSS

Karşı takıma bok atmayın kısmının hangi bölümünü anlayamıyosunuz kendi konularınızı konuşun abi sizene takımların fln ne diyceğinden ya da ilgilendirebilir tabiki ama bunu bok atma şeklinde söylemeyin.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

mthnLP

fenerbahcenin kuruluş amacı galatasarayı yenmek zaten a.q. avrupayı iplemiyolar baksanıza.bugüne kadar herhangi bir gruptan çıkabildilermi? TR kupası hariç.

tome3.mpq

hmm guzel avuntu yahu hep bunla avunurlar tamam yenı nesılımız basarı saglayamıo avrupaya amaaa amaa aması ne ıste bu turkıyeye ılk avrupa kupasını kazandıran takımdır fenerbahce ahah

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_ken_an

tuncay Middlesbrough la anlasacakmıs..ne kadar dogru bilmıyorum!!

tome3.mpq

aldı bıle 4 yıllık ımza atacak

lp_ken_an

evt ama resmi sözleşme haftayaymiş..nese orda basarılar..

süperlp

ya açıkcası Tuncay'ın avrupada oynamayan bi klube gitmesi hiç de iyi olmamıs
Tuncay daha iyi takımlara da gidebilirdi(avrupada oynamak istiyorsa yoksa en iyi takım biziz)valla hayırlısı olsun zaten Tuncay geri bize gelecektir sonra da bizde jubile yapar ;)

lp_mike_chester

ya ben fenerbahçeli olarak hiç olmazsa 1 sene daha kalsaydı die düşünüyorum fenerbahçe de...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

tuncay gıttı  :'( ya ben nasıl alısırım tuncaysız fenerbahceye,ıcım cok tuhaf ya gıdecek olması benı uzuyo :( ben fenarbahce dedım mı aklıma dırek tuncay gelirdı( zaten umıt gıderken baya bı agladım gercı yanı futbolu dıılde kısılık olarak her takımda bulunması gereken bı futbolcuydu...serkan,tuncay,ümit ve galıba mehmet yozgatlı gıttı....cok cok uzuldum acıkcası...

black_ece

tuncayın gitmesi bi kere fenerbahçe için iyi oldu yani ben bjk li olmama rağmen tuncayın fb ye zarar verdiğini düşünüyodum :)

süperlp

Quote from: black_ece on Haziran 14, 2007, 07:23:30 PM
tuncayın gitmesi bi kere fenerbahçe için iyi oldu yani ben bjk li olmama rağmen tuncayın fb ye zarar verdiğini düşünüyodum :)
olurmu ya tuncay fenere zarar verirmi
fenerbahçeye az mı katkısı oldu
tuncay ne büyük fenerliydi be öylede kalcak zaten

lpanil

roberto tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk
şampiyonlar kralı olabiliriiz bu sene

lütfen mesajlarınıza edit yapınız....black_ece

Quote from: süperlp on Haziran 14, 2007, 08:15:14 PM
Quote from: black_ece on Haziran 14, 2007, 07:23:30 PM
olurmu ya tuncay fenere zarar verirmi
fenerbahçeye az mı katkısı oldu
tuncay ne büyük fenerliydi be öylede kalcak zaten

arada bir gol atıodu o kadar
s...tirsin gitsin
LiNKiNPRK of course

süperlp

rüstü gitti. fenerli dediğimiz fenerden baska takıma gitmez dediğimiz yeni kaptan dediğimiz rüstü gitti. bravo rüştü. 13 yıl formasını giydiğin takımı para için satıp besiktasa gittin ya bravo.
seni sevmistik rüstü.
barcelonaya gittin 3. kaleci oldun kapımızı sana geri açtık. ama kapımız sana artık kapandı rüştü.
git rüştü git. 13 yıl formasını giydiğin takımı para için sattınya git.
mehmet yozgatlıyıda aldı basarılar diliyorum besiktasa. bizim bi kaç eskimiz daha olunca sizi gödeririz.
eskiler beşiktasa yeniler fenere
mehmet yozgatlı gitti ama rüştünün gitmesi benim için tam bir hayal kırıklığıydı
artık bizim için bir eskisin rüştü