Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Pinhani

Başlatan ebru_91, Temmuz 10, 2007, 08:00:53 PM

Previous topic - Next topic

lp__fan

hele bi gel le don bak dunyaya benim favorilerim

sanmm

ya bence o diziye şarkılarını vermeselerdi daha güzel olurdu. :-X hele bi gel ve seni bana anlatırlar güzel şarkılarınından. ayrıca vokaldeki sinanın sesi bence etkileyici ve garip ;D ;)
...yok işte...

LP_nur

şarkıları ii...ama bu grubun şarkılarını dinlemeyi deil çalmayı daha çok sewiorum...:)

geçerken_ugradım

bir tek hele bi gel i dinledim gayet güzeldi eminim diger şarkılarıda güzeldir:)

BooRoCk

Quote from: geçerken_ugradım on Temmuz 25, 2007, 01:14:25 PM
bir tek hele bi gel i dinledim gayet güzeldi eminim diger şarkılarıda güzeldir:)
bende hele bi geli çok beğendim birde Bi anda diye bi şarkıları var oda güzel slow

nane

sahneleri çok hoşuma gitti ve oldukça cana yakınlar :)

Trinitrotoluen

beni al cok süper. pinhani'nin bu kadar ünlenmesine kavak yelleri sepeb oldu sanırım

click

daha önce de ünlüydüler zaten

black_goal

bence en güzeli benn  nasıl buyuk adam olucam

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: click on Temmuz 26, 2007, 05:06:24 PM
Ama şimdiki ünleriyle eski ünleri arasında dünya kadar fark var bu kadar ölü çalıp da rock yaptığını iddia eden bi grup için haketmedikleri bi yerdeler =]
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Temmuz 29, 2007, 11:54:35 AM
Quote from: click on Temmuz 26, 2007, 05:06:24 PM
Ama şimdiki ünleriyle eski ünleri arasında dünya kadar fark var bu kadar ölü çalıp da rock yaptığını iddia eden bi grup için haketmedikleri bi yerdeler =]
kesinlikle katılıyorum.. Kavak yelleri sayesinde ünleri arttı bana sorarsanız pek bi potansiyel göremedm ben pinhanide. canlı performansları diye yorum yapmaya dilim varmıyor,performans adı altında söylenecek bişey yok çünkü ortada.
ama film müziklerini hoş yapmışlar, ''içimdeee bişey vaaar bu aaaakşaaam'' olanı seviyorum mesela..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

kontes

kavak yelleriyle hayran kitlesini genişlettiler fakat ben uzun süredir pinhani dinleyicisiyim beni al hele bi gel süper ama dön bak dünyaya ve ben nasıl büyük adam olucam favorilerim arasında;)
HaZaL-...

ezqi

<bir anda> cok güzel.. içimde bişey war bu aksam beyazlar karardı biranda sen orda benim cok dısımda uzaklar cogaldı biranda.. ühü ühü :'(

mystery sea

kavak yelleriyle tanındılar ama çok güzel şarkıları vr gerçekten özellikle beni al dön bak dünyaya hele bi gel ve belki sevmekten hiç usanmam bu dört şarkıyı çok seviyorum

lp_cansu_mike

bu grup en son çıkan gruplardan es sewdiim hele de ben nasıl büyük adam olucam şarkıları mükemmel ya :)