Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Haziran 25, 2007, 02:59:11 PM
bana sormadan karar weren ailemden nefret ediyoruuuum!! hepsini katledicem ya
ya sen baya uçtun ama haha ikidir öldürcem onları diip duruyu neden bu kadar nefret edion ailenden yaw :S :X neyse sustum

primula

arkamdan iş çeviren arkilerimden nefret ediorum ve  okuldaki bazı arkilerimden nefret ediorum...

υηƒσяgινєη.

hermione

birisi yandan dürttüğünde acayip huylananlardanım. bile bile olur olmaz dürtenlerden nefret ederim :D

§ïяĝαиα

bende bu aralar aileme tavır aldım..feci şekilde sinirliyim onlara..bu gidişle stewe gibi plan kuracam şerefsizim :D..bunun dışında da tatilden ilk defa bu kadar nefret ettim..ağustos gelseydi bii :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

foruma yeni gelip hiçbir şeyi tartıp biçmeden kendini zeki göstermek amaçlı her b*ka muhalefet olan insanlardan nefret ediyorum :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

elif_lp

kendini başkalarına beğendirmek için olmadığı gibi davranan,kasıntı tiplerden,maskeli insanlardan,yıllarca dost bildiğim, ayrılınca arayıp sormayan vefasızlardan,dinlediğim müzik hakkında abuk sabuk yorumlar yapan yankomşumuz yengemden! neffret ediyorumm!!!
aramızda geçen bir dialog:
okuldan gelmiş stres atmak için müziği açmış genç kapıya ısrarla vuran kişiyi farkeder ve kapıyı açar,gelen yengemdir :D:
bn : sen mi geldin duymamışım.
yngm: evt,kim bu dinlediğin?
bn: yabancı, tanımassın.
yng: sen bunları dinlersen biz anlaşamayız seninle!
bn: (asdfghjklş)  kimse kimseye karışmazsa bi sorun olmaz! (sanane yani :D)

..tell me what the fuck is wrong??

lp_ken_an

40 derece sıcakta 2 gündür denize gidip denizin tehlikeli(aşırı dalgalı) olmasından ve bu vesileyle denize girememizden..

Roswegas

sıcak sebebiyle yüzümde çıkan sivilcelerden..

yüklü 3 oyunum var, bıktım onlardan, eski oyun cd lerime sahip çıkmayışımdan..

sawash-LP

özentilerden nefret ederim :)

lp_d!do

bn buaralar herşeden nfret eder oldum :S galba kendimden nfret edıom:D
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

ölü gelin

evanescence'den nefret ediyorum :L

bi de yeşimin sabahın köründe tepemde dans ederek beni uyandırmasından nefret ediyorum

gokhan

kendını bısı ıspatlamak ıcın kasan ınsanlardan nefret ederım...

delilah

her zaman eğlence arayan ve acıyı kabul etmeyen palm beach kılıklı insanlardan nefret ederim
bir de beni sırf birileriyle tanışmak için kullanan insanları en başta salak gibi arkadaşım zannettiğim için kendimden nefret ederim
ha bi daha kendimden nefret ederim hep olur olmaz insanları buluyorum aşık olmak için.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

€roS

Burası tam benim için açılmış ::)
Kendimden çok nefret ediorm.karamsarlığa,kendimi her zaman karanlıkta sanmaktan.
tiki kızlardan,nonoş  erkeklerden,atıp tutan tiplerden,bilmeden konuşan insanlardan,
gereksiz yere kalp kıran insanlardan,küstahımsı davranışlardan,dinlediğim müziğe laf atanlardan,niye böyle giyiniyorsun diyen mallardan,sigaraya zorlayan arkadaşlardan,
bana yeni telefon almayan annemden,bunu hiç yaşamas olsaydım keşke tiki ablamdan
salaksı ve bebeksi konuşmasından ve onunla odamı paylaşmaktan evlensede kurtulsam,
doğru bir kızı bulamamaktan,ablamın sevgilisinden tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
aynı o hesap,duygusallığımdan,vurdum duymaz olamayışımdan nefret ediyorum.
oh be içimi dökünce biras rahatladım...

mthnLP

kendini espritüel sanan insanların karşısındakini aşagılayıp bozmaya calışırken kendi bozulup göt gibi kalanlardan nefret ediyorum.