Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

Doqqyjuice

ben lisenin ilk gunu dayak yiyip diger gunleri krallar gibi yasamıs bi insanım... walla kızlar icin uyarmı bilmem ama erkekler icin anahtar "dayak kaldırabilmekten" geciyo... 4 lise sonlu tarafından ortaya alınıp agzımla burnum corbaya cevrilmisti... akabinde en psikopat sırıtısımla "tamammı devammı?" diye sormustum... walla pek bi sempatik bulmuslardı beni sonrasında... lise komik bi yerdir sevgili tazeler... bu arada size anlatılan "lisede hersey cok guzeldir arkadaslıklar asklar ve ortam" yalanlarına kanıpta sevgi kelebegi olarak gitmeyin cunku bunu diyen yalancıdır,mercimektir,damacanadır... burusturup atılası insanlardır lisenin sempatizanlıgını yapanlar... :D
Remember remember the nineteenth of November...

ölü gelin

ama kabul et üniverste ortamından daha sıcak o yüzden öyle bir sevgi kelebeği olası geliyor insanın :D

ebru_91

hala okula gitmedim bende :D
acaip çöm muamelesi görmüş bi kızım lise2ye geçncede bizde birleri ezdik napalım böyle gelmiş böyle gider:D
cursedprincess

NEVERlandLP

al işte hiç ders almıyonuz insan küçüklere yardım eder!(gerçi ben napçam hiç belli olmaz ya nese 8))

Swedish_Death

asdfasdfas okul başladı lem nası hissediyosunuz :P
BANLANDI

black_ece

hömm ilk mesajın okul başlığında olduuna göre baya seviyosun galiba =p
valla benim bünyerm alışamadı ama bi haftadır şansım nedeniyle okuldan erken çıkıyorum gerçi sınıf olarak çıkıyoruz nühehe=)

shimy

dersaneye ders çalışıcam umutlarıyla gittim ama daha 2. gününde çıkışta kendimi bilardo salonunda buldum ben ne istikrarsız bir öğrenciyim ya  ;D
ama sondu vallaha bundan sonra doooru ev ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

folligue

Askeri liseden akademik basarısızlık yüzünden atıldım ve simdi eskisehir'de(güzelim istanbul'u bırakarak) kabul edilmediğim anadolu lisesinde değil bi süper lisede okuyorum ve öss için ter akıtıyorum...nasıl ama?rezilim dimi?..
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

delilah

Quote from: Swedish_Death on Eylül 20, 2007, 01:16:02 AM
asdfasdfas okul başladı lem nası hissediyosunuz :P

yalnız millet ilk hafta ile ilgili yorumlar yapmaya başlamış zaten baya bi mesaj atılmış sen anlatsan daha makbule geçer bea kuzu..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

Quote from: folligue on Eylül 20, 2007, 05:17:47 PM
Askeri liseden akademik basarısızlık yüzünden atıldım ve simdi eskisehir'de(güzelim istanbul'u bırakarak) kabul edilmediğim anadolu lisesinde değil bi süper lisede okuyorum ve öss için ter akıtıyorum...nasıl ama?rezilim dimi?..
Abi naptın? Benden kötü birini buldum sevinsem mi napsam? Kızma pls ama.. :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

bu gün hocalar yoktu sadwece 3 ders yaptık çıktık çok mutluyum =)

lp_mike_chester

işte bu nokta çıkıyor ortaya türk milleti zeki ama çalışkan değil... :D :D :D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

ebru_91

sınıfımı deiştirdiler bok gibi gidio okul  >:(
cursedprincess

haruka

Quote from: lp_mike_chester on Eylül 21, 2007, 01:53:14 PM
işte bu nokta çıkıyor ortaya türk milleti zeki ama çalışkan değil... :D :D :D
kesinlikle arkadasa katılıyom..zaten birazda calıskan olsak japonlara taş çıkarırız walla !!!

black_ece

valla kardeş  [ =) ] ben bu yıl oturup çalışıcam
hiç öyle yayma vs yok ilk hafta bünye alışana kadar bişi yapmadım ama geçen iki seneki gibi olursa üni de benim işim zor olur yani