Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cep Telefonları

Başlatan lp_jean, Temmuz 10, 2007, 12:00:27 PM

Previous topic - Next topic

MYSTeRY;)

telefonum sürekli yanımda olduğu için çok sinirlendiğimde sık sık yere atarım ama hala sağlam :D okulda yasak olsa bile wazgeçilmes bi eşyam olduğundan sürekli idareye giderim her seferinde kurtulurum (((zaten yasaklar çiğnenmek içindir)));) telefonumsuz ben bir hiçim dicektim ama bazen şarj bitio knt bitio öleece kalıyorum  :-\ ama herşeye ragmen telefonum bitanee  :P
GeLMeMiŞ YaRıNDaN HeP Mi ŞiKaYeTÇiYiZ BiZ!!!

lp_d!do

yazın cok kullanıorum 2hattımıda .elimden hiç düşmüo:S devamlı ya msj yazıorum ya konusuorum ama okul zamanı pek de umrumda diil .bnde biara babama cok yalvarmıştım almıştı adam ama geçici bi hevesmiş yane:S sadece arklarımla haberleşme aracı bnm için
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

Littleches

Ben mecbur kullanıyorum çünkü sürekli hocalarım arıyor.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

LpNumB

Ynımdan ayırmıorm kesn 1 arayan çıkıo

Kozy_mac

telefonla ilgili iki şey canlanıo kafamda genelde 1.si genelde elimde olmayıp konuşmaya başlarsam yarım saatle kesmeyen bi alet dieride nazlının taksimde çaldırdığı cebi o gün bu gündür aklıma takıldı ne hikmetse
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

tome3.mpq

bi takozumsu telefonum war ondada bı bu mustafa arıo arada sırada bıde kız arkadasım arıo baskada bı ıse yaramıo

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_jean

walla cep telefonum benim herşeyim telefonum kameram mp3üm ajandam takvimim saatim...
;D

delilah

tatil sebebeiyeti ile pek kullanmadığım bir araç zira ailemin yanındayım bu da telefonu daha az kullanmama sebep.. geçenlerde erken bir doğumgünü hediyesi olarak yeni bi tane geldi en son ihtiyacım olan şeydi gerçi ben eski takozum nokia 2300 ı seviyordum hiç beni yarı yolda bırakmamıştı.. yenisini daha çok oyun için kullanıyorum :D mp3 kamera felan onlar benim için gereksizdi çünkü hepsi ayrı ayrı bende var toplu halde kullanma gereği de duymamıştım ama böylesi de iyiymiş :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

neverforgivenangel

mecbur kalmadıkça kullanmam, arka cebimden ayırmam.

***bu  gibi aletlerin insan üstündeki her türlü etkisini araştırmak için 10 sene gibi bir süre geçmesi gerekiyormuş ve denilene göre şu an için genel yaygın kullanım 2. ve 3. dünya ülkelerinde yaygınmış. bu sayede etkilerini gözlemnleyip ona göre sonuçlar alıcaklarmış. her sene düzenli olarak türkiyedeki tüm hastanelerden hasta sayı ve şikayetleri ile ilgili bilgi toplanıyormuş....yandınız telefonlu türk gençliği yandınız...***

blind_clown

walla telefonumla aram çok iyidir tuvalete banyoya girerken bile yanımda oluyor..banyo yaparken müzik dinlemesi zevkli oluyor bi de ayrıca fotograf makinesi taşımamk kullanışlı..ayrıca internetin olmadıgı yerde msne girebilmek..sonra bol bol mesajlaşmak..sevdiğinin sesini istediğin bi zaman duymak.walla bayılıyorum bu alete:)o yokken napıyomuşuz acaba:P:P:P
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

raines

o yokken daha gerçekçiydi insanlar.
telefonda sevgiliyle yapılan konuşmalar kadar sahte bir konuşma daha yoktur dünyada

mehmet : hadi aşkım kapatalım artık.
ayşe : bişey demicek miseeeeeeeeen
mehmet  : seni seviyorum
ayşe : bu kadar maaaaa?
mehmet : e ne diyim hayatım? aşığım sana
ayşe : hihi öpsene
mehmet : muaaaaaah

herif telefonu öpüyo var mı böle bişi?

kısacası telefonsuz daha gerçekti insanlar.

SheydA_mike_chester

telefonsuz yapamam her dk her sn yanımda.. elimdende düşmez.bi keresnde oklda yakalandım elimden aldılar.telfonumsuz geçrdim o günü we geceyi..1 gün çok uzun geldii..canım sıkıldıı..onsuz bir yarım eksik gibiim ;D abarttğımı dşünmein öyle :D sdece telefonm deil mp3üm ajandam kameram..herşe içndee.. :D

raines

ilginç. "onsuz bir yarım eksik gibiim "
yavaş yavaş teknoloji çağı geldi denilebilir bu yazılara bakaraktan sanırsam

Sumween

telefonu liseye başladığımda, ailem ''anaa kız evden uzaklaşıyo nolur nolmaz tutuşturalım eline bişey de habersiz kalmayalım'' amacıyla aldı,istediğimi söyleyemem pek.. lise sona kadar onu kullandık sonra bu sene Taksim'de bi güzel çaldırdık... Bi süre telefonsuz dolaştım ki açıkçası rahat bi dönemdi. Şimdiyse yine lazım olur diye yengemin takozunu kullanıyorum, Ece gibi sürekli bi yerlerde unutuyorum zaten.. arada bir mesaj gelir ben de en az bir saat sonra sıkıntıdan tel.i elime aldığım bi anda bakarım o mesaja =) herneyse telefonla naçizane ilişkim bundan ibaret..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ölü gelin

gereksiz bir icat bence hele bi de durmadan yeni modellerini çıkarıyolar ya "bakın bizde son modeli var artık yemek yapabiliyor" boyutuna gelecek eminim
bi de aslında açlıktan nefesi kokan insanların gidip boktan bir ceptelefonuna milyarlarca lira vermelerini de  unutmamak lazım sanki ondan başka kimsede cep telefonu yokmuş gibi alırlar otobüste metroda filan yalancıktan çaldırırlar konuşmuş ayağına yatarlar hatta gaza gelip kurtlar vadisi türkülerini çalmaya başlarlar ki bütün otobüs ahalisi onu dinlemeye mecburuzdur kızlarında o uyduruk makinelere tav olacaklarını düşünürler :D