Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Çilekeş

Başlatan unattended, Eylül 08, 2006, 08:37:56 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

o zaman deja vu da gothic metal yapıyo alt yapı metalmiş daha neler bilip bilmeden burda tüm tüm konuşmayın :L

§ïяĝαиα

lp klasik müzik?..abi coşmuşun sen kusura bakma da git bi dinle lp şarkılarını felan yapma allah aşkına çilekeş in metaliyle lp yi mi kıyaslıosun??çilekeş=metal? yok daa neler..bikaç şarkısı hard-rock olabilir ama metal olamaz..kesinlikle
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

chester94

gripin,emre aydın rock yapıyosa çilekeş heavy metal yapıyo demektir..
bi şarkının metal olması için illa vokal in böğürmesi gerekmiyor.alt yapı olarak yeterince sert.çilekeş metal yapıyor ama türkçe metal ve türkçe metal ile amerikalıların yaptığı metal farklı tabi.yabancı türk forumlarında da çilekeş turkish metal olarak tanıtılıyor...

§ïяĝαиα

ama metal müzik illa birinin böğürmesi demek deilki..tamam artık bu konuyu uzatmayalım bence herkes kendi bildiini kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçsin tartışma yaratmayalım :(
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Knuckles

çok iyi gruplar yeni albümlerini gerekten merak ediorum kendimden geriye yok ve manga ile yaptığı cover şarkısı senin gibi beğendiklerim

chester94

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 01, 2007, 08:51:42 PM
ama metal müzik illa birinin böğürmesi demek deilki..tamam artık bu konuyu uzatmayalım bence herkes kendi bildiini kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçsin tartışma yaratmayalım :(
bende onu vurguladım.evet,neyse..

çatlaxxx

en sewdiim grup sewerek dinliorm süperler

lp_mike_chester

çilekeş forumlarda metal olarak tanınıyor...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

chester94

Quote from: lp_mike_chester on Temmuz 12, 2007, 02:11:05 PM
çilekeş forumlarda metal olarak tanınıyor...
yani,, öle de zaten.
aslında sakalımda var ama...millet dinlemiyor.

shimy

çilekeş metalse kurbanda harror falan heralde :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chester94

metal illaa böğürmek deildir.nasıl LP nu metal yapıyosa,çilekeş te turkish metal yapıyor ,alt yapı sert vokal daha durgun.kurbanda aynı sayılır aslında.

ebru_91

metalmi yapıolar bilmiyorum heryerde rock grubu die okudum metali duymamıştım emin olduğum tek bişey var oda çok iyi grup oldukları
ardıma hiç bakmadan ve kendimden geriye çok beğendiğim parçaları...
cursedprincess

matrax_zalim

şimdiye kadar ben konserlerini izlemedim ama yen masstivale çıktıklarında yine pek beğenilmemişler.albümleri gerçekten iyi ama şu canlı performanslarını da geliştirseler fena olmayacak.bu arada çilekeşe metal demek yanlış olmaz,bi anlamda onların yaptığı da metal
D R A U G A R

papatya

türkiyenin en ii gruplarından biri bence zaten benim için ilk üç linkin park çilekeş evanescence hepsi süper

lp__fan

turkiyedeki en iyi geuplardan biri bence