Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

lp167

görmüormsuun adam trendkillerz.gerçi banada yabancı değil bu.trend hyatımız olmuş.nefret ediorum artık.

Swedish_Death

Quote from: €roS on Eylül 25, 2007, 10:31:13 PM
aynı simli sweat bende de var t shirtüde var nolmuş mashbdhahdas absürt şeyler yazıosn
isteyen istedini giyer bu arada okulum daha başlamadı kebap el ense modu devam :D

haeahe hocam zaten bişey demedim banane giyerse giysin ama '' kill '' olayı bana kalmış..Hayat felsefesi naparsın..  ;) Şahsen simli Pantera tişörtü giysem The Great Southern Trendkillerlar beni asar..Hemde kese kese..
BANLANDI

NEVERlandLP

hehe dayak yemeden çömist bi şekilde 3. haftama giriorum ;D çöm olmak da eğlenceli bi yerde lise bir güzelmiş yhaa...(dersleri çıkarın tabe)

selinkinpark

gayet mutlu haftalar geciriyorum okulda 25dk da 31soru cözdüm bugün mesela baya mutlu oldum seneye kadar anca :D

Sumween

Ulan dersaneye de tepetaklak başladık =(

Bi karışıklı olmuşmuş beni dersane başlangıcında aramamışlarmış bilmem ne.. İki hafta geç kalmışım yetiştiricem diye ıkınıyorum şu günlerde =S Zaten son iki seneden bi birikim olmadığı için ''soru çözerken ıkınmak'' olayı gayet gerçekçi oluyo.
   İlk işte dün başladım dedim bir iki soru çözeyim, yok hiç bi halt yapamadım sonra patladım tabi salonun ortasında ''beynim küçülmüş laaaan'' diye bi brutal attım annem geldi yatıştırdı,fişekledi sonra yine gömüldüm kitaba =)

3 günde 6 konu bitireceğim derken, iki gündür ilk konuyla uğraşıyorum ama yok, azim yerinde başarıcam bu sene =) Kafiyeyi de çaktım

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

benım burda ne ısım war adana cok sıcak osmanıye cok sıcak osmanıye koy gıbı bı yer yaw ben nasıl bıtırıcem bu okulu...burak bu lafım sana :D

black_ece

olm bitiricen ölsen de bitiriceeen kalsan da bitiricen yani
madem engelleyemiyosun zevk almaya bak dicem ben sana şimdi tamam biliyorum zor ama :D:D
köprü+ayı+dayı meselesi =)

thanoth

Quote from: gokhan on Ekim 01, 2007, 05:00:59 PM
benım burda ne ısım war adana cok sıcak osmanıye cok sıcak osmanıye koy gıbı bı yer yaw ben nasıl bıtırıcem bu okulu...burak bu lafım sana :D

Gezmek=iyi gökhan/Sen yaşarsın olm,her yer yaşamayı bilene...
Beni de bu okul yolu mahvediyo gerçi o ayrı.

Olm sıcak etkilemez sizi bir adet,o maymun maskesinin altından çıkışınızı da hatırlarım şayet :D

(dikkat. bu topic gereksiz kafiyelerle dolmuştur.Zihninize mukayyet olun.)

gokhan

Quote from: thanoth on Ekim 01, 2007, 08:57:29 PM
Quote from: gokhan on Ekim 01, 2007, 05:00:59 PM

Gezmek=iyi gökhan/Sen yaşarsın olm,her yer yaşamayı bilene...
Beni de bu okul yolu mahvediyo gerçi o ayrı.

Olm sıcak etkilemez sizi bir adet,o maymun maskesinin altından çıkışınızı da hatırlarım şayet :D

(dikkat. bu topic gereksiz kafiyelerle dolmuştur.Zihninize mukayyet olun.)
umarım yasarım :D

shimy

şu an için dersane hayatım çok iyi gidiyor =) 12 tane dil sınıfı var dersanede ve benim üstümde sadece 2 sınıf var çok sevinçliyim yahu :D
ha bundan bize ne yeşim mal mısın derseniz haklısınız ya ama napıyım sevincimi paylaşmak istedim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

beanlie

dershane yarın baslıo sınıf belirleme sınavı olduk kesin en ineklerin sınıfındayım  :P bakalım yarn neler olucak  ::)

Sumween

Ya sıralama nası oluyodu yani mesela A sınıfı Cden daha iyi filan mı, ben sınavı kaçırmıştım ama A sınıfına yazmışlar beni olm ben o sınıfta napıcam?
Zaman içinde:
Nazlı Gülçiçek  12 sayısal A
Nazlı Gülçiçek  12 sayısal C
    ''                  12 sayısal W
     ''                 Deleted     şeklinde

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

valla dersaneden dersaneye değişiyo ki o bizde ismi yoktu sınıfın vip sınıfıydı
=) very important person dım yani ben bi zamanlar
o sınıf da ikiye ayrıldı vip 1 vip 2 oldu ben vip 1 deydim isim bulamadık fuzuli sınıf dedik mesela (resmi olarak hoca sölediydi bunu sınıf listemizin başında da fuzuli yaazıyodu zaten =p )bunu sa Fuzuli ye ithafen yapmışız gerçi =)

beanlie

bnmki belli oldu 34 nolu sınıftayım  :P en zekilerin olduu sınıftayım sanırım :P

neverforgivenangel

valla arkadaşlar osmaniyedekinden istanbuldakine.... lisedekinden ünidekine... hepimize geçmiş olsun yaa... duası tutan biri varsa bi okuyup üflesin ya yoksa olmujak gibime geliyo;:D