Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Mor ve Ötesi

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:43:42 PM

Previous topic - Next topic

Mordanadam

Hatunun  piercing çok hoş ama (:
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

selinkinpark

dilindeki mi :D

Mordanadam

Bak nasıl da görmüş =)
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

Sumween

evet yumuşak yumuşak bağırması gereken yerde,scream atarvari bi görüntü sergilerken pier'i görünüyo :D :twisted:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mordanadam

Bravo kızlar alkışlarım size (:

lnknqark_!rew

mor ve ötesi manyak bi grup hele de cambaz ;D

mthnLP

.dunya yalan soyluyor albumu cok guzeldi.o donemde Türkiye'de ki en iyi gruptu.simdi en az onlar kadar iyi gruplar da var.

§ïяĝαиα

ben de cambaz şarkılarına bayılıorum..ama tabi manasına değil..sadece tınıları güzel..ama şimdi sorarsan küçük sevgilim şarkısından iğrendim...hiç sevmiyorum o şarkıyı...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

anaconda

mor ve ötesini cok sewerim buldugum bütün şarkılarını dinliorum

mustapha

cambazı çok seviom başka dinlediğim bi kaç şarkıları daha var ama gerçekten çok sağlam grupp

L1NK1N P4I2K

Oooo turk rock gruplardan en ii gruplar arasnda bence. ben genelde nu dinleyen biri oldugum icin tukiyede nu yapan sadece 1  grup war... MANGA
ama hep nu dinlemem mesele morve otesi bir derdim war... pfff biteriimmm !!! ;) =)
ßr£@K!ng Th£ HaßßiT     

varda_rock_mike

bence yeni albümleri ii sayılır en azından adamlar cabalamıs d mii yaf  emeee saygı ama en gzl albümleri tabiki dnya yalan sölüor..

lp_mike_chester

doriandan sonra dinlediğim 2.rock grubu...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

I_am_free

süper bir grup ve de çok başarılı

ebru_91

sevdiğim gruplardan biridir dünya yalan söylüyor adlı albümleri baştan sona süper fakat ondann sonrakini sevmedim
cursedprincess