Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dream Theater

Başlatan Requiem, Eylül 08, 2006, 07:00:31 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Genelde progressive rock diye geçtiği için pek bi önemi yok diye burda kaldı başlık.. Yoksa rock da var, metal de var, jazz da var, etnik de var, var da var.. Yoksa diğer müziğe daha uygun tabi =) Yok olmaz yakışmaz burası diyosanız değiştiriyim :p
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Littleches

Genelde Progressive Metal olarak geçer DT Rock değil (:

Asıl genre'si Progressive Heavy Rock olarak geçer , rock müzik için ağır bir grup DT.. Herkes metal der , rock olan tarafı bence hiç yok. Maşallah o sololar rock müzikte atılacak sololar kadar ucuz sololar değil. Heavy Rock olmaz zaten. Sen bilirsin yinede. İstersen kalsın benim için fark etmez.

Şimdi offical sitelerine baktım orda da Progressive heavy rock olarak geçiyo , yine de sen bilirsin abi.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Jorden Rudess'in ağzından progressive rock diye duydum =) ama dediğin gibi metal de deniyo bilmiyorum beni pek ilgilendirmiyo işin o boyutları.. Böyle müzik yapmaya devam etsinler isterse adı gotik pop olsun =))

Senin için rahat etmedi benim de etmez taşıyayım :D

Littleches

Koray iyimisin nasılsın abi.? Dream theater'ın türkçe müzik yaptığını öne sürmüşsün bu sefer de. EAHEHAHEH
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Requiem

Aboov yanlışlık olmuş :D

selinkinpark

ahah bizim konular taşına taşına bi hal oldu..=)

raines

yahu en bastan yorumları okuyim dedimde ne çok karıştırmıssınız yahu kafam da karıştı nolcak şimdi kaparım ben bu konuyu heheheh :p

şimdi şöle bi olay var.
korayı severim sayarm iyi arkadasımdır cok aynı evde kalmıslıgımız vardır ben böle durup durup iyi hadi ac surdan bı dream theater da dinliyelim bu sefer sevicem kesin bak dediysemde hiç bir zaman sevemediğim bir grup olma özelliğine sahipler BENİM AÇIMDAN. fakett şöyle bi durum var koray benim mp3ume dream theater atmıs 1-2 tane bana sormadan ve onları beyendim. Şimdi yavastan alışıyor gibiyim sonumuz hayrola. Sacrificed sons özellikle hoşuma gidiyo bu arlar. (ilk dinledğimde koraya -bune sıkıcı bi şarkı ya, diyip kapattırmıstım) demekki neymiş önyargıya hayırmış

ayreten linkin park sitesinde olmamızın vverdiği rahatlıkla bişey sölüceim vokalleri chesterin yaşlanmış haline benziyor. yani ses açısından. bilmiyorum baana öyle gelıyor.

hadı gelsenıze ustume ne alaksı var diye?
salarım vala ustuunuze 3000 üye. chester fark atar die sizi çileden cıkarırlar ha asudhauıhduıasd

Ayretennn bu konuya pek bakılmadıgını dusundugumden rahatca yazdım yoruldum yeter dıyorum.

korayada bir cok ınsana bu grubu sevdırme cabaları yuzunden şild vermeyi öngörüyorum.

kendısıne dream theater sitesi acıcam hediye olarak haha

C-A-D-I

tek kelimeyle süper bi grup (tek kelimeyle olmadı ama neyse ;D)
bla bla bla ''hebele hübele''bla bla bla

InnOCenT_SiNNeR

Caught in a Web ve Another day sarkıları super gercekten vokalleri chester ın yaslanmıs haline benziyor  ;D ama ii bi grup

Darkgreen

Lp den sonra en sevdiğim grup,endless sacrfice şarkılarının belli bi kısmı olmasa çok harika bi ballad olabileceğini düşünüyorum. yine de seviyoruz,her şarkısıyla ayrı bi coşarız,geçen doğumgünümde konser verdiler de gidemedim  :( neyse efendim ailecek pek bi seviyoruz kendilerini
Don't want to reach for me, do you?
I mean nothing to you...
The little things give you away.

Kozy_mac

Quote from: Darkgreen on Şubat 16, 2008, 04:37:12 PM
Lp den sonra en sevdiğim grup,endless sacrfice şarkılarının belli bi kısmı olmasa çok harika bi ballad olabileceğini düşünüyorum. yine de seviyoruz,her şarkısıyla ayrı bi coşarız,geçen doğumgünümde konser verdiler de gidemedim  :( neyse efendim ailecek pek bi seviyoruz kendilerini
'ballad' olabilir hiç bu yönüyle düşünmemiştim
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

MT

Quote from: Requiem on Ekim 14, 2006, 11:41:10 AM
Satriani nin Dt ile pek ilgisi yok ama olsun :P
harbi ilgisi yok belki 2001 deki g3 ten olabilir:D
|v|

MT

Quote from: Sumween on Aralık 08, 2006, 07:48:59 PM
bi kaç şarkısını indirdim berbattı açıkçası :S hele bir tanesi (adını hatırlamıyorum şu an) tam michael jackson modundaydı ya acaba ben mi en berbatlarını indirmişim die düşündüm =) koray saolsun bi iki tane önerdi onlar güzeldi bak :)
oda bi görüşte içinde john petrucci'nin parmakları olan bi eser nasıl berbat olabilir anlamam. git murat boz dinle sen. löl ;D ;D
|v|