Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Okul...okul...okul...

Başlatan Sumween, Kasım 11, 2006, 04:44:37 PM

Previous topic - Next topic

black_ece

bu gün ilk mat özel dersimi aldım
güzeldi ya =) beğendim ben

hermione

Quote from: black_ece on Ekim 05, 2007, 10:50:19 PM

şu motorlu hocan mı verdi özel dersi ;D ;D ;D

Sumween

Offf nası bi kasıntı hallerdeyim ya böyle...
B.k gibi bi sınıfım var dersanede hepsi lise 3; ben daha..nası desem normal birilerini bekliyodum bunlar niye böyle küçükümsü la...Valla kasıldım kaldım duvar tarafı en arkaya bi bağdaj kurmuşum,7 saat sonra anca çözülüp eve geldim o derece uyuz ortam =) Gerçi derslere boğulmayı planladığım için o kadar da batmadı milletin hali de, asıl 7 saat başımı ağrıtan olay tüm derslerden konularca geride kalmamdı. Sırf dersanenin ''ufak bi karışıklığı'' yüzünden iki hafta geç başladım benim elimde boş,pırıl pırıl fasiküller; millet onları bitirmiş atmış köşeye yani anlayacağınız saat 13:20 civarı suratım aci bi ''oh my god!(:-\)'' modu aldı, şu anlarda da (20:03) yeni yeni eriyo =)

Eve gelirken cücükoğlanın teki de ''yu tıray to teyk dı best ov me gow öwaaaaay'' şeklinde bi laf atma girişiminde bulundu dediğiyle de dumur olup kaldı garibim..
   Eet içimi döktüm ben artık kalkayım :D daha çalışmam gereken çok ders var ayrıca açım,başım ağrıyo oooooooooooof sjkdhlakshaıf

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

peyton sawyer

matematikten nefret ederim çok uyuz bi ders hep beden eğitimi dersi olsa keşke =( bide müzik falan böyle çerez dersler olsa çok süper olur m.e.b'e saygıyla duyurulur  :P
SoMeWhErE I bElOnG

black_ece

Quote from: hermione on Ekim 06, 2007, 05:07:14 PM
Quote from: black_ece on Ekim 05, 2007, 10:50:19 PM

şu motorlu hocan mı verdi özel dersi ;D ;D ;D

evet evet o verdi
iyi de anlatıyo =)
nan büro nun duvarında Dream Theater imzalı poster var aşıramadık çok büyüktü =)

shimy

dersaneeemmm canıımm onsuz ben bi hiçim ya :D
geçen bi komik diyalog oldu biraz salakcana ama yazayım ne kıroya hasret bir dersanem var görün =)
merrdivenlerden arkadaşımla hararetli bir konu tartışarak çıkıyorum bi çömez yolumu kesti ve direk
-vuaaawww pirsinkin çok hoş çok yakışmışşş
-(gayet yavşak bir tavırla ben) ayyy teşekkür ederim=)
-(çocuk yavşaklığımdan feyz alarak) o zaman benimle çıkar mısın?
-(gayet donuk bir ifadeyle ben) hayır!!
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

ShapeshifteR

bugun atolyeye önlük götürmediim için hoca derse almadı sabaha 7de kalkıp gittim insaf be. bide ben sizi uyardım demez mi o uyarmış ama kimsenin haberi yok olaydan..
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 08, 2007, 01:03:35 PM
bugun atolyeye önlük götürmediim için hoca derse almadı sabaha 7de kalkıp gittim insaf be. bide ben sizi uyardım demez mi o uyarmış ama kimsenin haberi yok olaydan..
bızım hocalrın hepsı numune yemın edıyorum ya bı kousma bı tavırları war....

beanlie

bgn dershanede tairh dersine girmeden önce okul hakkıdna konusuoduk herkse sırada oturuodu we hoca içeriye girince tek bn ayağı kalktım dierleri oturuyodu eski okul hayatı aklıma gldi bütün millet gülmeye basladı :D

ebru_91

dün sınıf değiştrme sınavı var die cumartesi herşeyi iptal edp çalştım dershaneye gttiğimde herkes ders işliyodu sınav iptal olmuş bana ulaşamamışlar  >:( 3 dersi kaçırdım keçilerimle birlkte
cursedprincess

rock_77

seniinde hiç şansın yokmuş bea :)

lp_s3rh@t

bnde üniwersitede ilk dersimde hoca sınıfa girer girmez ayağa kalktım sora üniwersitede olduum aklıma geldi çaktırmamaya çalıştım ama artık çok geçti :)

Shot at 2007-07-09

ShapeshifteR

ilk zmanlar olur böle şeyler bnce gülüncek pek bi durum yok özellikle tayfun seninkinde zaten sınıf ya lise modnda oluyo yada yeni kurtulmaya çalışıo.. walla benim dersanemin ilk günlerinde de oluo du öle kalkanlar da güle npek olmuyodu hatta gırgırına ayağa kalkanlar da oluodu  :D
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

MT

bir çok dosta sahip oldum. bence bana öğrettiklerinden daha önemli.
|v|

beanlie

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 08, 2007, 09:34:27 PM
ilk zmanlar olur böle şeyler bnce gülüncek pek bi durum yok özellikle tayfun seninkinde zaten sınıf ya lise modnda oluyo yada yeni kurtulmaya çalışıo.. walla benim dersanemin ilk günlerinde de oluo du öle kalkanlar da güle npek olmuyodu hatta gırgırına ayağa kalkanlar da oluodu  :D

zatn bisde işi gırgırına wurduk ama ilk şoku atlatana kdr güldük :D