Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

ad infinitum

back to the future 1-2-3
beetlejuice
big fish
green street hooligans
edward scissorhand
forrest gump
v for vendetta
pardon
donnie darko
monsters,inc.
amelie
machinist
eternal sunshine of spotless mind
the cable guy
click
a scanner darkly
lock stock and two smoking barrels
me,myself and Irene
memento
12 monkeys

NEVERlandLP

forest gump big fish filmlerini bende çok bğeniyorum...

carbon

tokyo drift başta olmak üzre,,daha hızlı daha öfkeli,hızlı ve öfkeli,son yarış,dövüş kulübü

Doqqyjuice

"nacho libre" :D... deli gibi islerim hala daha tekraaaaar tekraaaaar
amanın unutmadan "braveheart" ta ayrıdır bende... "they fought like warrior poets..." diyerek beni benden almıstır....
Remember remember the nineteenth of November...

I_am_free

hayat güzeldir
insan tacirleri miydi öyle bişi o film bide

ölü gelin

haneke'nin saklı filmini bi yerlerden bulun ve mutlaka izleyin

wape

geçen prestiji izledim bence harika film. çok zekice bi senaryosu var bende bunu tavsiye ederim

black_ece

sölemiş miydim bilmiyorum ama "dancer in the dark" diyorum =)

rock 4ever

butterfly effect ve the simpsons movie

Sumween

Karşı Pencere diyorum ben de.. Geçen gün saat gece 2 civarı uykusuzlukla kanalları zaplarken, bi an beş senedir kulağımda olan ve ne olduğunu bulamadığım lanet müziği duydum ve TVye yapıştım... Karşı Pencerenin soundtracki, dinlemek isteyen için: La Finestra Di Fronte - Andrea Guerra..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Darkshines

Scarface // Tony Montana
Training Day // Alonzo Harris
The Usual Suspects // Kayzer Soze
Face Off // Castor Troy
Sin City // Marv
28 Days (Weeks) Later
Carlito's Way // Carlito Brigante
Reservoir Dogs // Mr.Blonde
Man on Fire // Creasy
From Dusk Till Dawn // Seth Gecko
Payback // Terry Porter
The Prestige // Alfred Borden
Maverick // Bret Maverick
Terminator 2 // T-1000
Matchstick Men // Roy Waller
Reign Over Me // Charlie Fineman
Goodfellas // Jimmy Conway
Mystic River // Jimmy Markum
21 Grams // Paul Rivers
All the King's Men // Willie Stark
Donnie Darko
The Shawshank Redemption // Andy Dufresne
Leon // Leon .)
King Arthur // Tristan
Kingdom of Heaven // Saladin
Lord Of War // Yuri Orlov

Daha da varda..

Kamikaze426

Prestiji tavsiye ederim bide bekarlıga veda çok gusel bi filmdir:)

usankf

Cube series
Saw series
Fight Clup
The Godfather
Leon The Professional
Super ot
War of the Worlds
Lord Of The Rings series
Korkusuz (Jet Li nin butun filimleriii yeaa)
Sponge Bob
.
.
.

daha bissuru de boşvir bunlar en sevdigim

[$]"-'

blind_clown

Quote from: Requiem on Şubat 19, 2007, 12:40:43 AM
Valla filmin afişine baktığımda etkilendim ama çok yanılmışım.. Bi de altına bir katilin doğuşu  fln yazmışlar ama onun da filme bi etkisi yokmuş..

İnanılmaz bir şekilde koku alabilme yeteneğine sahip bir çocuk doğuyor, kilometrelerce ötedeki en ufak maddenin bile kokusunu alabiliyor.. Bu arada Fransa'da parfümlerin ilk icadı sırasında geçiyor konu.. Çocuk zaten biraz piskopat olduğu için kadınların kokusunu parfüm gibi saklamayı ister ve bunun için güzel kadınları öldürmeye başlayarak üzerlerinde yaptığı deneyimsi çalışmalarla vücut yağlarını alarak bunları koleksiyoncu gibi toplamaya başlar (Belki öldürme sahnelerinde bi atraksiyon görürüz umuduyla izledim ama komedi filmi gibi güpegündüz yolda yürüyen kadını duvarın kenarından çıkan bir el yakalayıp içeri çekince "bu ne lan" demeye başladım şahsen.. Filmin son sahnesini de izledikten sonra şok geçiriyodum zaten.. Bu kadar kötü bi son yapılamazdı herhalde..

Filmde ne gerildim ne heyecanlandım ne güldüm ne korktum ne de başka bir şey oldum.. Tamamiyle masal anlatılır gibi yapılmış bi film.. Hatta filmde sürekli masalcı bi amca çıkıp olan biteni açıklıyor bize.. Çok merak ediyosanız ileride dvd - vcd sini fln alıp izleyin derim.. Biz de filme girerken biletçi kıza filmi sorduk.. Kitabı harikaydı ama filmi bilmiorum dedi.. Siz kitabını okuyun isterseniz =)

Umarım az çok fikir verebilmişimdir :D
KOKU nun edebi olarak çok büyük bir kitap olduğu doğru ama film olarak yapılınca tabi insanlara saçma geliyor çünkü altında yatan mesajı anlamaları biraz zor..asıl anlatılmak istenen şey kendini toplumda ispatlayamamış bi insanın başka karakterleri üstüne giydirerek kendini ispatlama çabası..bunu topluma yaydığımızı düşünürsek kendi değerleriyle dünyada yer alamamış bir ülke , batı özentiliğiyle farklı bir kimliğe bürünmeye çalışma ve gittikçe çöküşe doğru yol almak>>>tıpki ordaki karakter gibi..böyle bir kurguyu basit bir masal gibi anlatıp doğa üstü şeylerle bir kokunun arkasında saklamak da ustaca bir iş olsa gerek..yakında alice harikalar diyarında gibi ilkokul öğrencilerine masal gibi okutulursa bu ülkede hiç şaşmam zaten!!

bu arada en etkilendiğim filmler: milyon dolarlık bebek ve C.R.A.Z.Y.
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

Hasan-Can

300 spartalı,cesur yürek,müebbet kuşları,beşikten mezara,dövüş klübü,tetikçi,get rich or die trying,karayip korsanları serisi,karanlıklar ülkesi serisi,click