Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hayko Cepkin

Başlatan selinkinpark, Eylül 08, 2006, 04:53:23 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

fırtınam idare eder ama adamı hiç sevmiyorum...
cursedprincess

muzzy

fırtınam mı kaldı yaw...o sakin haliydi salla onları artık..Tanışma Bitti yi dinle gerçek Haykoyu gör ;)

çok sewiyom bu herifi yaw..tam benim kafadar..

Darkshines

Bertaraf Et'in başındaki brutal nedir yahu..Ufuk muhakkak bu şarkıyı dinle lan. (:

selinkinpark

yüxexeste şuan özlemişim onu hissettim cidden=)

muzzy

yüxexes in tamamını kaydettim ama hepsini koyaman sadece iki parçasını koyacam..bu arada programda şöle bişi oldu..
evanescence TR de vereceği konserden önce haykonun çıkacağını duyunca haykonun kliplerini ve performanslarını izlemiş..bizden önce çıkmasını istemiyoruz çok sert müzik yapıyolar demiş..hayko da ''bu benim için gururdur..demekki kendilerine güvenemiyolar bizi gözlerinde büyütüyolar...ve de şöle bişe vardır..yeniler eskileri taklit eder..bence de evınısnıs şebnemi taklit ediyor..şebnem bunu tokatlar şak şak''...dedi :D :D

Darkshines

Yeni albüm tapılası..Hayko fan kılap istiyoz :D

Mr. MeTaLkiSS

Saçmalamış o zaman haykonun da taklit ettiği tonla adam var bu durumda yazık evanescence'a laf sokmak isterken kendine laf sokmuş tokatlar fln zavallı adamcık
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

muzzy

Quote from: Darkshines on Haziran 14, 2007, 12:09:11 AM
Yeni albüm tapılası..Hayko fan kılap istiyoz :D

var zaten.. www.haykocepkin.biz

çağdaş kimi taklit ediyor bea :S ...bi kere adam dorus sölyor yemiyor demekki kendine güvenmiyor ki istemiyor haykonun çıkmasını..ki zaten şebnem olayını şakasına söledi..

Mr. MeTaLkiSS

Ben ciddi anladım olm =] Ha kendine güvenmeme olayı ne alaka abicim her zaman sert olanlar daa geç vakitte daa softlar erken vakitte çıkar haklılar yani öyle bişey istedilerse...
Abicim saydırtmasan diyorum şimdi black metal, doom metal, death metal grupları.. Eer evanescence şebnemi taklit ediyosa (ki şakaymış ben yannış anlamışım) hayko da bu müzik türlerindeki grupların hepsini taklit ediyo o zaman
Limp Bizkit forever...

muzzy

e abi her bi tarzı söleyen taklit mi yapmış oluyor..mesela doom metal söleyen biri taklitmi yapmış oluyor..Hayko şiddet içerikli hafif batı müziği yapıyor(kendi diyor)..şimdi bu tarz söleyenler varsa bu taklit mi oldu şimdi..adam TR de bu tarzın temsilcisi..kimin taklidini yapcakki..illaki bi tarzın içinde olması gerekir..

Mr. MeTaLkiSS

İşte ben de o yüzden diyorum böyle bişi derse evanescence'a bok atçam diye kendini tekmelemiş olur diye.. Yoksa ben taklit ettiğini fln düşünmüyorum
Limp Bizkit forever...

muzzy

o şakaydı zaten abi..nese annadın sende zaten yeter kapansın =)

bu arada artık HC konserlerinde de özel kostüm giyecekmiş..diğer grup üyeleri de..hatta albüm kapağındaki yarım yüzü bile yapacakmış..görselliğe çok önem veriyorum diyo(işte bu yönüne bayılıyorum)..çok şeler yapacak çok..bekleyin =)

selinkinpark

tapılası adam ya!
aştı iyicene=pP

ölü gelin

hınaaağğ aldım albümünü çok güzel olmuş yaaaaaaa yine estirmiş kıro herif

muzo bu arada senin albüm için para biriktirme çabalarına başladım az kaldı :D :D

matrax_zalim

ben o kadar çok sevmezdim ama bu son albümü çok süper olmuş.
takdir ettim adamı.ger albumde daha fazla sertleşmeye başlıyo.bundan sonraki albumde ne yapar Allah bilir
D R A U G A R