Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Adobe Photoshop CS3 :)

Başlatan €roS, Mayıs 24, 2007, 12:03:41 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

abi nası photoshop bu hiçbişi istemiyor..ilginç walla.. saol tekrardan =)

€roS

öle walla muzzycanım bende bulduumda hayrete düşmüştüm işinizi görüyosa ne mutlu :D

lp_fm_mania

Abi çok saol bnde bunu arıodum(bi aralar :D) inş sorunsuz kurarım bu arada yine söliom çok tşkr

€roS

sorunsuz kurabilirsin tabiki rica ederim işiniz görülsün gençler mutlu olsun ::) ::) bide şaheserler yarat başka isteğim yok ;D

ebru_91

ya ben cs2 indirmiştim kuramadım arkadaşım bana ayrıntılı bi biçimde anlatırmısın karacahilim bu konularda :D nası açıcam onu dos'tan?
cursedprincess

€roS

şincik şöle oluyor:zaten dosyaları zipin içinden çıkartınca cs3 ün setup.exe uygulamasını göreceksin ve ona tıklatınca hani çift tıklamayı bilion sanırım pc kullandınaa göre :P neyse  sana gelecek pencerede şöle bi takım rakamlar çıkacak: işte 1 rakamına basılınca şu olacak 2 rakamına basınca şu olaacak die işte o yönergeleri sırasıyla yaparsan hiç bir sorunun olmadan kuracaksın cs3 ü. isteğe bağlı olarakda türkçe yamasını kurabilirsin oda basit:.exe dosyasına tıkladığın zaman yamanın nete bağlıysan reklamlar çıkacak ve o reklamların altında sanırım tıkla diye yazılar var yaptığın takdirde yama yüklendi gibi bi yazı çıkacaktır. hepsi bu kadar zor bir olay değil yani  :D

ebru_91

tamam tamam saol :D
cursedprincess

lp_fm_mania

Abi saol kurdum şincik çok güsel de çalışıor artık darısı resim şeetirmeye

-----------------------------------------------------------------------------------------

Abi yaws bn bunun türkçesini silmek istiyorum nasıl yapıcam ?  ::)

ShapeshifteR

programı tamamen kaldır yeniden yükle bu sefer yama yapma nasıl çözüm :=)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp_fm_mania

Çözüm spr abi :D zati bnde başka yapacak bişi olmadığından öle yaptım

wOOdOO

bana yardım edermsniz ben indiremiyorum  file not found diyo   ??? ???

ShapeshifteR

arkadaş bu linki koyalı 8 ay olmuş ve link de ölmüş..
allah taksiratını baışlasın...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.