Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Cep Telefonları

Başlatan lp_jean, Temmuz 10, 2007, 12:00:27 PM

Previous topic - Next topic

hermione

kurtar vadisi yine ii dicem...kaçtır metroda fln "telefon çalıyo açsana alooooo" die bir adamın böğürtüsü yükseliyo.. öle acayip acayip zil sesleri yapmışlar. sinir ediyo insanı...

Sumween

Ece'ninki Ches'in ''wuaaaaaaaaaaaa''diye bi screamiyle çalıyo ve milleti hoplatıyo şahit oldum şahsen!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

Quote from: Sumween on Ağustos 26, 2007, 06:27:15 PM
Ece'ninki Ches'in ''wuaaaaaaaaaaaa''diye bi screamiyle çalıyo ve milleti hoplatıyo şahit oldum şahsen!
genelde böğürmeye başlamadn açmış oluyorum =) ya da sessizde oluyo hahaha bu arada o bi şarkı nazlı özellikle koymuş diilim =)=)

lq_emy

msj sesiimm deftones-minerva şarkınsnn başıı duunca herkes möl möl bakıo:P
[lq]

Doqqyjuice

cartmanın kyles mum is bitch sarkısıyla calar uzun sure acmam bırakırım ufaklık bogure bogure soylesin sarkısını bende eslik ediyim diye... insanları tembellestirmekten ziyade hayatı kolaylastırdıgını dusunuyorum...
Remember remember the nineteenth of November...

ousan

bi kaç gündür şarj etmeye üşeniyorum.. 2 gün falan kapalı kaldı heralde.. az önce şarja taktım :D zaten 9 ve yön tuşlarım çalışmıyo.. mutluyumda... bazen sinir etsede... arıtk takip bile etmiyorum hangi modeller çıkmış falan diye.. sıkıldım.. çaldırdktan sorna 1 haftalık telimi çok değiştim :D ve telimi hiç seslide kullanmam hep titreşimde olur.. bu yüzden miletdne çokda fırça yiyorum duymuyorum diye .D

shimy

ahah ben yadigar telefonumun zil seslerini bile bilmezdim aynen iade oldu fabrika çıkışı olarak sattım :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

AtanuR

Quote from: ousan on Eylül 10, 2007, 03:53:48 AM
bi kaç gündür şarj etmeye üşeniyorum.. 2 gün falan kapalı kaldı heralde.. az önce şarja taktım :D zaten 9 ve yön tuşlarım çalışmıyo.. mutluyumda... bazen sinir etsede... arıtk takip bile etmiyorum hangi modeller çıkmış falan diye.. sıkıldım.. çaldırdktan sorna 1 haftalık telimi çok değiştim :D ve telimi hiç seslide kullanmam hep titreşimde olur.. bu yüzden miletdne çokda fırça yiyorum duymuyorum diye .D
Aynen ;D ;D

raines

eskiden böyle caldırma olayları vardı hala varmış gecen ben yaptım onu böyle bi nedense karsı tarafta benı caldırdı cok mutlu oldum ya ölmemiş dedim eskiler heyt be

köpeim ölmüştü efkarlı şekilde evden cıkmıstım telımı de kapamıstm hanı herkes arıcak nerdesın nıe gıttın faslı olmasın bıraz yalnız kalıp dolaşıyım istedim sora eve dönerken telimi artık acıyım dedım halamdan şöyle bi mesaj geldi

- yiğit telefonunu aç

işte ben böyle telefon kullanıcısını sevıyorum bişey bılmeyen böyle mazlum ayh kuzum

lp_mike_chester

gecen bir şarkı duydum onu yaptım bomba bir şarkı ankaralı doğan sakın bana dokunma die bişey adama sanki zorla şarkı söylettiriyolar:):):) ehehe
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

delilah

an itibariyle annem içerde birine sinirlenip kendi telefonunu paramparça etti sesleri duyuyorum biraz sonra gidip toplamaya çalışcam bakalım olacak mı nokia gerçi neden olmasın .. annem de o takozu nasıl kırmayı becersiyse zuhas..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ebru_91

benmkinin çalar saat sesini birisinin zil sesi olarak duyuyorum arada yüreğim hopluo nefret edeiorm çalarsaat sesinden
cursedprincess

anaconda

ben de ole psikolojik midr nedr :P bole daa once calar saat sesi yaptıım zil seslerine daa sonra uyus oluorm

LpNumB

Quote from: ebru_91 on Eylül 27, 2007, 10:52:03 AM
benmkinin çalar saat sesini birisinin zil sesi olarak duyuyorum arada yüreğim hopluo nefret edeiorm çalarsaat sesinden

ßerbat ya..qeçen dışarıda da adamın zil sesi öleydi direkt okul we qözler kapalı 1 şeklde qiyinmeye çalışmamı hatırladm..

lp_mike_chester

aynen benimkide samsung e 250 den bir cıkıyoki sorma ;D
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !