Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

küresel ısınma

Başlatan makinacı, Şubat 05, 2007, 04:06:09 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: shimy on Haziran 04, 2007, 03:39:44 PM
o kadar eylem düzenledik siklenmedik bile aq. :L yine otobüs durduracam böyle giderse :L
bosa gıtmedı merak etme ınsanlar artık gercekten bazı seylere dııkat edıyo...bak en basta ben  :D

anaconda

ben de aynı şekilde ve zaten herkesin de dikkat etmesi gerekio zaten...

damnedsouL

bende küresel ısınmayLa ilgili cok degişik bi slayt var eve gidince upload ederiM... cok sasırcaksınzz daha once gormediyseniz..
Ne AsK VaR ne MuTLu SoN VaR...bUz gBi SüPPpERR bi yaNLıZLıK vAr... :)

makinacı

bu b.ku düzeltmek için çevre mühendisi olacam..destekleyin beni..
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

gokhan

Quote from: lpfan659 on Haziran 20, 2007, 01:03:55 AM
bu b.ku düzeltmek için çevre mühendisi olacam..destekleyin beni..
cewre muhendsı ol ılk destek benden soz..

NEVERlandLP

aslında ne kadar çabalarsan çabala bi işe yaramıyo bazen..hele bu kadar geç olmuşken..ama zararın neresniden dönsen kardır yinede destekliorum bende ;)

hermione

şu an ankarada 5 aylık su kaldı ve ağustos ayından itibaren de kesintiler başlıcak...

black_ece

isatanbul da aynı durumda malesef

slmaky

A.q. bundan yıllarca önce Küresel ısınma olucak dediler kimse inanmadı kimse o buzullar erimez o sular buharlaşmaz diyodu hele Türkiye'nin 3 tarafı Deniz ya bizimkiler içine işi boşladı bi aralar Haberlerde Konya'yı görmüştüm pis havadan etrafı göremiyorsun bence biraz geç kaldık ama zararın nerensinden dönersek kardır.bunun için uğraşmalıyız,gerçi hala yerler çöp kaynıyor istanbul'un sokaklarında dolaşılmayacak nerydese herkesin akfasında kimse dikkate almıyor ben mi alıcam dercesine gözümün önünde utanmadan yere çöp atıyor ormanlarda piknik yapıyor pisliği bırakıyor sonrada Allah'ım N'oluyor? Varmı öle...ondan sonrada susuz kalınca Allah'ım yağmur yalvarırsın.Böle olmaz ya genede bu konuda uğraşmak lazım ama...Zihniyeti deiştirmek için n'apılır bilmiyorum ama Türk halkının sokakları hep kirli kalıcak...Derler ya herkes kapısının önünü temizlerse heryer temiz kalır...Bunun gibi bişey yıllarca yırtınan bilim adamlarının haklı çıkması ne kadar acı insan görmeden innamıyor be :(

Mr. MeTaLkiSS

Millet bugün Ntv'de Live Earth'ü göstercekler akşam 8e kadar muhteşem gruplar var dünya çapında yapılan bi konser organizasyonu.. Metallica, LP,Madonna, RHCP vb. 150 star şahsen beni televizyon başına bağladı açın izleyin...
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Kozy_mac

vöh abi deme ya manyaktı ben şahsen metallica lp shakira black eyed peas genesis wolfmother ve aklıma gelmyen bi çok grubu gün bounca gördüm=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

NEVERlandLP

ben izleyemedim a.q yaaa hep ben kaçırırım zaten neyse destekledikleri için hepsini seveorum o gurplarım özellikle lpyi tabe ;)

ewrimcan

çok güzel bi konser zinciriydi.

küresel ısınmayı durduramayız, eevet ama yavaşlatmak bizim elimizde. alınacak küçük önlemlerle zaman kazanabiliriz. böylece teknolojinin de yardımıyla sağlam önlem alma şansımız artar.

işine geleni basan basına basalım

hermione

bence artık ok yaydan çıktı, kaçınılmaz son bizi bekliyo. tabiki bizim önlem almamız önemli, ama ABD gibi bu işin sorumlusu ülkeler bu durumu görmezden gelip sera gazlarını yaymaya devam ettiği sürece hiçbişi yapamayız...

Mike989

hala bi kurtulus yolu var ama tabi hiçkimsenin de önlem alıp sizin de dediğiniz gibi sera gazlarını yaymasına son vermesini beklemeyin.