Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Reklamlar

Başlatan Requiem, Eylül 14, 2006, 12:27:09 AM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

advantage card reklamı iiranç ya herkes ayaklarını birbirine vuruyo zıplayıp falan hiç hoşuma gitmedi... 'avantajın varsa avantajın var' ıııiiiyyy...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

ya ben şeye sinir oluorum hani böle danone,danette,şu yeni çıkan gülen inek peynirinin reklamı etc.gibi çocukların damak tadına hitap eden reklamlarda çocuk alıyo eline danone yi oo yaşasıın dünyalar benim tüm dileklerim gerçek olcak gibisinden seviniyo ya ona sinir oluorum...ben şahsen bi yoğurdu elime aldıım zaman havalara uçmuorum sadece yemekle yetiniyorum :)
edit:ece bi 2 sayfa öncesinde neden gol diyolar gibi bişi demişin ya o turkcell süper lige sponsor olduu için daa çok reklam olsun die bi maçtan kesit gösteriyolar bence...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

hermione

avrupa yakasındaki tanrıverdinin oynadığı reklamda hoşuma gidiyo benim ;D

elif_lp

Quote from: shimy on Mayıs 22, 2007, 02:27:43 PM
Quote from: black_ece on Mayıs 21, 2007, 11:40:18 PM
mazhar alanson un adsl reklamları tek kelime ile iğğğrenççç
kesinlikle katılıyorum TT nin hertürlü reklamı iğrenç olmuş :S hele o mazhar alanson un karısı sanki kabız olmuş gibi konuşuyor :S

internet yahnisi nerden çıktı mazhaoarrr,intrnet kebabıoo' :P hakkaten çok kasıntı :D
bi de tişörtte replikler geçio falan.. asdfgh :D

..tell me what the fuck is wrong??

Sumween

KC group'un reklamı hoşuma gitti ya :D adamın slide anlayışı benimkiyle benzer,sağlam bi reklam olmuş,reklamcılık okuyabilsem keşke =)
Her ne kadar reklamın içeriği hoşuma gitmese de,yapımı iyi..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ebru_91

pınar beyaz reklamı var ya hani ''pos diye kapatıyosun tostip oluyo...'' diyo şirin çocuğun teki o reklama bayılıyorum:)
cursedprincess

anaconda

Quote from: ebru_91 on Haziran 08, 2007, 01:05:23 PM
pınar beyaz reklamı var ya hani ''pos diye kapatıyosun tostip oluyo...'' diyo şirin çocuğun teki o reklama bayılıyorum:)
eft yaf ben de ole
bi de şu sarp apakın oynadıını da coq sewiorum

mthnLP

ben hayatımda ricoys un reklamları kadar iğğğğğrenç reklamlar görmedim. her izledigimde aglıyorum abi yaa. göz yaşlarımı tutamıyorum :D şu sıralarda axess in reklamına bayılıyorum.ilk izledigimde gülmekten karnım yarıldı.

anaconda

şimdi ben de axess reklamları dicektim super o yaaf

gokhan

artık sıtenın reklamalarıda yok nasıl olucak???

Sumween

Demek ki olmayan reklamlara ...:D

TVden devam...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

zaten kımse fazla tıklamayodu kı =) adamalrın kafasına sılah dayasan anca :D

§ïяĝαиα

heh tivi ye reklam verelim o zaman çıksın 2sn.liğine lpft die çığırsın sora dier reklamlar :P :) şaka bi yana reklamların olmadıını .... kıtlığından dolaayı yeni gördüm ben :)...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

var ya altta kitap yurdunun tıklayın lan :L

ölü gelin

of be bi bebek maması reklamı var we are the championss diye müziği var ordaki bebeklere hastayım yaaa (gerçi ben tüm bebeklere hastayımdır ama :D ) çok güzeller :D