Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

ben nefret etmiştim snapeden önce fakat şimdi onun kesinlikle iyi olduğuna inanıyorum...
herkes gittiğinde bitek o kalıcak harrynn yannda..
son kitapta karşılaşıcaklarmış fakat bu karşılaşmada snapenn iyimi yoksa kötümü olduğu önemli rol oynıcakmış
cursedprincess

hermione

ben sevmem snapei, suratında meymenet yoktu. kime ne iyilik yapmış ki şimdiye kadar, bi lupine yapmıştı onu da burnundan getirdi >:(o adam ii olamaz. o ölsün 8)

Mike989

yav Snape Dumbledoru öldürmedi mi. hala iyi olacak diyorsunuz bi anlam veremiyorum???

ebru_91

önceki teorilerimi bi oku anlarsın kanımca...
edit:
yani demek istediğim dumbledore hazırladı herşeyi hem bylece snape karanlık efendisine kendini tamamen kanıtlamış oldu o çok güçlü bir zihinfendar voldemortu kandırıyordu bence giriş bölümünden bunu rahatlıkla anlayabiliriz bellatrixe sölemişti benm gerçektn karanlık lordu kandırdığımımı düşünüyorsun diye ki bellatrix öle düşünüyodu
birde farkettiyseniz narcissa ona plandan tam olarak bahsetmeden önce pencerenin önüne gidiyo snape tedirgin görünüyo yani planı bilmiyodu o sırada narcissaya zihibend uyguladı ve böylece planı öğrendi.
2.si hepimiz harrynin büyük bi büyücü olduğunda hemfikiriz fakat yine aynı bölümde snape onun son derecesine kadar vasat olduğunu söylüyor oysa bu da yalan  oda biliyorki Harry şu ana kadar  5 kez voldemortla yüzyüze geldi ve bundan sağ kurtuldu yani 2 kez yalan söylüyor!
3.sü Ron'un zehirlenmesinden sonra Harry Hagrid'le konuşuyor, ve Hagrid, duymaması gereken bir şeye kulak misafiri olduğunu kaçırıveriyor:akşam ormanın dışına geliyordum ve onların konuşmasına kulak misafiri oldum -- şey, tartışıyorlardı. ... Sadece Snape'in Dumbledore'un çok fazla doğal karşıladığını ve belki o -- Snape -- artık onu yapmak istemediğini söylediğini duydum ...
Yani dumbledore onu öldürmesini istiyor!
Hiç düşündünüzmü onun ‘’severus…lütfen’’ derken sandığımız şeyin tam tersini kastedebileceğini?
Ayrıca severusun yüzünde beliren tiksinti ve nefretin aynısını Harry de  mağarada dumbledorea iksiri içirirkende görmedikmi?  :)
Not:bunlar sadece benim ve arkadaşlarımın teorileri gerçek olucak diye bişey yok…
cursedprincess

Mike989

ben Dumbledore un öldüğüne emin olduğum için dedim.ama evet şu an katılıyorum sana.

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: black_ece on Temmuz 11, 2007, 11:11:49 AM
=) ya bende severim snape benim bina başkanlarına karşı inanılmaz zaafım var gryfindor olsun slytherin olsun hufflepuff olsun ravenclaw falan severim tüm başkanları ama şimdi snape dumbledore u öldürünce bi hani bu iyiydiiii niye öldürdüüüü olmuştum
Eer gerçekten öldürdüyse düşünsene yanında o kadar ölüm yiyen vardı yani nası olsa aralarından biri öldürcekti bi de acı çektiriyolardı. Adam geldi açtı arayı haşırt diye öldürdü.. Muhteşem bir adam ya.. Zaten ölücekti o yüzden kimin öldürüceği farketmezdi.. Ve bi de şu açıdan bakın dumbledore'u o öldürdüğü için ölüm yiyenlerin ve voldemortun ona olan güveni coşucak yani..
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mike989

harbiden bu da güzel bi yaklaşım. Voldemort Snape i garanti sağ kolu yapar artık :)

NEVERlandLP

ya yeni filmi ne zaman vizyona gircekti dün die biliodum ben ama girmedi heralde?

ebru_91

10 ağustosta gircek vizyona önce 13 temmuz demişlerdi ne olduunu bende anlamadım sanırım ingilterede fln galası yapılmıştır
cursedprincess

shimy

ahuahuahu 10 ağustos mu tam da doğum günümmüş :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ebru_91

:D benmkide 8 ağustos gecikmiş doğumgünü hediyesi olucak..
cursedprincess

§ïяĝαиα

ahaha benim 20 ağustos bana hediye filan olcağı yok..ama hediye bu filmi ist.de seyretmek olabilir..3 boyutlu ekranda falan olursa ii olur =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

black_ece

üç boyutlu mu iğreeeenç film dediğin klasik ekranda izlenir

NEVERlandLP

neyyy gala yapıldı valla görüntülerni izledimdi allahım ya çok geç ama :(

delilah

ece niye öyle diyosun yaa. ben fragmanını izlediğim zaman nefesim kesilmişti kesin üç boyutluda izlicem demiştim..

zaten dediğim gibi en geç yunanistan ile türkiye de vizyona giriyor bu film.. halbuki kitaplarda neredeyse ilk türkiyede çıkıyor.. 5. kitaptan hatırlarsınız..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!