Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

bir LP konseri için neler feda edilir?

Başlatan shimy, Eylül 11, 2006, 03:10:36 PM

Previous topic - Next topic

the_R8Ds

para isterse butun paramı mal isterse butun mal varlıgımı :D

ölü gelin

ben ruhumu satarım :D varya benim takılarım çok kıymetlidir bak onları feda edebilirim :D

Ra[P]uNzEL

şu ruhumu satarım biraz garip oladımı sence....???şaka söyledinde biraz garip geldi:D

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

Sumween

Selinle aşkımızın sembolü kolyelerimizden benmkini wermezdim mesela :D LP gitcek Selin kalcak :P salladım galiba, verir miydim?

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

LoRd of ÇakaL

sırf annemden izin alabilmek için günlerce istediiini ;D yapardım tüm derslerimi 5 yapardım ki bu herkes tarafından imkansız olduu bilinen bişe ;D
dont touch only watch

NEVERlandLP

haha ben anneme oksyi kazancaama söz vermiştim iyi bi dereceyle puh çok bekelrim gibi  :D

sanmm

kısa ama elimdeki herşeyi. tabi bide chesterı baa werirlerse güsel olurdu yaw  ;D ;)
...yok işte...

chester94

böbree mi veririm..

cassu

walla varebilceğim 20 ytl param mp3 üm laptopum ve cep telefonum var yetermi acep?  :-\ :-\ ha bide 30 ciltlik ansiklopedi değerinde bi bilim tarihi kitabım war ;D ;D
DIE4ROCK

yagiz100

bir LP konseri için orjinal forma koleksiyonumu veririm !!!  linkin için feda olsun

shimy

lütfen mesajlarınızın hepsini büyük harfle yollamyınız...
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

fakeangell

sadece 1,5 milyra aldığı annemin çk svediği gneş gözlüğüünü werirm:D

Scofield

konsre bileti bulmamam imkansiz gibi bisii ama genede bisiler feda edelim.. LPUnn yolladigi paketlerin hpsini werirdim uyelik karti haric :) adam onlari gorunce zaten bileti elindn dusurur :) özlemisim LP ortamini bee :D

chaz_lp

herşeyi feda ederim yeter ki izmir e gelsinler

Icy

playstationumu verirdim :) cok mu agir oldu? :P