Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Beşiktaş

Başlatan black_ece, Eylül 08, 2006, 04:31:10 PM

Previous topic - Next topic

lp_mike_chester

aynen katılıyorum sana ....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ShapeshifteR

gunumuzde fanatizmden insanlar ölüyosa benim için terörizmden farkı yoktur, yada canını verebilecek kadar takımını seviyosa.. dediğim gibi benim için ...
herşeyden önce futbol zevk işi ve bir spor...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

raines

tamam canım elbette bi lafımız yok ona ama terorizm denılen olay cok baska yanı fanatizm ve terörizmin bağdaşan tek yanı insan ölmesi fakat günümüzde sakarizm die de bişi var camdan düşenler varrr n bılıyım varda var e şimdi fanatizmle sakarizmde mi aynı :p aa nasıl kıvırdımmmm bakar mısın? neyse dedıgım gıbı herseyın fazlası zarar... siyaset futbol din herşeyyy ölçüde kalmalı.

ShapeshifteR

beşiktaşın maçını izliorum çok heyecanlı oynuyorlar ya biras sakin.ayaklarımız titrio resmen..maçın başında iki sakatımız var...

lp_mike_chester

cok sert oynadılar yaa bu arada hakan arıkan yediği 2 goldede hatalıydı :'( :'( nese beşiktaşım senden gene umutluyum

ShapeshifteR

evet iki golde de hatası vardı ama ikinci golde ilk hata 32 lik diattamızdan geldi, güzel kurtarışları da vardı...neyse berabere biterdi ama sağlık olsun...

lp_mike_chester

bence diattanın hiç bir suçu yoktu sadece  o son 90.dk da düşmemesi gerekiyodu  :'(

ShapeshifteR

diattanın işi bitti arık onu oynatırsa kaybeder ertuğrul, sırf 1 adam için bütün sistemi deiştirdi bunn sonucnda da ilk golü biz yedik, 2-1 yenildik, penaltıda arda düşmeye proglanmış bir şekilde giderken serdar kaydı halbuki ibrahiim zaten topu almıştı.. hakem penaltı verdi, ilk golde zaten korner korner deildi...önümüzdeki maçlara bakalm artık..

lp_mike_chester

tellonun golü çok güzeldi derbide attığı gol gs ya... :)

ShapeshifteR

Quote from: lp_mike_chester on Ekim 01, 2007, 10:54:10 AM
tellonun golü çok güzeldi derbide attığı gol gs ya... :)
gerçekten kaliteli goldu de ben bu tarz topcuları sevmiyorum ya adam herşeyi sol ayağıyla yapmaya calısıo sacımı basımı yoluyorum o öle yapınca, cok vakit kaybediyo...

raines

beşiktaşı izlediğim zaman üzülüyorum. üzüldükçe sinirleniyorum o güzelim taraftara yazık yahu.
Her sene kandırıyorsunuz yeter artık o taraftar seviyor beşiktaşı deli gibi yeter kandırdıkları artık be acıyorum walahi.
her sene geleceğin takımını kurduk deyip hiç bir şey kazanamamak da çok acaip.

bunları bjk-porto macından sora yazdım duyurulur.

wape

son dakkada fıtık olmak böyle bişey heralde, üzüldüm ya bari berabere olsaşansı devam ederdide şimdi gruptan çıkmak zor hatta bence imkansız :-\ ibrahim üzülmezide böyle oynayarak senelerce bu takımda kalabildiği için tebrik ediyorum

lp_mike_chester

maç bjk nin hakkıydı ama atamamayana atarlar die bir söz war meğer cok doğruyumuş gercekten cok üzüldüm ama... :'(

ShapeshifteR

işte gerçek beşiktaş bu
işte kartal ruhu bu
işte taraftarın hakettiği
görmek istediği mücadele,
izlemek istediği futbol BU !

beşiktaş  2
liverpool 1         

raines

pek abarttı beşiktaş taraftarı bu galibiyeti.
mesela üstümdeki arkadaş gerçek beşiktaş bu falan tarzı şeyler yazmış.
soruyorum beşiktaşlılara
beşiktaş mı yendi liverpool mu kaybetti?
bence liverpool kaybetti. ha iyi oldu cok sevindik fakat liverpool dünyaları kaçırdı. Beşiktaşda cok kolay pozisyonda 2 gol buldu. Liverpoolun sahasında böle bir şey beklemeyin. Beşiktaş orda en az 3 farklı mağlup olursa başarıdır. o maç tarihi geldiğinde ve maç bittiğinde bu yazımı tekrar copy edin.

ayrıca beşiktaş bu gruptan 3. olarak çıkarsa başarıdır.
ben size grubun son halinide söliyim. (Müneccim mi lan bu adam dicek bazıları değilim ama tahmin edıyorum)

1- Marsilya
2- Liverpool
3- Porto
4- Beşiktaş.