Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

michael kenji shinoda

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 03:59:21 PM

Previous topic - Next topic

BeYourself

herşeyiyle çok iyi bir insan
bana "nu-metal"i sevdiren kişilik :D
güzel insan ne diyelim başka :D

haruka

bunu bi sitede okudum ama ben pek inanmadım acıksası:grup tokyo ya gittikleri zaman bi barda içki içiyolarmış.mike da içkiyi biraz fazla kaçırıp körkütük sarhoş olmuş.sonra bardan çıkıp barın arka sokağına dogru dolaşmaya başlamıs(alkolün etkisi işte :)) we oralarda bi yerlerde sızıp kalmış...we arkadaşları onun yanlarında olmadığını fark etmeden,mikeyi orda bırakıp gitmişler :d saat sabahın 4 ünde barın sahibi mike ı bulup uyandımış :d gülsemmi ağlasmmı bilemedim mike a göre bu en kötü anısıymış!

black_ece

onu orda öylece bırakıp gitmiş olamazlarrr hayret yani =)

haruka

sokakta yatmış yani eee komik açıkçası :d

Sumween

Tosuncuğun en kötü anısı bu muymuş?.. Gerçi haklı olabilir, en yakın arkadaşları adamı yolda unutuyo!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

haruka

walla cok gülmeyin bi kere bizde unuttuk arkadası :d cok kızmıştı :d bide tosuncuk deme mike ye  çünkü joe ya ayıp oluyo..:d :d

black_ece

nasıl en kötü anısı bu muymuş adam sokakta yatmış =) arkadaşları tarafından unutulmuş
gerçi ben bilinçli olarak bıraktıklarını sanmıyorum bence onların da kafa on yüz bin baloncuktu ondan farkına varmadılar =)

akrep_kral

Süper Bir Grup yaf

haruka

mikeye sormuslar sinirden kimin yüzüne yumruk atmak isterdin die, mike demişki my sweet sixteen'deki ebeweyinlerin yüzüne yumruk atmak isterdim hahah :d cok duyarlı insan bu mike canım

_MİNERVA_

ya birsey derdim ama kelime bulamıyorum bu cocuga :S

haruka

hmm.. bence form kurallarını aşmadan istediğine de bence bu cocuğa :D :D

chaz_lp

Quote from: black_ece on Ağustos 29, 2007, 06:04:42 PM
nasıl en kötü anısı bu muymuş adam sokakta yatmış =) arkadaşları tarafından unutulmuş
gerçi ben bilinçli olarak bıraktıklarını sanmıyorum bence onların da kafa on yüz bin baloncuktu ondan farkına varmadılar =)
bencede yoksa yapmazlar mike a öle bişiy=)

InnOCenT_SiNNeR

Quote from: chaz_lp on Eylül 13, 2007, 08:20:03 PM
Quote from: black_ece on Ağustos 29, 2007, 06:04:42 PM
bencede yoksa yapmazlar mike a öle bişiy=)

bence de ya hepsi birden mike gibi kalsalardı ole  :D

Hasan-Can

vay be baya kafayı bulmuş :D :P

ıllp

çok seviorum ben bu adamı sanki abimmiş gibi gellio bana:Dne bilim öle gelio :-\ ;D :)