Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: ölü gelin on Ağustos 27, 2007, 05:21:01 PM
şu an annemle acayip sıkı bir pazarlıktayız ben diyorum burnumu da deldireyim o diyor kaşındaki çıkart öyle izin vereyim bakalım hangimiz önce pes edecez :D :D
eet salak ben dikkat etmediğim için iki kez deldirmiş bulunuyorum burnumu bi sağdan bi soldan :D şu an hiç biri yok =)

bi anket yapıcam kararsız kaldım: hangisini deldiriyim?
a) kaş        b) çene

(1992/ösys)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

blind_clown

kaş derdim aslında ama artık moda oldu herkesin kaşı delik:S yine de iyi ki yapmışım diyorum:)
bence çeneye deldir ya da dudağa;)kızlarda hoş duruyor o bölgelerde..ama mümkünse tam çenenin ortası olmasın!:)tabi dikkate alırsan:)
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

shimy

en güzeli dil fantezik oluyo 8)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ölü gelin

karı çeneyi deldirirsen saklaman azcık zor olur :D hani belki peçe filan kullanıp dersin ailene hak yolunu buldum huzur islamda deyip kamufile edebilirsin :D
şöyle bir tahlil yapmak istiyorum izninizle

kaş= tikiler arasında acayip revaçta
çene= emolar kullanıyor :D

ama şu an sen saklamak zorundayım dersen kaş derim :D

blind_clown

neden saklıyorsunuz ki?ha şimdi öğrenmişler ha iki gün sonra alıştıra alıştıra gösterme şansı olmadığına göre saklamanın bi anlamı yok bence..aileler biraz tepkili bu konuda ama en fazla iki gün sürüyor babam 2 gün boyunca konuşmadı benle mesela bu yüzden:)hemen söylersen o 2 gün daha çabuk geçmiş olur hem!
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

ölü gelin

bende saklamadımdı işte keşke saklasaydım çünkü sevgili(!) babam üstüme yürümüştü hiç unutmuyorum onu

Sumween

saklamicam bu bir,çene düşünüyodum ben de bu iki, tam orta hayatta yapmam bu da üç,tabi para henüz tam deil bu da dört =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

blind_clown

Quote from: Sumween on Ağustos 28, 2007, 08:40:11 PM
saklamicam bu bir,çene düşünüyodum ben de bu iki, tam orta hayatta yapmam bu da üç,tabi para henüz tam deil bu da dört =)
doğru yolu bulmuşsun tebrikler:)

ousan

ben ortaya yaptırmak istiyordum.. tabi istanbulu kaznsaydım.. şimdi okulun durumuna bakıcam :D

gokhan

ousan umarım yamyamların arasına dusmezsın dua et kı kupelerını we sakallarını kestırtmesınler... =)

4LinKiN

Quote from: gokhan on Ağustos 29, 2007, 11:43:46 AM
ousan umarım yamyamların arasına dusmezsın dua et kı kupelerını we sakallarını kestırtmesınler... =)
hehe katiliyorum yazdiklarin kopardi beni :))
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever
Limp ßizkiT forever

Ra[P]uNzEL

ben dövme istiyorum ama yaptıramıorum sımdılık kupeler yetıo ama kulagım delık deıl artı 1-2 sene sonra...off off daha cooookkk war!!

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

neverforgivenangel

yarın dövmem oluyor,( ama geçici şimdilik:(  )   güzel durursa kalıcısını yaptırcam. ön izleme gibi bişi....  ayrıca çeneyi deldir kaşı değilama 3 tane birden:D

Ra[P]uNzEL

Quote from: neverforgivenangel on Eylül 01, 2007, 07:31:26 PM
yarın dövmem oluyor,( ama geçici şimdilik:(  )   güzel durursa kalıcısını yaptırcam. ön izleme gibi bişi....  ayrıca çeneyi deldir kaşı değilama 3 tane birden:D
yya abı dowme bende yaptırcaktım yaptırmaktan wazgectım bu buranın konusu deıl ama dowme yapanalrda abdest bozuluomus gecıcılerde bır sye yok ta kalıcılarda abdest tutmuomus yyanı o yuzden bence yaptırmayın kalıcı gecıcı olabılır

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

lq_emy

kaş bence;)
[lq]