Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

hermione

benimde öyle baktığım bir site vardı bi aralar..adamlar acayip senaryo yazıyolar kendi kendilerine..sonra benim kafam karışmaya başladı,bıraktım.

delilah

5. film on ağustosta gelecek en geç yunanistana ve türkiyeye gelecekmiş zaten pehh.. ama gelirse üç boyutluda izlicem inşallah merak ediyorum kitabı nasıl rezil etmişler.. çünkü gene bir sürü karakter çıkarmışlar kitaptan bildiğim kadarıyla..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

§ïяĝαиα

tamamen haklısın yaa gene zırt pırt gereksiz şeyler koymuşlardır :S nefret ediorum böle kitapla filmin alakası yok film tarla gibi mübarek :) yani bu zamana kadar çekilmiş filmler böleydi..ağustos da çok geç yalnız ağustosta hangi ara gitcem galba ?? :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Aperion

bir ara delisiydim kitaplarının büyük bir heycanla okumuştum hepsini
film buraya gerçektende çok gelecek .. gördüğüm kadrıyla bol aksiyonlu bir film olmuş merakla bekliyorum..

Mike989

ulan 13 temmuzdu ne güzel. nerden çıktı 10 ağustos >:/

§ïяĝαиα

evt bende sinemaya gittiğimde bunun reklamını 13 temmuzda sinemalarda diyerekten gösteriyolardı ama kısmet deilmiş..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

bilbo baggins

ipuclari icincokkkk tesekkurlerrr!! simdi dier kitaplar tekrar okumak lazimmm=) we hp cocuk kitabi diil eer oolese de bicok yazarin okumasi we brz ders alasi lzmm!! ama boole kil insanlardan cok warrrrrrr!!! bi kerede lisedeki edebiyat hocam lotr in SACMA olduunu iddia etmisti!tabi byk bi tartisma cikmisti ardindan!! bence fantastik edebiyt insanlarin hayalgucu icn cok yararli we bunun yeni orneklerinden de gorebilecemiz basarli serilerinden biri hayri bodur!!!!!! harry i sewiorummmmmmmmmmm!!!! hogwarts gercek olsaydi keske!!!
the road goes ever on and on
down from the door it began
now far ahead the road has gone
and i must follow if i can
pursuing it with eager feet
until it joins some larger way
where many paths and errands meet
and whither then?i cannot say...

Mr. MeTaLkiSS

Dimi ya harry potter okuyup da hogwarts'ta okumak istemeyen var mı? offf cidden muhteşem ya.. Aynı yüzüklerin efendisini okuyup orta dünyada yaşamak istemek, elf, hobbit fln olmak istemek gibi =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ebru_91

küçüklüğümden beri hayalimdir ya hogwarts... keşke böle bişi yaşama şansım olsaydı..
bişi sölemek istiyorum son kitabı okuyanlar bilir dumbledore öldü.. ama gerçekten öldümü? dikkatli bir harry potter okuyucusu olarak o müthiş adamın böle ölmesini kabullenemedim!!
ve bence buda bir planın parçasıydı ve snapenn dumbledorun isteği üzerine onu öldürdüğünü düşünüyorum ( gerçekten öldürdüyse.. )
ve küçük bir ihtimalde olsa o gece dumbledore'nin kendisi ölmemiş olabilir bence onun yerine slughorn geçti bununda bikaç kanıtı var ama j.k.rowling bu bizi her zaman şaşırtmayı başardı...
bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...  :)
cursedprincess

Mr. MeTaLkiSS

Ya offf ben de sirius'un ölmesini kabullenemiyorum hala ya belki ölmemiştir ikisi de...
Şayet beni düşündüren nokta harry'nin okulu bırakma kararı almasıydı.. Çünkü 7. kitapta onu okula döndürücek bişey olmasını bekliyorum ve bu gayet de dumbledore'un ölmemesi olabilir açıkçası..
Limp Bizkit forever...

ebru_91

sanmam dönmicek bence sonuçta hortkulukları bulup yoketmesi lazım daha dolaşması gereken yerler var ve bence kitabın sonunda hogwarts yeniden açılıcak zaten kitapta harry görücekmiş yine siriusu oda pat die gitti nası oldu anlamadım :S o tülün ardına düşenler belki sadece oraya hapsediliyodur yada dumbledore harryi voldemorta hazırlamak için yapmış olabilir sonuçta o nekadar nefret duyarsa o kadar iyi avada kedavra yapabilir...
cursedprincess

Mr. MeTaLkiSS

Ama dumbledore ölmediyse yine aynı şekilde hortkulukları bulmaya deam edebilirler son kitaptan da hatırlıyabilceğimiz gibi =] eet o olay olduundan beri onu düşünüyorum ya yani belki hapsediliyodur fln diye bi yerlere... Çok çılgın olcak ya son kitabı okumak çıktıysa gidip alıcam şimdi ama yarın sınav var ya tüm çalışma düzenim bozulur zaten çalışmıyom :S
Limp Bizkit forever...

ebru_91

daha çıkmadı kitap bende sabırsızlıkla bekliyorum beklerkende eski kitapları baştan okuyorum :D
cursedprincess

hermione

Quote from: ebru_91 on Temmuz 08, 2007, 05:00:08 PM
sanmam dönmicek bence sonuçta hortkulukları bulup yoketmesi lazım daha dolaşması gereken yerler var ve bence kitabın sonunda hogwarts yeniden açılıcak zaten kitapta harry görücekmiş yine siriusu oda pat die gitti nası oldu anlamadım :S o tülün ardına düşenler belki sadece oraya hapsediliyodur yada dumbledore harryi voldemorta hazırlamak için yapmış olabilir sonuçta o nekadar nefret duyarsa o kadar iyi avada kedavra yapabilir...

sirius için bende aynen böyle düşünüyorm yani alt tarafı bir tülün arkasına geçti. belki voldemort ortadan kaldırılırsa ordan çıkma şansları olabilir. zaten dumbledoreun ölümü de kendisine hiç yakışmadı.ondan bende bir sürpriz bekliyorum.yüzüklerin efendisinde gandalfın aslında ölmemiş olması gibi bişi olabilir yani, muhteşem bir geri dönüş yakışırdı ona :D

black_ece

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Temmuz 08, 2007, 04:55:26 PM
Ya offf ben de sirius'un ölmesini kabullenemiyorum hala ya belki ölmemiştir ikisi de...
Şayet beni düşündüren nokta harry'nin okulu bırakma kararı almasıydı.. Çünkü 7. kitapta onu okula döndürücek bişey olmasını bekliyorum ve bu gayet de dumbledore'un ölmemesi olabilir açıkçası..
ben de kabullenemiyorum siriusun ölmesini ya hatta böle kendimi ikna edebilmek için 869 kez okudum o bölümü sonra bıraktım böle düşündüm nası ya diye sonra okudum tekrar ve hala inanmıyorum bence ölmedi

Quote from: hermione on Temmuz 08, 2007, 06:52:39 PM
Quote from: ebru_91 on Temmuz 08, 2007, 05:00:08 PM

sirius için bende aynen böyle düşünüyorm yani alt tarafı bir tülün arkasına geçti. belki voldemort ortadan kaldırılırsa ordan çıkma şansları olabilir. zaten dumbledoreun ölümü de kendisine hiç yakışmadı.ondan bende bir sürpriz bekliyorum.yüzüklerin efendisinde gandalfın aslında ölmemiş olması gibi bişi olabilir yani, muhteşem bir geri dönüş yakışırdı ona :D
inşallah öle bişi varıdr da o da geri döner